Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Наталія

Керівник ресторану, менеджер

Возраст:
49 лет
Город проживания:
Стрый
Готов работать:
Киев, Львов, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Шкред Наталія Володимирівна
Дата народження: 26 вересня 1974
Місто Харків / Стрий
Готова до переїзду Харків / Київ / Львів
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
(Viber, Telegram)

Соціальні мережі: Facebook (Шкред Наташа)

Керуюча рестораном
Основна інформація:

Посади: керуюча, старший менеджер, адміністратор
Сфера діяльності: ресторанний бізнес
Вид зайнятості: повна зайнятість
Досвід: 17 років

Керуюча
Квітень 2022 - нині (1р. 6м)
Ресторан"Wonder land" м. Стрий, Львівська обл

Керуюча, старший менеджер
Липень 2019 - Лютий 2022 (2р. 7м)
Ресторан-мікс "Монтана" Мережа Синдикат Вкуса, м. Харків

Старший менеджер, адміністратор
Вересень 2006 - Червень 2019 (12р. 10м)
Ресторан "Шарикоff" Мережа Синдикат Вкуса, м. Харків

Керуюча / продавець - консультант в магазині одягу
(сучасний одяг, весільні та вечірні вбрання)
1997 - 2006 р. м. Харків
Обов’язки:

● Організація та контроль діяльності всiх пiдроздiлiв закладу;
● Контроль за дотриманням стандартiв якостi обслуговування – кухня,
сервіс;
● Контроль санiтарного стану закладу;
● Самостiйне складання чек-листiв, контроль роботи закладу за чек
листами;
● Пiдбiр, навчання та адаптація персоналу ресторану;
● Розподіл обов'язків між співробітниками ресторану;
● Складання та контроль графiкiв персоналу, табелювання;
● Участь у складаннi меню кухні та бару, сезоннi оновлення;
● Контроль цiноутворювання (собiвартiсть, цiна продажу);
● Проведення зборів, інформування співробітників про нововведення
всередині ресторану;
● Прийняття та організація банкетів;
● Організація та проведення свят, вечірок, дитячих заходів;
● Розгляд претензій гостей ресторану;
● Консультування гостей ресторану;
● Робота з гостьовими базами;
● Служба доставки: прийом замовлень у додатку та по телефону,
комплектація замовлення та відправлення;
● Робота з постачальниками, закупка товарів;
● Закупівля посуду, госп. товарів тощо;
● Проведення інвентаризації;
● Контроль наявності та замовлення уніформи персоналу;
● Вирішення господарських питань, покупка предметів інтер'єру,
організація та контроль ремонтних робiт.

Навички:

● Вмiння працювати з програмами Iiko, R-keeper;
● Впевнений користувач ПК, знання програм Microsoft Office, Word,
Excel;
● Знання касової дисципліни.
Освіта:

Харківський коледж текстилю та дизайну м. Харків
Економічний факультет, економіка підприємства
Середня

Додаткова освіта:

● Тренінг "Ресторани. Тренди. Управління." (2018 рік);
● Тренінг "Мотивація за нотами: від соло Співробітника до оркестру
Команд" (2015 рік)
● "Впровадження стандартів у роботу ресторану." Семінар Олександра
Мусатова (2015 рік)
● Семінар "Організація підбору та мотивації персоналу.
Клієнтоорієнтований сервіс" (2008 рік)
● Школа сомельє, спеціальність Менеджмент ресторанного бізнесу
(2006 рік, 1 місяць).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: