Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 мая 2024 Файл

Станіслав

Керуючий рестораном

Возраст:
32 года
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

МАРЧЕНКО
СТАНІСЛАВ
КЕРІВНИК РЕСТОРАНУ
ПРО МЕНЕ
Цілеспрямований та відповідальний керівник з 13 річним досвідом
роботи у сфері ресторанного бізнесу, з них 6 років на керівних посадах.
Наразі шукаю роботу керівником або адміністратором ресторану з
перспективою кар‘єрного росту.
КОНТАКТИ ДОСВІД РОБОТИ
Керівник ресторану - кондитерської
ТЕЛЕФОН Sant Restobar м. Одеса
Листопад 2022 - Січень 2024
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Створення та запуск проєкту разом з засновницею.
EMAIL Приймав безпосередню участь у розробці концепції та дизайну.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Займався впровадженням та налагодженням усіх систем та
програм для забезпечення обліку, аналітики та контролю.
НАВИЧКИ Підбирав персонал та впроваджував мотиваційні системи.
Робота з меню та технологічними картами, робота над
Впевнений користувач MS Office, складовими та собівартістю позицій у меню.
1С, R-Keeper, Iiko, Poster, Choice. Створював та впроваджував бізнес-процеси та стандарти

Розробка та запуск проєкту компанії. Контролював їх виконання.
Контролював роботу усіх підрозділів ресторану.
Одночасне ведення двох об'єктів
Виконував обовʼязки менеджера з закупівлі та HR менеджера.
Модернізація концепції та
Взаємодіяв з контролюючими органами та комунальними
структури компанії
підприємствами.
Розробка та впровадження Забезпечував безперебійну роботу закладу.
бізнес-процесів Контролював фінансовий відділ та показники ресторану.
Спільна розробка та реалізація Частково займався обовʼязками менеджера з маркетингу та
стратегії розвитку з продажів.
дотриманням регламенту та Заступник керуючого
показників Park Willow м. Кривий Ріг
Створення ефективної та Квітень 2022 - Жовтень 2022

замотивованої команди Займався підбором та мотивацією персоналу. .
Контролював виконання стандартів компанії та надання високої
Створення затишної та
якості сервісу.
доброзичливої атмосфери
Контролював роботу усіх підрозділів ресторану.
Створення WOW-сервісу
Взаємодіяв з постачальниками, планував бюджети.
Забезпечував безперебійну роботу закладу.
ХОБІ Займався вирішенням конфліктів.

Дизайн приміщень та меблів Співпрацював з контролюючими органами.

Керівник, засновник
ОСВІТА Pepperoni pizza bar м. Кривий Ріг
Червень 2021 - Лютий 2022
Криворізький національний Створив та запустив власний проєкт з доставки піци.
університет Займався розробкою концепції та дизайну, підбором
Електромеханіка персоналу, складанням меню та технологічних карт.
Контролював роботу усіх підрозділів піцерії та фінансовий
Криворізький політехнічний
облік.
технікум
Взаємодіяв з контролюючими органами та комунальними
Електромеханіка підприємствами.
ДОСВІД РОБОТИ
Керівник кафе
I Feel city cafe (I Feel Group) м. Дніпро
Вересень 2020 - Квітень 2021

Керував перезапуском об'єкта після локдауну, включаючи капітальний ремонт, зміну концепції та
меню, підбір персоналу.
Вивів ресторан на докарантинні показники прибутку, кількості гостей, якості страв та
обслуговування в перші три місяці.
. Збільшив валовий прибуток на 40% протягом 6 місяців після перезапуску.
Керівник кафе
Campania pizza & pasta (I Feel Group) м. Кривий Ріг
Березень 2018 - Березень 2020
Скоротив плинність кадрів (до 10% на рік) шляхом впровадження мотиваційних програм та
створення дружньої та доброзичливої атмосфери для працівників і гостей.
Організовував і проводив навчання та регулярні атестації для підвищення кваліфікації
працівників.
Брав участь у розробці, впровадженні та аналізі результатів маркетингових заходів.
Підвищив рівень лояльності та зацікавленості гостей на 30%.
Збільшив рейтинг позитивних відгуків з 4 до 4,7 бала в Google
Зменшив операційні витрати на 14% шляхом перегляду та перерозподілу бюджетів.
Підвищив рентабельність меню на 9% завдяки моніторингу цін вхідної та вихідної продукції,
виправлення помилок у КК та регулювання товарного портфеля.
Збільшив валовий прибуток на 35% та чистий прибуток на 600% внаслідок організації і контролю
усіх підрозділів кафе, дотримання планів та бюджетів, управління командою.
Керівник кафе
I Feel city cafe (I Feel Group) м.Кривий Ріг
Вересень 2018 - Серпень 2019
Створив дружню та доброзичливу атмосферу для працівників і гостей.
Організовував та проводив навчання для підвищення кваліфікації працівників.
Підвищив рівень лояльності та зацікавленості гостей на 10%.
Зменшив операційні витрати на 7% шляхом перегляду та перерозподілу бюджетів.
Підвищив рентабельність меню на 5% внаслідок моніторингу цін вхідної та вихідної продукції,
виправлення помилок у КК та регулювання товарного портфеля.
Збільшив валовий прибуток на 15% та чистий прибуток на 35% внаслідок організації й контролю
усіх підрозділів кафе, дотримання планів та бюджетів, управління командою

Адміністратор
Кафе "Компот" (Корпорація "Реста") м. Одеса. Листопад 2016 - Грудень 2017
Адміністратор-бармен
Кафе "Sherlokh" м. Одеса. Травень 2015 - Листопад 2016
Офіціант
Irish Pub м. Одеса. Жовтень 2014 - Квітень 2015
Адміністратор-бармен
Кафе "Jeronimo" м. Кривий Ріг. Листопад 2013 - Червень 2014
Офіціант
Ресторан "A-Tavola" м. Ялта. Травень 2013 - Жовтень 2013

Офіціант
Ресторан "Bigoli" (La Famiglia) м. Київ. Червень 2012 - Березень 2013
Бармен, Адміністратор
Кафе “Панні Піца” м. Кривий Ріг. Січень 2011 - Квітень 2012

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: