Резюме від 23 жовтня 2023 Файл

Дмитро

Менеджер, начальник відділу постачання

Вік:
34 роки
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Вовк Дмитро Сергійович
• Тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») • e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») • д.н. 16.08.1989 р.

ДОСВІД РОБОТИ

ПАТ ”Укрнафта”
Листопад 2010 р.- квітень 2011р.
Оператор 2 розряду
Прийом і відпустка палива, ведення звітності АЗС.

АЗС “Рітейл К”
Квітень 2011 р.-жовтень 2011р.
Оператор
прийом, облік, організація зберігання і відпустка палива та товару, ведення касової дисципліни, ведення звітності АЗС.Робота з готівкою.

ПП “Окко-Нафтопродукт”
Жовтень 2011 - по Листопад 2012
Оператор
прийом, облік, організація зберігання і відпустка палива та товару, ведення касової дисципліни, ведення звітності АЗС.Робота з готівкою.

ТОВ " WOG - Золотий Екватор"
Квітень 2013 р. - Грудень 2013 р.
Оператор
прийом, облік, організація зберігання і відпустка палива, газу та товару, ведення касової дисципліни, ведення звітності АЗС, виконування планів та стандартів АЗС. Робота з готівкою.

ТОВ " ВОГ - Рітейл "
Грудень 2013 р. – Грудень 2014 р.
Оператор
прийом, облік, організація зберігання і відпустка палива, газу та товару, ведення касової дисципліни, ведення звітності АЗС, виконування планів та стандартів АЗС. Робота з готівкою.

ТОВ “Техпромагросервіс”
Квітень 2015 р. – Березень 2016
Заступник директора
Організація роботи водіїв,контроль та збирання виручки,закупівля запасних частин, організація та контроль ремонту транспортних засобів.

ЖБК Форест
Квітень 2016р.-Травень 2018р.
Менеджер з продажу
Аналіз ринку нерухомості,показ та підбір квартир,консультація клієнтів,продаж квартир,заключення договорів.

КП «Черкасиелектротранс»Черкаської міської ради»
Травень 2018р. – Лютий 2021р.
Фахівець з публічних (державних) закупівель
- Участь у складанні річного плану закупівель та додатку до нього, планування видатків і визначення потреби в роботах і послугах, що закуповуватимуться.
- Виконання на підприємстві функції уповноваженої особи згідно Закону України «Про публічні закупівлі» - відповідальної за організацію та проведення процедур закупівель згідно з цим законом в частині спрощених закупівель робіт і послуг та в частині закупівлі товарів з використанням електронних каталогів закупівлі товарів, що здійснюються згідно чинного законодавства про публічні закупівлі та оприлюднення в електронній системі закупівель «Електронний майданчик «Держзакупівлі.Онлайн» звітів про укладені прямі договори на закупівлю робіт і послуг відповідно до вимог ст. 3 Закону у відповідності з Положенням про уповноважених осіб КП «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради».
- Організація та проведення процедур закупівель
- Забезпечення рівних умов для всіх учасників, об’єктивний та чесний вибір переможця.
- Здійснення моніторингу змін у законодавчому і нормативному забезпеченні функціонування системи публічних закупівель в Україні.
- Розроблення ,складання, погодження, затвердження та зберігання відповідних документів з питань публічних закупівель, визначених Законом України «Про публічні закупівлі», зокрема проектів договорів на спрощені закупівлі робіт та послуг, що здійснюються згідно чинного законодавства про публічні закупівлі з використанням електронної системи закупівель.
- Розроблення (складання) проектів, забезпечення погодження, укладення договорів та інших документів на закупівлі робіт і послуг, що здійснюються згідно чинного законодавства про закупівлі за прямими договорами без використанням електронної системи закупівель та на закупівлю товарів з використанням електронних каталогів для закупівлі товарів.
- Здійснення оприлюднення інформації та звіту щодо публічних закупівель відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» та нормативних документів щодо спрощених закупівель робіт і послуг, звітів про укладені прямі договори на закупівлю робіт та послуг , закупівлі товарів з використанням електронних каталогів_, відповідно до вимог ст. 3 Закону України «Про публічні закупівлі» та інших норм чинного законодавства про закупівлі.
- Передавання до бухгалтерії підприємства оригінали договорів на закупівлю товарів, робіт та послуг.
- Відслідковування обсягів здійснених підприємством закупівель товарів, робіт і послуг по кодам і групам згідно річного плану закупівель.

КП «Черкасиелектротранс»Черкаської міської ради»
Лютий 2021р. – Вересень 2023р.
Начальник відділу матеріально-технічного постачання

- Забезпечення підрозділів підприємства матеріально - технічними ресурсами належної якості, що відповідають вимогам ДСТУ та ТУ.
- Забезпечення документообігу (оформлення належним чином документів) з постачальниками товарів.
- Виконання функцій уповноваженої особи по цінам на товари, закупівлі яких здійснюються для потреб підприємства, здійснення моніторингу цін на товари, контроль за ціновою політикою товарів, забезпечення підприємства всіма необхідними для його виробничої діяльності матеріальними ресурсами належної якості за ринковими цінами, що склалися на ринку ідентичних (а за їх відсутності— однорідних) товарів на момент придбання у порівняних економічних (комерційних) умовах, з метою скорочення витрат виробництва і одержання підприємством максимального прибутку.
- Здійснення вивчення оперативної маркетингової інформації і рекламних матеріалів про пропозиції дрібнооптових магазинів і оптових ярмарок з метою відбору постачальників по прямим договорам, виявляв можливості придбання матеріально-технічних ресурсів оптом, а також закупівлю матеріально-технічних ресурсів, які реалізуються у вільному продажу.
- Забезпечення підготовки, погодження (в т.ч. особисто шляхом накладення індивідуального штампу) згідно затвердженого Положення та подання директору підприємства рахунку на оплату товарів.
- Забезпечення виконання договорів на закупівлі товарів для потреб підприємства, несення відповідальності за виконання умов даних договорів.
- Виконанн роботи, пов’язаної з підготовкою претензій до постачальників у разі порушення ними договірних зобов’язань, за необхідності узгодження з постачальниками питання внесення змін до договорів на закупівлю товарів,укладених без використання електронної системи закупівель.
- Розроблення нормативів потреби і виробничих (складських) запасів матеріальних ресурсів.
- Забезпечення доставки матеріальних ресурсів згідно з передбаченими у договорах строками, контроль їх відповідності, кількості, якості і комплектноті та збереження на складах підприємства.
- Визначення якості товару і відповідності типу обліковим даним.
- Спільно з фахівцями підприємства прийняття рішення щодо обміну поставленого товару (за необхідності).
- Розробення і виконання заходів з підвищення ефективності використання матеріальних ресурсів, зниженням витрат, пов'язаних з їх транспортуванням та зберіганням.
- Забезпечення роботи складського господарства (комори), вживання заходів з забезпеченням необхідних умов зберігання матеріальних цінностей.
- Розроблення посадових інструкцій безпосередньо підпорядкованих працівників та подання їх на затвердження директору.

ОСВІТА
2010р.-2011р.
Черкаський державний технологічний університет
Спеціальність «Поліграфічні машини і автоматизовані комплекси»
Спеціаліст з поліграфічних машин і автоматизованих комплексів

2006р.-2010р.
Черкаський державний технологічний університет
Напрям підготовки «Інженерна механіка»
Бакалавр з інженерної механіки

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ І ЗНАННЯ

Microsoft Office Word, Microsoft Office Excel,1С, Internet – досвідчений користувач.

ПОСВІДЧЕННЯ

Посвідчення АГЗС

Посвідчення Державного автотранспортного науково -дослідницького і проектного інституту (видане 23.09.2009), засвідчує наявність необхідних знань з надання послуг автомобільного транспорту.

Посвідчення № 010458 Черкаського навчального центра Міністерства аграрної політики України (видане 11.06.2010р.), дає право виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Сертифікат за результатими проходження успішного навчання з питань законодавства у сфері державних та публічних закупівель за програмою, що рекомендована Міністерством економічного розвитку і торгівлі України.

Посвідчення водія категорії B, стаж керування автомобілем понад 15 років, наявність власного авто.

ЗНАННЯ МОВ

Українська –вільно, англійська-середній

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ

Цілеспрямований, чесний, порядний, відповідальний, вмію організовувати працю людей, приймати рішення та брати за них відповідальність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: