- PRO
Еллеонора
Керівник ресторану, 35 000 грн
- Розглядає посади:
- Керівник ресторану, Директор ресторану, Управляючий кафе, Менеджер ресторану, Територіальний керуючий, Аудитор
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 25 років
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9976621/
Досвід роботи
Фінансовий аналітик
з 02.2024 по 03.2025
(1 рік 1 місяць)
Cukor, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
- Ведення та контроль первинної бухгалтерської документації
- Проведення інвентаризацій продовольчих і непродовольчих складів та повний аналіз
- Складання фінансових звітів та їх аналіз для прийняття управлінських рішень
- Моніторинг і аналіз цін на товари та сировину
- Робота з ТТК
- Розрахунок собівартості страв, аналіз цінової політики меню
- Оптимізація витрат та підвищення рентабельності страв
- Тісна співпраця з кухарями та барменами на локації задля покращення виробничих процесів
- Виконання робочих задач у чітко визначені терміни (дотримання дедлайнів)
- Ініціювання та впровадження нових ідей щодо покращення обслуговування та внутрішніх процесів
Адміністратор ресторану
з 09.2023 по 01.2024
(4 місяці)
Львівські Круасани, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-Ведення та контроль роботи зміни
- Проведення регулярних інвентаризацій
-Оптимізація витрат та контроль ефективного використання ресурсів
Заступник керуючого рестораном
з 06.2020 по 08.2023
(3 роки 2 місяці)
ДТС-ХАРКІВ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
- Ведення та організація роботи зміни
- Повний контроль внутрішньої документації закладу
- Прийом нових працівників на роботу та проведення співбесід
- Навчання, адаптація та професійний розвиток персоналу
- Контроль за дотриманням норм харчової безпеки та санітарних вимог
- Забезпечення виконання вимог з охорони праці
- Успішне проходження численних аудитів у напрямках HACCP, охорона праці та санітарія
- Проведення інвентаризацій та контроль залишків
- Оптимізація витрат і підвищення ефективності використання ресурсів
-Виконання оперативних завдань від керівника та підтримка внутрішніх процесів
Освіта
Європейський університет
Право, Львів
Вища, з 2017 по 2021 (4 роки)
Знання і навички
- Водійські права кат. B
- iiko
- Стресостійкість
- Контроль дотримання харчової безпеки
- Формування кадрового резерву
- Адаптація та розвиток персоналу
- Забезпечення безперебійної роботи ресторану
- Проведення та аналіз інвентаризації
- Оптимізація витрат
- Щоденний аналіз роботи ресторану
- Ведення документації
- Робота із запереченнями
- Робота з 1С
- Виконання планових показників
- Робота з R-Keeper
- Оптимізація показників P&L
- Уважність
- Старанність
Знання мов
Англійська — середній
Рекомендації
Плескалюк Наталія Михайлівна
Керуючий рестораном, ДТС-ХАРКІВ
Схожі кандидати
-
Керуючий рестораном
Львів -
Керуючий рестораном
65000 грн, Львів, Івано-Франківськ , ще 3 міста -
Керуючий ресторану, директор підприємства
Львів -
Адміністратор кавʼярень
35000 грн, Львів -
Керівник готельного комплексу
Львів, Дніпро , ще 5 міст -
Керуючий рестораном
Львів