Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Вікторія

Начальник юридичного відділу, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний юрисконсульт

з 05.2011 по 10.2021 (10 років 5 місяців)
ДП "Укрспирт" Рава-Руське МПД, Рава-Руська (Сільське господарство, агробізнес)

з жовтня 2021 року працюю начальником юридичного відділу у ТОВ "Агропобутсервіс"

Освіта

ВНУ ім. Леся Українки

Юридичний, Луцьк
Вища, з 2006 по 2011 (5 років)

Знання і навички

Адаптивність

Додаткова інформація

Мета: постійний професійний ріст та вдосконалення.
Особисті дані: українка, 1989 р.н., володію англійською мовою-розмовний, наявні водійські права (водійський стаж з 2007 року), знання ПК., комунікабельна, досягаю поставлених цілей, відповідальна.
Освіта: 2006-2011 рр. – Волинський національний університет імені Лесі Українки, стаціонарне навчання, спеціаліст з вищою освітою (червоний диплом). Стажування в юридичній клініці «Ad Astra» - диплом, участь в інтерв’юванні в громадсько-консалтинговій групі «Партнер» диплом, стажування в Українському союзі промисловців і підприємців у Волинській області – диплом, почесні грамоти та інші нагороди, благодійна робота.
Досвід роботи: з 2011 року по жовтень 2021 року працювала провідним юрисконсультом у Державному підприємстві спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт» за адресою: вул. 22 Січня, 50, м. Рава-Руська, Львівський р-н, Львівська обл., З серпня 2017 року отримала свідоцтво на зайняття адвокатською діяльністю, відновлене з 05.04.2023 року. З жовтня 2021 року працюю на посаді начальника юридичного відділу в ТОВ «Агропобутсервіс». Цікавить робота у м. Львів, очікувана з/п від 50000,00 тис. грн. і вище.
Посадові обов`язки та навики: претензійно-позовна робота, представництво інтересів підприємства у судах усіх інстанцій, підготовка позовних, мирових, та ін. процесуальних документів, підготовка та укладення договорів як щодо матеріально-технічного забезпечення, виконання робіт, надання послуг, відкриття банківських рахунків, робота з виконавчою службою та іншими органами державної влади, розробка та підписання внутрішніх документів: посадових інструкцій, актів, розпоряджень, наказів, державна реєстрація підприємства та ліквідація, виготовлення технічних паспортів в БТІ, переоформлення та виготовлення земельних документів, отримання дозвільних документів у будівництві, оскарження рішень, бездіяльності контролюючих та перевіряючих органів, участь у зборах, консультування по усіх галузях законодавства працівників підприємства, ділові зустрічі щодо впровадження новацій, участь у колективних зборах, надання пропозицій, розробка рішень і пропозицій щодо колективного договору, отримання дозвільних документів що стосуються господарської діяльності підприємства. Підготовка документів та реєстрація ФОПІВ і юридичних осіб, а також реєстрація змін до установчих документів, переєстрація торгових марок, отримання ліцензій та інше.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: