Резюме від 1 травня 2024 Файл

Василь

Операційний директор

Вік:
55 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Досвід роботи
Директор
з 11.2023р. по 05.2024р
ТОВ «ПРБІЛДІНГ» (виробництво, будівництво)
Проєктування, виробництво та монтаж промислових модульних тепличних комплексів по всій Україні «під ключ», в тому числі із залученням грантових державних програм, постачання інженерного та технічного обладнання, реконструкція теплиць, будівництво швидкомонтованих будівель для аграрного
сектору, логістичних та складських приміщень.
Управління, контроль та координація всієї діяльності компанії.

Директор
з 09.2021р. по 10.2023 р.
ТОВ «Будівельна компанія «Вікторія-К» (будівництво)
Один з останніх проектів - участь і перемога в тендері на Капітальний ремонт усього поверху в діючій лікарні з нуля: повне перепланування поверху в окреме відділення лікарні, від демонтажу і перекладання усіх комунікацій аж до встановлення обладнання. Особливо пишаємось, що початок робіт був прямо перед повномасштабним вторгненням росії, а основні роботи продовжувались вже під час цього вторгнення. Крім того, усі роботи були виконані якісно і в строк не дивлячись ні на які перепони, викликані війною. Вважаю, що це свідчить про правильне планування та управління всіма бізнес-процесами цього проекту.

Власник
з 01.2006 по 10.2020
ФОП Безименний, Київ (Консультування з фінансового та управлінського обліку, права, операції з нерухомістю, юридичній супровід)
1. Різноманітні проекти на аутсорсингу по консультуванню з фінансового/управлінського обліку, права, управління проектами.
Деякі, але далеко не всі приклади:
- з лютого 2019 року і по лютий 2021 року - розробка та постановка фінансового і управлінського обліку підприємств, які входять в корпорацію "Укрметротунельбуд" (будівництво, електромонтаж, в основному в київському метрополітені), контроль грошових потоків, контроль касових розривів, супроводження перевірок контролюючих органів, контроль наявності дозволів та ліцензій, контроль фінансового виробничого документообігу, досвід в державних закупівлях, юридичний супровід угод, юридичні консультації.
- з 2011 року по 2017 року - керування проектом по відновленню щебневого кар'єру з стану практичного банкрута до одного з ведучих діючих кар'єрів Житомирської області, підготовка і продажу його профільному власнику.

2. Операції з нерухомістю в партнерстві з групою, яка керує розвитком торгівельно-розважальних центрів на протязі більше двадцяти років - аналіз ринку нерухомості, пошук ділянок/нерухомості для розширення та розвитку, ведення перемовин, документальне супроводження та повний юридичний супровід угод, юридичні консультації.

Освіта
Курс «Основи проектного менеджменту» (Linkedin/PMI)
Курс «Цифровий маркетинг і електронна комерція від Google»
Курс «IT-підтримка від Google»
Курс «Project Leadership»

Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Вища, правознавство, юрист
Національний університет харчових технологій
Вища, механічний, спеціаліст з обладнання переробних і харчових виробництв

Професійні та інші навички
• Вільне володіння MS Office, Google Docs, Google таблиці, MS Project, Trello, Jira, Mantis, системи Ліга-закон ​та більшістю офісних й сервісних програм, електронним документообігом ("Вчасно", наприклад);
• Знайомство з 1С, AutoCAD, CorelDraw, початкові навички програмування,
• Цифровий маркетинг і електронна комерція – знання теорії та практики в межах курсу, Google Ads, Facebook Ads,
• IT-підтримка – знання теорії та практики в межах курсу (основи технічної підтримки, операційні системи, системне адміністрування і послуги IT-інфраструктури, IT-безпека.
• Швидко навчаюсь і опановую нові необхідні програми та сервіси.

Знання мов

Англійська — середній

Польська — вище середнього

Українська — вільно

Російська — вільно

Додаткова інформація

Результат - першочергово, ставлю інтереси справи на перше місце.
Легко знаходжу спільну мову з партнерами, клієнтами, співробітниками чи представниками контролюючих або перевіряючих органів та служб практично будь-якого рівня, якщо це важливо для досягнення результату, вмію переконувати та знаходити потрібні аргументи. Досвід спілкування і налагодження комунікацій з партнерами, державними органами, органами місцевого самоврядування, громадськими та політичними організаціями, в тому числі з першими особами цих організацій.

Досвід роботи з великими об'ємами інформації, її систематизації та застосування.

Досвід в державних закупівлях від початку до кінця – підготовка документів та участь в тендері, підписання договорів у випадку перемоги і їх виконання.

Досвід самостійного управління проектами різного напрямку і сфер діяльності від початку до кінця, постановки ті використання финансового та управлінського обліку, роботи як в колективі, так і самостійної роботи.

Брав участь в багатьох проектах в різних сферах, тому маю досвід ведення бізнесу різного напрямку, достатньо великі зв'язки та комунікації.
Відповідальний, уважний до деталей, легко навчаюсь.

Живу в пригороді Києва в приватному будинку. З електрикою й інтернетом проблем не має – джерело безперебійного живлення, генератор, для роботи облаштований кабінет.

Маю посвідчення водія з 1990 року, категорії В1, В, С1, С.
Маю власний автомобіль.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: