• PRO

Вадим

Керуючий рестораном, 60 000 грн

Розглядає посади:
Керуючий рестораном, Менеджер з продажу, Офіціант
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий рестораном

з 10.2011 по 02.2022 (10 років 4 місяці)
Готель Харків Палас, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Харківська державна академія фізичної культури

ЦВС, Тренер, Харків
Вища, з 2001 по 2005 (4 роки)

Знання і навички

  • Стабільність
  • Аналітичне мислення
  • Стресостійкість
  • Організація заходів

Рекомендації

Воробьев Володимир Васільйович

Воробьев Володимир Васільйович

Керівник служби, Харків Палас

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Менеджер ресторану, готель "Kharkiv Palace"
Харків Палас, Kharkiv
‑ 2011‑2017 Адміністратор банкетної служби
‑ 2017‑2018 Фахівець з продажу "Відділ з продажу та маркетингу"
‑ 2018‑2020 Керуючий рестораном «Pacific Spoon»
‑ 2020‑2022 Керуючий рестораном "The Terrace"

Контроль виконання стандартів з якості продукції, якості обслуговування та чистоти.
Забезпечення та контроль належного технічного стану підприємства
Контроль виконання робіт.
Упорядкування довгострокових планів розвитку.
Упорядкування та контроль проведення плану заходів на місяць,
Аналіз зворотного зв'язку від гостей.
Взаємодія з відділом маркетингу у розробці рекламної політики ресторану.
Контроль та аналіз ефективності проведення локальних акцій
Організація та проведення заходів різного формату та масштабу, catering.
Взаємодія із постачальниками, Планування обсягу закупівель.
Контроль роботи залу.
Контроль взаємодії співробітництва суміжних підрозділів; зал, кухня, бар, stewarding.
Планування потреб у підборі персоналу.
Оптимізація трудових ресурсів підприємства.
Планування та контроль організації робочого часу персоналу ресторану
Аналіз мотивацій персоналу, розробка інструментів мотивації

Менеджер ресторану "Не Гони"
Мережа ресторанів "Сіндіка Вкуса", Харків
Планування та організація робочого процесу, контроль за дотриманням стандартів обслуговування.
Забезпечення високого рівня якості обслуговування та сервісу, організація та проведення заходів різного формату та масштабу.
Забезпечення безперебійної роботи закладу (планування бюджету доходів/видатків, контроль виконання планових показників)
Робота з постачальниками, контроль залишків.
Найм та навчання персоналу та контроль їхньої роботи, формування міцної та організованої команди.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: