Резюме від 23 квітня 2024

Leo

Сервісний інженер, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Сервісний інженер

з 04.2022 по 11.2022 (7 місяців)
Multiservise, Житомир (IT)

Ремонт та налаштування ПК, Телевізорів, Смартфонів, Кавомашин різник марок та моделей. Встановлення та налаштування Віндовс. «Одруження» заліза з системою, оптимізація роботи системи. Ремонт, чистка та заміна запчастин кавових машин та кавових апаратів. Робота з клієнтами напряму, обговорення та випис чеків за виконану роботу. Робота з обладнанням для тестування компонентів систем. Проведення кассових операцій, допомога по гарантійним випадкам та створення рекламаційних листів тощо.

Печатник

з 10.2021 по нині (2 роки 6 місяців)
АТ «Житомиргаз», Житомир (ЗМІ, медіа)

Типографія. Опрацювання замовлень, своєчасний вихід на поставлену норму виробу продукції. Порізка паперу відповідно шаблонів, завантаження та догляд за промисловими принтерами. Забезпечення виконання робіт в приміщенні передбачених умовами експлуатації обладнання. Налаштування та робота з фальцовочними машинами, палетування та логістика продукції по Україні. Робота по цивільно-правовому договору (не в трудову, а по контракту виконаних робіт)

Освіта

Житомирський військовий інститут

Кафедра 6, Житомир
Вища, з 2021 по 2023 (2 роки)

ремонт та експлуатація бпла/бпак

ДУЖП

ФКІТМР, Житомир
Вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Спеціальність - Автоматизація та робототехніка (була 151 стала 174)

Знання і навички

Організованість Ремонт електроніки Ремонт ПК Клієнтоорієнтованість Паяння Урегулювання конфліктів Ремонт медичного обладнання

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: