• PRO

Сергій

Регіональний директор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Засновник

з 01.2014 по 02.2022 (8 років 1 місяць)
ТОВ Хенрік, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Створення з нуля підприємства, організація відділу логістики та відділу збуду, закупівля у межах України пілетів з лузги соняшника, та поставка на атомні електростанції у Польщі. Реєстрація відкриття банківскіх рахунків, отримання картки ЗЕД у митниці, підписання договорів оренди офісу, складу, тупіка на залізниці, набір персоналу, отримання сертифікатів та лінцензій для експорту. Управління компанією: комерційна, фінансова, адміністративно-господарська діяльність. Ведення перегорів та підтримання ефективних ділових відносин з ключивими партнерами. Розробка, реалізація стратегії та плану розвитку компанії, підбір та навчання персоналу, забезпечення безперебійного процесу постачання на атомні електростанції у Польщі.

Керівник проекту

з 04.2013 по 01.2021 (7 років 9 місяців)
Uranium carwash, Кропивницький (Послуги для населення та бізнесу)

Створення власного бренду мийок самообслуговування, успішний запуск мийок у Кропивницькому, Черкассах, Знамянці, Білій Церкві. Пошук земельних ділянок під автомийку самообслуговування, аналіз обьектів, строки будівництва, прогноз реалізацї, контроль будівництва, модернізація мийок, контроль проведення реконструкції, координація взаімодії всіх підрозділів, що беруть участь у будівництві, розробка та збірка власного пульта управління для автомийки.

Керівник підрозділу

з 06.2010 по 08.2013 (3 роки 2 місяці)
ДП Капарол-Україна, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація нового підрозділу з нуля, пристосування Німецьких стандартів та процесів до Українського ринку, вихід на позначку обороту в 3 млн грн за 6 місяців, перемога у номінаціях «Кращий об’єкт України» 2017 рік, кращий об’єкт Європи 2018, приз у номінації «Кращий керівник року». Організація роботи структурного підрозділу, Ведення перегорів з новими партнерами, робота з vip клієнтами, контроль дебіторської заборгованості, розробка систем мотивацї працівників, розробка політики збуту, управління каналами збуту, участь у тендерах, розробка та впровадження програм розвитку структурнуго підрозділу, планування, постачання складських запасів, аналіз ринку та діяльності конкурентів, організація проведення, тренінгів та семінарів.

Керівник напрямку

з 01.2005 по 01.2010 (5 років)
ЗАТ Елгран, Кропивницький (Будівельна промисловість, деревообробка)

Організація збуду та логістики, відкриття нових ринків збуту за межами України, зокрема Шрі-Ланки та Туриції

Освіта

КНТУ

Проектування та експлуатація машин, Кропивницький
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Знання і навички

  • Стресостійкість
  • Організаторські здібності
  • Лідерство
  • Управлінські навички
  • Управління будівельною компанією

Додаткова інформація

Починаючи з 2010 працював на керівних посадах, займався створенням та організацією роботи нових компаній та бізнесів. Відкрив новій підрозділ Caparol у Кропивницькому, , який за пів року вийшов на оборот у 3 млн.грн. Був засновником міжнародної компанії Херніл, з реєстрацією у Чехії, налагодив канали поставок з України та канали збуту у Чехії та Польщі. З 2018 року займаюсь будівництвом та запуском авто-мийок самообслуговування, як по замовленню так і власних, створив власний бренд. За рахунок високої самоорганізованості та цілеспрямованості вдається
досягати поставлених цілей як у бізнесі, так і у особистому житті.

Хобі
Бейсбол: майстер спорту міжнародного рівня, у складі збірної України – чемпіон Європи, багаторазовий чемпіон України. Головний менеджер та гравець команди вищої ліги «Уран».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: