Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 апреля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10547702

Шеф-кухар

Город:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Стажування

с 11.2023 по 03.2024 (4 месяца)
Ресторан Belcanto (2* Michelin), Лісабон (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював на заготівельній кухні, холодному, гарячому та кондитерському процесах, щоб отримати найповніший досвід та якомога більше знань від шефів ресторану.
•Проявляв ініціативу, запропонував та впровадив техніку для полегшення, пришвидшення та підвищення якості процесу заготовки для однієї зі страв.

Су-шеф

с 08.2022 по 09.2023 (1 год 1 месяц)
Ресторан Ішак, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Керував роботою кухні, оптимізував постачання продуктів, контролював якість страв, підтримував стан інвентарю, впровадив та стежив за підтримкою стандартів гігієни, покращував якість заготівель. Впроваджував нові страви задля збільшення пропозиції та підвищення задоволення гостей.
•Керував та мотивував персонал кухні у повсякденній роботі та підготовках до банкетів, задля підвищення ефективності команди та надання неперевершеного сервісу гостям.

Кухар

с 11.2021 по 08.2022 (9 месяцев)
Ресторан Eastman, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Стежив за якістю страв, станом інвентаря та гігієною на процесі, а також за якістю заготівель. Брав участь у впровадженні сезонного меню задля покращення кулінарного досвіду гостей.
•Здобув досвід приготування дім самів, після чого брав участь у відкритті ресторану Café 044 на холодному процесі, впроваджуючи операційну ефективність та різноманітність меню.

Старший кухар

с 05.2019 по 01.2020 (8 месяцев)
Ресторан ZVD, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Le Cordon Bleu London

Grand Diplome, Лондон
Высшее, с 2020 по 2021 (1 год)

•Отримав Grand Diplôme, пройшовши комплексне навчання з кулінарного та кондитерського майстерства, відточивши широкий спектр кулінарних.
•Набув досвід в розділці м’яса та птиці, підвищивши свої здібності приготування різнопланових м’ясних страв з точністю та увагою до деталей.
•Освоїв техніки з роботи з морепродуктами та філетування риби, які привели до створення вишуканих страв з морепродуктів.
•Відточив різні кулінарні техніки, класичні французькі та міжнародні соуси та гарніри, вдосконаливши смаковий профіль страв.
•Розвив майстерність у роботі з різними видами тіста і хліба, та їх випічки .
•Створював класичні та сучасні десерти, використовуючи шоколад, ізомальт та карамель, що призвело до створення інноваційних десертів, їх презентацій та скульптур.
•Отримав досвід у створенні меню та розрахунку собівартості страв, для впровадження прибуткових та привабливих меню.
•Імплементував стандарти HACCP, методи для зниження відходів та оптимізації організації кухні для забезпечення безпечного та ефективного кухонного.

City University London

Розробка Програмного Забезпечення, Лондон
Высшее, с 2018 по 2019 (1 год)

University of Liverpool

Розробка Програмного Забезпечення, Ліверпуль
Высшее, с 2015 по 2018 (3 года)

Знания и навыки

Уважність Приготування гарячих страв Здатність до навчання Комунікабельність Приготування страв Приготування холодних страв Українська кухня Європейська кухня Готування піци Готування фаст-фуду Готування на мангалі Готування суші Італійська кухня Випікання Розробка меню Неконфліктність Складання технологічних карт Знання ДСанПіН

Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Испанский — начинающий

Дополнительная информация

Креативний професіонал зі знанням іноземних мов; проявляю здібності до управління кухнею та персоналом, інноваційних кулінарних витворів та перевершення очікувань гостей. Маю досвід оптимізації робочих процесів, дотримання найвищих стандартів з НАССP, та постійного надання виняткового кулінарного досвіду. Маю досвід створення меню для ресторанів, вибору найкращих інгредієнтів, та впровадження сталих практик для підвищення задоволення гостей. Адаптивний до змін трендів у індустрії, впроваджуючий передові кулінарні техніки, підтримуючий незмінне прагнення до якості, та націлений на розвиток бренду та його престижу у конкурентному середовищі.

Похожие кандидаты

Шеф-кухар
Другие страны

Шеф-повар
32000 грн, Другие страны, Львов , еще 3 города

Шеф-кухар
Другие страны, Киев

Шеф-повар
117000 грн, Другие страны, Киев

Шеф-кухар
Другие страны

Шеф-повар
100000 грн, Другие страны

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: