Анна
Менеджер ресторану
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10636612
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Освіта і кваліфікації
Бакалавр вер 2010 - сер 2013
НПУ ім.М.П. Драгоманова, Київ
Факультет іноземної філології за спеціальністю вчитель англійської мови та зарубіжної
Особисті дані літератури
Ім'я Курс Beginers жов 2021 - гру 2021
Анна Коломицева Wine school by Goodwine, Київ
Адреса
вул.Дегтярівська 43\9 Досвід роботи
03113 Київ
Номер телефону
[
ресторан Beef, Київ
[
Дата народження та найкращих поєднань зі стравами
06-09-1990 Робота в залі ресторану,спілкування з гостями,обслуговування за винним баром,проведення
Стать винних дегустацій,лекцій
Жіноча Проведення інвентаризацій
Сімейний стан
одружена Менеджер бару лис 2020 - бер 2021
Посвідчення водія Cargo Kitchen, Київ
категорія В Організація та контрольроботи персоналу
Спілкування з гостями бару (Прийом бенкетних замовлень,вирішення складних ситуацій)
Інтереси Формування графіків виходу персоналу,звітність
Формування заявок,проведення інвентаризацій
Прийом замовлень на доставку,координація роботи курєрів
Мистецвто,література,верхова
їзда Мотивація,координація та навчання персоналу
Підготовка ресторану до заходів
Виконання планів продажу
Зіставлення звітності у встановленій формі
Забезпечення виконання співробітниками встановлених правил та стандартів
Внесення та реалізація пропозицій щодо підвищення єфективності роботи бару.
Менеджер січ 2020 - лис 2020
USG Holding, Київ
Організація та контрольроботи персоналу
Спілкування з гостями, робота в залі
Формування графіків виходу персоналу,звітність
Формування заявок,проведення інвентаризацій
Мотивація,координація та навчання персоналу
Підготовка ресторану до заходів
Зіставлення звітності у встановленій формі
Забезпечення виконання співробітниками встановлених правил та стандартів
Менеджер лип 2018 - лип 2019
Сім'я ресторанів Tres Francais, Київ
Забезпечення безперебійної роботи ресторану,робота з гостями
Контроль роботи персоналу, навчання нових співробітників
Формування графіків роботи ресторану
Формування заявок,робота з постачальниками
Організація і проведення внутрішніх заходів закладу( виставки, вечірки,бенкети,футрешти)
Робота з касою
Проведення інвентаризацій
Керуюча рестораном січ 2017 - лип 2018
Культурно-освітній центр "Майстер Клас", Київ
Забезпечення раціонального використання трудових, матеріальних та фінансових ресурсів
Мотивпція,координація, контроль та навчання персоналу
Бухгалтерський облік,робота з документацією,ведення графіків обліку робочого
часу,нарахування заробітньої плати
Контрольпроведення інвентаризацій
Робота з постачальниками
Менеджер лис 2016 - січ 2017
Культурно-освітній центр "Майстер Клас", Київ
Зустріч відвідувачів центру
Надання повної інформацій щодо освітніх і культурних програм
Ведення бази даних відвідувачів центру
Допомога в органцзації і проведенні заходів
Робота з документацією
Похожие кандидаты
Бар-менеджер, бармен
35000 грн, Киев
Администратор ресторана
17000 грн, Киев
Менеджер мережі кав'ярень, адміністратор ресторану
Киев
Операційний менеджер, керівник ресторану
Киев, Днепр
,
еще 5 городов