Резюме від 22 квітня 2024 Файл

Ольга

Головний бухгалтер

Вік:
57 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

На посаду бухгалтер
Резюме
Дмитренко Ольга Володимирівна 1966 рік народження, проживаю в м.Тернополі, одружена.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Про себе: комунікабельна, чесна, трудолюбива, наполеглива.
Володію ПК на рівні користувача, працюю з програмами 1С Бухгалтерія версії 7.7, 8.3, Word.,Медок.
Освіта: в 1986 році закінчила денне відділення Тернопільського кооперативного технікуму, кваліфікація – „Товарознавство і організація торгівлі непродовольчими товарами”, спеціалізація – товарознавець.
В 2007 році закінчила курси “Бухгалтерський облік” за спеціальністю "Бухгалтерський облік на підприємствах малого бізнесу".
2014р -2023р.р. працюю єдиним бухгалтером ФОП Очеретнюк В.В.,
загальна система оподаткування , платник ПДВ на виробничому підприємстві ФОП Очеретнюк В.В.
2009-2013р.р. займала посаду бухгалтера ФОП Іскрицька Т.І. (дистриб’ютор по гуртових продажах кондитерських виробів торгової марки «Рошен» в Тернопільській області) загальна система оподаткування, платник ПДВ. Ведення податкового та бухгалтерського обліку в програмах 1С 7.7; 1С «Управління торговим підприємством» (кількість працівників 100 чол.).
2006 – 2008 р.р. займала посаду бухгалтера філії ТзОВ “Ровекс” (оптова і роздрібна торгівля продовольчими товарами). Ведення бухгалтерського обліку та звітності філії.
2002-2005 р.р. - займала посаду головного касира фінансово-адміністративного відділу в СП АТЗТ ”Волиньпак” Cash & Cary (оптова і роздрібна торгівля продовольчими товарами).
У мої обов’язки входило: організація роботи контрольно-касового вузла, звітність та ведення документації, робота з оптовими покупцями (кредиторські та дебіторські розрахунки), робота з персоналом (підбір кадрів, заходи з підвищення кваліфікації касирів тощо).
1999-2002 р.р. - помічник головного бухгалтера ПП „Балатекс-2000” (оптова торгівля продовольчими товарами). Обов’язки: ведення документації, формування замовлень на товар, робота з оптовими покупцями, контроль за оплатами по місту та області.
1996-1998 р.р. - менеджер у відділі збуту ТОВ „Ексім –Т” (оптова торгівля продовольчими товарами). Мої обов’язки: закупівля товарів, складання замовлень на товар, контроль за якістю і терміном зберігання, продаж товарів оптовим покупцям в межах міста та області.
1986-1996 р.р. - завідуюча магазином (універмаг) торгово-роздрібного об’єднання м. Бережани Тернопільської області. Мої обов’язки: виконання плану товарообороту, закупка товарів централізованим і децентралізованим способом, звітність та ведення документації, контроль за товарними запасами.
травень 2023р

Схожі кандидати

Головний бухгалтер
Тернопіль, Київ, Львів

Головний бухгалтер
40000 грн, Тернопіль, Житомир , ще 5 міст

Головний бухгалтер
Тернопіль

Головний бухгалтер
Тернопіль

Головний бухгалтер
Тернопіль

Головний бухгалтер
Тернопіль

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: