Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 января 2024 Файл

Dasha

Керуючий рестораном

Возраст:
35 лет
Город проживания:
Тернополь
Готов работать:
Львов, Тернополь, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ДАРʼЯ КАМЕНЄВА Мої основні принципи у роботі:
Немає задач, які не можливо вирішити
Збери круту команду і ти зможеш все
Не витрачай час на людей, яких треба постійно мотивувати та змушувати
працювати
Кожен має право на помилку
Люби те, що робиш

Особисті дані Досвід роботи
Адреса
Чернівецька 53 Керуюча рестораном жов 2017 - кві 2021
Тернопіль Ресторан Farsch ( ТОВ Перспективні технології ), Харків

Номер телефону Приймала участь у підготовці та відкритті нового закладу на посаді керуючої
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Підбір та навчання персоналу
Email Стандартизація процесів роботи ресторану та обслуговування гостей, контроль їх
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») виконання
Впровадження та контроль заповнення чек‑листів
Інтереси Розробка навчальних матеріалів для стажування персоналу
Розробка програми мотивації персоналу
Декор інтерʼєрів
Щомісячне проведення атестації офіціантів
Робота з касовим апаратом, дотримання косової дисципліни, інкасація виручки,
контроль наявності всіх дозвільних документів і ліцензій
Контроль, нарахування та видача заробітної плати
Розрахунок з постачальниками
Контроль чистоти та технічного стану закладу, вирішення технічних питань по
ремонту чи закупівлі нового обладнання
Складання бюджету ресторана та контроль його виконання
Проведення та контроль інвентаризацій кухні, бару, ТМЦ ресторану
Взаємодія з підрозділом Кухня ( контроль чистоти на процесах, якість продукції,
виконання правил FIFO, контроль видачі блюд по вазі і фото стандарту,
проведення дегустацій)
Організація бенкетів, кейтеренгу, закритих вечірок ( до 150 чоловік)
Організація та проведення фотосесій для меню та соц мереж

Керуюча ресторану Якіторія, Мафія кві 2015 - сер 2017
Мережа ресторанів Якіторія, Мафія, Харків
Формування бюджету ресторана та виведення його на необхідні показники
Контроль затратної частини ресторану
Виконання планів продажів
Ведення звітності, аналіз продажів, швидке реагування на ситуацію
Проведення заходів по локальному маркетингу для ресторана
Підбір персоналу, мотивація, проведення тренінгів та атестацій
Контроль чистоти і технічного стану закладу
Контроль витрат на комунальні платежі
Інвентаризація ТМЦ, контроль інвентаризацій підрозділів кухня та бар
Організація та проведення банкетів
Контроль роботи та взаємодії підрозділів Кухня, Бар, Зал

Старший менеджер сер 2013 - кві 2015
Мережа ресторанів Якіторія, Мафія, Харків

Менеджер лис 2011 - сер 2013
Мережа ресторанів Якіторія, Мафія, Харків

Освіта і кваліфікації
Спеціаліст вер 2005 - лют 2011
НТУ ХПІ, Харків
Факультет ‑ механіко‑технологічний
Спеціальність ‑ прикладне матеріалознавство

Навички
R-keeper 6,7
1C
Google docs

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: