- Файл
Наталія
Керівник ресторану, менеджер
- Возраст:
- 49 лет
- Город проживания:
- Стрый
- Готов работать:
- Киев, Львов, Харьков
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10170283/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Дата народження: 26 вересня 1974
Місто Харків / Стрий
Готова до переїзду Харків / Київ / Львів
Телефон: [
(Viber, Telegram)
Соціальні мережі: Facebook (Шкред Наташа)
Керуюча рестораном
Основна інформація:
Посади: керуюча, старший менеджер, адміністратор
Сфера діяльності: ресторанний бізнес
Вид зайнятості: повна зайнятість
Досвід: 17 років
Керуюча
Квітень 2022 - нині (1р. 6м)
Ресторан"Wonder land" м. Стрий, Львівська обл
Керуюча, старший менеджер
Липень 2019 - Лютий 2022 (2р. 7м)
Ресторан-мікс "Монтана" Мережа Синдикат Вкуса, м. Харків
Старший менеджер, адміністратор
Вересень 2006 - Червень 2019 (12р. 10м)
Ресторан "Шарикоff" Мережа Синдикат Вкуса, м. Харків
Керуюча / продавець - консультант в магазині одягу
(сучасний одяг, весільні та вечірні вбрання)
1997 - 2006 р. м. Харків
Обов’язки:
● Організація та контроль діяльності всiх пiдроздiлiв закладу;
● Контроль за дотриманням стандартiв якостi обслуговування – кухня,
сервіс;
● Контроль санiтарного стану закладу;
● Самостiйне складання чек-листiв, контроль роботи закладу за чек
листами;
● Пiдбiр, навчання та адаптація персоналу ресторану;
● Розподіл обов'язків між співробітниками ресторану;
● Складання та контроль графiкiв персоналу, табелювання;
● Участь у складаннi меню кухні та бару, сезоннi оновлення;
● Контроль цiноутворювання (собiвартiсть, цiна продажу);
● Проведення зборів, інформування співробітників про нововведення
всередині ресторану;
● Прийняття та організація банкетів;
● Організація та проведення свят, вечірок, дитячих заходів;
● Розгляд претензій гостей ресторану;
● Консультування гостей ресторану;
● Робота з гостьовими базами;
● Служба доставки: прийом замовлень у додатку та по телефону,
комплектація замовлення та відправлення;
● Робота з постачальниками, закупка товарів;
● Закупівля посуду, госп. товарів тощо;
● Проведення інвентаризації;
● Контроль наявності та замовлення уніформи персоналу;
● Вирішення господарських питань, покупка предметів інтер'єру,
організація та контроль ремонтних робiт.
Навички:
● Вмiння працювати з програмами Iiko, R-keeper;
● Впевнений користувач ПК, знання програм Microsoft Office, Word,
Excel;
● Знання касової дисципліни.
Освіта:
Харківський коледж текстилю та дизайну м. Харків
Економічний факультет, економіка підприємства
Середня
Додаткова освіта:
● Тренінг "Ресторани. Тренди. Управління." (2018 рік);
● Тренінг "Мотивація за нотами: від соло Співробітника до оркестру
Команд" (2015 рік)
● "Впровадження стандартів у роботу ресторану." Семінар Олександра
Мусатова (2015 рік)
● Семінар "Організація підбору та мотивації персоналу.
Клієнтоорієнтований сервіс" (2008 рік)
● Школа сомельє, спеціальність Менеджмент ресторанного бізнесу
(2006 рік, 1 місяць).
Похожие кандидаты
-
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Киев, Винница , еще 8 городов -
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Львов , еще 2 города -
Управляющий, администратор ресторана, автомойки, менеджер бара, начальник техотдела, завхоз
50000 грн, Киев -
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Киев -
Операційний директор, керівник ресторанного комплексу, управляючий рестораном
Киев -
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Киев, Винница , еще 8 городов