Резюме від 14 травня 2024 PRO

Дарья

Менеджер з оренди комерційної нерухомості

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Діловод

з 08.2022 по 12.2023 (1 рік 4 місяці)
Food Plaza, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністрування документообігу компанії, що працює в сфері ресторанів швидкого харчування.
Складання, погодження, контроль підписання договорів оренди, закупки. Організація участі в тендерних процедурах (оренда нерухомості, закупівлі). Ведення реєстрів, складання аналітичних звітів, контроль розрахунків із конрагентами.

Менеджер з продажу

з 03.2019 по 02.2022 (2 роки 11 місяців)
ФОП Клопова Л.В., Вся Україна (Легка промисловість)

Пошук клієнтів, продаж брендованих шкарпетчаних виробів, узгодження комерційних умов, контроль дебіторської заборгованості. Працювала з мережами дитячих розважальних центрів (Fly Kids, Smail Park та ін.)

Помічник менеджера з закупівлі продовольчих товарів

з 08.2014 по 07.2015 (11 місяців)
ТОВ Торгівельний дім "Амстор", Запоріжжя (Роздрібна торгівля)

Ведення переговорів із постачальниками, складання та супровід документації, узгодження та укладання Договорів поставки. Проведення моніторингу цін конкурентів, контроль за якістю товарів, що постачаються, і викладкою в місцях продажу.

Менеджер з регіонального розвитку

з 06.2007 по 07.2014 (7 років 1 місяць)
ТОВ "Амстор", Донецьк (Нерухомість)

Пошук земельних ділянок та об'єктів нерухомості, складання службових та інформаційних записок, проведення маркетингових досліджень та аналізу місця розташування об'єктів, ведення переговорів з консалтинговими та девелоперськими компаніями, контроль за регіональними представниками з питань відведення земельних ділянок, продовження договорів оренди земельних ділянок, складання офіційних листів до органів місцевого самоврядування та ін.
Пошук та аналіз об'єктів комерційної нерухомості та земельних ділянок для розміщення продуктових супермаркетів, аналіз конкурентного оточення, розрахунок купівельного потоку та планового товарообігу, розробка попередніх концепцій торгових центрів. Узгодження комерційних умов із власниками, складання план-графіків робіт інвестиційних проектів, складання презентаційного матеріалу на затвердження проекту до розвитку для акціонерів, виконання економічних розрахунків прибутковості інвестиційного проекту, збирання та обробка необхідної інформації від усіх задіяних у реалізації відділів.

Продавец-касир

з 08.2006 по 06.2007 (10 місяців)
ТОВ Торгівельний дім "Амстор", Донецьк (Роздрібна торгівля)

Розрахунок із покупцями за товари та вироби, підрахунок вартості купівлі, отримання грошей, пробивання чека, видача здачі. Ознайомлення з асортиментом наявних товарів, виробів та цінами на них. Підрахунок виручки та передача до каси підприємства в установленому порядку, звіряння суми реалізації із показаннями касових лічильників.

Освіта

Донецький Национальний технічний університет

Економіка підприємства, маркетолог, Донецьк
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Основы Бухгалтерского учета, 1С

2018, 3 месяца

Знання і навички

MS Excel MS Office MS PowerPoint Зосередженість Ведення переговорів Комунікабельність Орієнтація на результат Водійські права кат. B Робота в команді

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Навички ділового спілкування, телефонних переговорів, робота з великим обсягом інформації.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: