- PRO
Олена
Керуючий рестораном (консалтинг, запуск нових закладів, ребрендинг, розробка стратегії закладу), 100 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 35 років
- Місто проживання:
- Рівне
- Готовий працювати:
- Вінниця, Київ, Львів, Одеса, Харків
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9911235/
Досвід роботи
Бізнес консультант в команді Дмитра Борисова
з 07.2025 по нині
(1 місяць)
Команда Дмитра Борисова, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)
Консалтинг в сфері ресторанного бізнесу
Розробка системного ресторанного бізнесу
Запуск під ключ будь якого формата закладу
Глибокий Аудит компанії по фінансовим показникам та сервісу
Розробка стратегії зростання та масштабування компанії
Формування команди та навчання
Бізнес-ментор в команді Дмитра Борисова
з 03.2025 по нині
(5 місяців)
Онлайн школа Арго, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)
Я бізнес-ментор на навчальному курсі «Ресторатор» в команді Дмитра Борисова.
Проводжу семінари для студентів по темам навчальних модулів.
Основна задача курсу - отримати інформаційну базу для відкриття власного закладу, і вийти з курсу з готовим бізнес планом.
Тому я виступаю тією людиною, яка направляє на курсі студентів, розказує всі нюанси по модульно, перевіряю і допомогаю більш якісно і деталізовано робити ДЗ згідно плану навчального курса, допомогаю на всіх етапах написання бізнес плану по створенню закладу.
Керуюча рестораном
з 05.2024 по 06.2025
(1 рік 1 місяць)
Siesta, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Розвиток ресторана
Оновлення меню кухні та бару
Збір та навчання команди
Розробка барного меню
з 01.2024 по 01.2024
(менш ніж місяць)
Reset, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню бара, кавових напоїв, розробка коктейльної карти.
Навчання барменів
СЕО консалтингової агенції з ресторанної справи
з 11.2023 по нині
(1 рік 9 місяців)
Рестовізія, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)
Повний цикл запуску будь якого харчового підприємства, починаючи з розробки концепції і підбору приміщення , створення проекту кухні і залу, створення меню бару та кухні, набір та навчання персоналу та до відкриття закладу для гостей.
Ребрендінг закладів
Стандартизація та розробка проекту для масштабування виробництва / мережі закладів
Набір та навчання персонала всіх ланок
Менторінг власників ресторанного бізнесу
Керуюча рестораном
з 10.2023 по 02.2024
(4 місяці)
1708 Pizza di Napoli, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск нового проекту
Контроль роботи команди
Ведення фінансової звітності
Керуюча запуском проекта
з 10.2023 по 02.2024
(4 місяці)
Ресторан азійської кухні Siam, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Перезапуск проекта.
Повний ребрендінг після кавʼярні.
Розробка від ідеї формата ребрендінга, ідеї інтерʼєру закладу , закупки необхідного обладнання, пошук постачальників, підписання робочих угод, до повного запуску робочого закладу.
Розробка меню бара і кухні.
Стратегія розвитку бренду.
Набор та навчання персоналу.
Навчання власників по точкам контроля процесів та фінансових показників
Подальше кураторство проекту та розвиток бренду
Керуючий рестораном
з 08.2022 по 10.2023
(1 рік 2 місяці)
ТОВ «Рейкарц Хотел Менеджмент», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Операційний та фінансовий директор
з 03.2016 по 02.2021
(4 роки 11 місяців)
ТОВ «Мебелон груп», Кишинів (Готельно-ресторанний бізнес)
Співвластниця 3 ресторанів, які ми відкрили протягом 2х років. Один був гастробаром, другий - гриль бар, третій - пекарня
Тренинг-менеджер
з 03.2015 по 11.2017
(2 роки 8 місяців)
ТОВ «Мелкафе», Кишинів (Готельно-ресторанний бізнес)
Працювала тренинг-менеджером в мережі пивних ресторанів та пабів. Навчала сервісу офіціантів, барменів та організації роботи адміністраторів.
Бармен
з 01.2014 по 06.2014
(5 місяців)
True burger bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Була в команді запуска проекта Олександра Мусатова «True Burger Bar”. Закінчила роботу через вагітність першою дитиною.
Бармен
з 10.2012 по 12.2013
(1 рік 2 місяці)
Indigo ambitiouns club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Була в команді запуска проекту.
Освіта
Донецький національний університет
Фінанси та кредит, Донецьк
Вища, з 2008 по 2011 (3 роки)
Магістр фінансих дисциплін. Магістрерська робота була на тему роботи зі збитками компаніі та виходу їх з кризисного стану.
Додаткова освіта та сертифікати
Планета Z. Бармен 4го розряда
2009, повний курс
Онлайн школа «Laba”. Курс «Стратегічний маркетинг Тетяни Лукʼянюк»
Лютий - березень 2018
Онлайн школа «Laba”. Курс «Керування фінансами»
Березень - Квітень 2018р
Тренінг Олександра Мусатова «Керування ресторанами: продвинутий рівень»
Травень 2021
«СЕО Ресторанного бізнесу» Бізнес Конструктор
09.09.2024
«Відважна 2. Масштабування та діджиталізація» Буткемп візійного акселератора від Дія.Бізнес
Серпень - Вересень 2024
Курс розвитку управлінської компетенціі «Усвідомлене управління» 3 рівень
Липень 2024р
Знання і навички
- Розробка маркетингової стратегії
- Стратегічний маркетинг
- Запуск нових брендів
- Запуск виробничого процесу
- Організація роботи персоналу
- Організація заходів
- Навчання персоналу
- Фінансове планування
- Фінансовий аналіз
- Складання фінансової звітності
- Управління персоналом
- Адаптивність
Знання мов
Англійська — вище середнього
Схожі кандидати
-
Керуючий рестораном, директор ресторану (запуск нових закладів, ребрендинг, розробка стратегії)
Київ -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Дніпро, Київ , ще 7 міст -
Керуючий мережею закладів харчування
Київ -
Керуючий рестораном
55000 грн, Київ, Одеса, Дистанційно -
Керуючий баром
40000 грн, Київ, Дистанційно -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Дніпро, Київ , ще 4 міста