Резюме від 2 травня 2024 PRO

Микола

Інженер з охорони праці, 18 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто проживання:
Коломия
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з охорони праці

з 09.1985 по 08.2023 (37 років 11 місяців)
ФОП, Дистанційно (Приватні особи)

Попередньо, останні 20 років працював інженером з охорони праці, довгий час обіймав посади провідного інженера та начальника відділу з охорони праці, пожежної, техногенної безпеки на гірничодобувному підприємстві, на підприємстві по збереженню та збуту паливно-мастильних матеріалів, окремо на підприємствах агропромислового сектора та житлово-комунального господарства. Маю досвід у розробці та затвердженню Планів локалізації та ліквідації аварійних ситуацій і аварій, досвід у розробці, затвердженню та поводження з документацією, щодо об'єктів підвищеної небезпеки та об'єктів критичної інфраструктури.
Паралельно з основною роботою, в якості ФОП займався і продовжую займатися розробкою технічної документації з вищезазначених питань. Податки сплачую вчасно.

Освіта

Національний авіаційний університет

Аерокосмічний факультет, Метрологія та інформаційно - вимірювальна техніка, Київ
Вища, з 2022 по 2024 (2 роки)

Здобув ступінь магістра за спеціальністю 152 "Метрологія та інформаційно - вимірювальна техніка", освітньо-професійна програма: «Якість, стандартизація, та сертифікація», галузь знань: "Автоматизація та приладобудування" захист диплому відбувся у грудні 2023 року. Під час навчання досліджував особливості впровадження та сферу застосування міжнародного стандарту OHSAS 18001 "Системи управління охорони здоров'я та забезпечення безпеки робіт" (ДСТУ OHSAS 18001:2010) та нового міжнародного стандарту ISO 45001:2018 "Системи менеджменту охорони здоров’я та безпеки праці" (ДСТУ ISO 45001:2019), маю наукові статті та дипломну роботу присвячені саме цьому питанню.
Попередній диплом "Правознавство".

Знання і навички

Охорона праці на виробництві Контроль пожежної безпеки Користувач 1С Знання КЗпП України Розробка норм ЗІЗ Контроль документообігу ІV група з електробезпеки Ведення документації Знання нормативно-правових актів України Стресостійкість

Знання мов

Англійська — початковий

Інвалідність

Третя група.
Внутрішні опіки легень та ускладнення дихання після отруєння військовими газами, уламкові поранення, наслідки від перенесених кантузій та ЗЧМТ

Схожі кандидати

Інженер з охорони праці
5500 грн, Дистанційно, Київ

Инженер по охране труда, здоровья и безопасности
Дистанційно, Київ, Інші країни

Інженер з охорони праці
Дистанційно, Славута

Інженер з охорони праці
15000 грн, Дистанційно, Хмельницький

Інженер з охорони праці
12000 грн, Дистанційно, Львів, Буськ

Інженер з охорони праці
Дистанційно, Запоріжжя

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: