Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 марта 2008

Елена

Менеджер ресторанно-отельного бизнеса

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
51 год
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

До 1995 року працювала офіціантом, кухарем, кухарем-кондитером, барменом, метрдотелем у різних ресторанах міста Вінниці (паралельно з навчанням).
Починаючи свою професійну кар’єру, я здобула необхідні знання у сфері ресторанного бізнесу. Працювала у відомого ресторатора м. Вінниці Коробкіна Юрія Миколайовича. На той час я навчалась на заочному відділенні коледжу громадського харчування
. Одночасно працювала офіціантом у казино, а згодом у ресторані «Південний Буг». Хочу відмітити, що на той час ресторан «Південний Буг» був найвідомішим рестораном міста Вінниці. Високопрофесійний колектив забезпечував безперебійну роботу підприємства. Мені пощастило навчатись та працювати у людей, які дійсно є професіоналами своєї справи. Це і Герасимчук Антонина Герасимівна, яка навчила мене майстерності гарного обслуговування. Вона і зараз працює в одному з провідних підприємств громадського харчування м.Вінниці « Спорт – тайм».
Це і Бучинська Ала Олексіївна, яка також є майстром обслуговування. Я вважаю, що гарне та професійне обслуговування наразі має актуальність і необхідність використовування в нашій роботі. Сааме у Коробкіна Ю. М. я навчилась дисципліні, відповідальності та професіоналізму у своїй роботі.
Я дуже вдячна цим людям і завжди звертаюсь до них за порадою.
Надалі мені довелось короткий час працювати у першому приватному підприємстві ресторанного бізнесу – « У Віктора». Там я набула нових знань в галузі технології обслуговування клієнтів. Також я вперше зіткнулась з новою для України італійською кухнею, вивчила нові рецепти для нашої держави. Справа в тому, що на той час ці моменти були досить новими для нашої держави, нестабільність в економічному розвитку та інші соціальні процеси багато змінили в розвитку ресторанного бізнесу. Але я навчилась багато нових методів обслуговування, поряд зі мною працювали професіонали своєї справи. Одного разу я навіть приймала участь в обслуговуванні польського президента, який повертався в Польщу через наше місто.
Саме офіціанти ресторану « У Віктора» проводили обслуговування високих гостей. Це говорить про справжній професіоналізм колективу ресторану.

1995 рік - 2005 роки працювала адміністратором, а згодом директором в ресторані "Петрол Компані", Республіка Македонія.
Хочу відмітити, що цей період мого життя, особливо професійного, навчив мене кардинально новим поглядам та традиціям, які притаманні ресторанному бізнесу. Нажаль наш менталітет не зовсім
Поважають за кордоном. Мені знадобилось багато часу на те, щоб довести свої знання та здібності. Я Вивчила багато нового і необхідного – це і нова кухня, і зовсім інший підхід до клієнта.
На сучасному етапі свого життя я впевнена, що гарно працювати цілком можливо без обману, вважати клієнта своїм найкращим гостем. Мені довелося також вивчити багато нових мов, тому що це дало мені можливість вільно спілкуватись в середовищі іншої держави.
2005 рік - директор готельно-ресторанного комплексу, місто Вінниця.
Цей період мого життя характеризується новими проблемами в житті. Маючи проблеми в особистому житті, я повернулась в Україну. Деякий час я почала працювати директором першого в Вінниці ресторану швидкого харчування «Їшко». Для мене це був досить важкий етап в моїй професійній кар’єрі. Я займалась питаннями організації роботи у всіх напрямках – підбір та навчання персоналу, організація роботи бару при готелі, меню ресторану, посуд, інтер’єр приміщення. За власні кошти я найняла художника, який змалював мої ідеї. Трохи згодом ці ідеї були прийняті власником закладу і прикрашають цей заклад і сьогодні.
Хочу відмітити, що проблеми в особистому житті мали великий вплив на мою професійну діяльність і я в якийсь момент вирішила, що не зумію завершити розпочату справу до кінця і залишила роботу за власним бажанням.
За деякий час я почала працювати директором ресторанно-готельного комплексу « Версаль». Для мене це став новий етап в моєму професійному житті. Це досить відомий елітний клуб в нашому місті і мені пощастило працювати з професіоналами своєї справи. За час своєї роботи я покращила рівень обслуговування в закладі. За моєю ініціативою створили сайт цього комплексу і ввели процес бронювання місць в готелі через Інтернет. Було проведено багато тематичних вечорів, в яких використовувались театральні костюми для офіціантів, розігрувались цікаві призи для гостей та багато інших цікавих моментів.
Мої намагання використати систему матеріального заохочення та штрафну систему викликали негативні відгуки в колективі. Я розумію, що на той час це були досить кардинальні міри, але прийняті вони не були і мені довелося залишити роботу. Я зробила помилку, намагаючись кардинальними мірами зупинити негативні моменти, які, на жаль мають і зараз місце в ресторанному бізнесу.
На сучасному етапі я прекрасно розумію, що керівник повинен гармонійно втілювати свої ідеї і мати команду, яка буде приймати та чітко усвідомлювати наші цілі.
2006 рік – директор-адміністратор кафе швидкого харчування.
Цей період мого професійного жит

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: