• PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9991062/

Менеджер по роботі з клієнтами

Місто проживання:
Бердянськ
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу туристичних послуг

з 10.2022 по 08.2023 (10 місяців)
Rustaronline (Туризм)

Освіта

Бердянський Державний Педагогічний Університет

Практична психологія, Бердянськ
Вища, з 2013 по 2017 (4 роки)

Знання і навички

  • Комунікабельність
  • Активний продаж
  • Стресостійкість

Знання мов

  • Турецька — середній
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Великий практичний досвід у сфері туризму. Нажаль, наразі туристичний ринок не працює в Україні, як хотілось би. Останнє місце праці - Туреччина, м.Анталія, офісна робота, менеджер з продажу та резервації готелей в компанії туроператора, в обов’язки входило робити бронювання та слідкувати за цінами, при надобності робити перерахунки с оплатами, по запиту клієнта. До цього працювала кілька років гідом, також, за кордоном, з них 4- у Туреччини та 1 - у Китаї.
Шукаю офісну роботи на своїй Землі, швидко засвоюю нову інформацію та відкрита до навчання. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») для зв’язку, WhatsApp або Телеграм

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: