Елена
Менеджер ресторанно-отельного бизнеса
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 51 год
- Город проживания:
- Винница
- Готов работать:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/73506
Дополнительная информация
Резюме
Персональна інформація:
Дунаєва Олена Вікторівна, проживаю у місті Вінниця, маю власну квартиру у центрі міста.
Телефон [
Національність: українка, народилась 02.07.1972 році.
Інформація про освіту:
2003 рік - вступила до Київського Національного Університету культури та мистецтва ( факультет менеджменту, ресторанно-готельний бізнес), зараз навчаюсь на 4 курсі заочної форми навчання, закінчую на червоний диплом.
1999 рік - закінчила додатковий факультет економіки в місті Скопьє ( Республіка Македонія), заочна форма навчання.
1993 рік - закінчила коледж громадського харчування ( денна форма навчання), місто Вінниця.
1989 рік - закінчила ЗОСШ №18, місто Вінниця.
Додаткова освіта:
Курси барменів, тренінги на теми: «цільовий набір персоналу, співбесіда», «виробниче устаткування», курси володіння ПК, курси іноземних мов, технологія обслуговування в ресторанному бізнесі, займаюсь постійною самоосвітою : передплачую журнал «Ресторатор», самостійно опрацьовую книги О.Назарова «Як розкрутити ресторан», «Як загубити ресторан» та інші книги відомих рестораторів.
Досвід роботи:
До 1995 року працювала офіціантом, кухарем, кухарем-кондитером, барменом, метрдотелем у різних ресторанах міста Вінниці (паралельно з навчанням)
1995 рік - 2005 роки працювала адміністратором, а згодом директором в ресторані "Петрол Компані", Республіка Македонія.
2005 рік - директор готельно-ресторанного комплексу, місто Вінниця.
2006 рік – директор-адміністратор кафе швидкого харчування.
2007 рік – директор нічного клубу – ресторану, а також кафе швидкого обслуговування.
Функціональні обов’язки:
Управління рестораном за принципом «продукти-устаткування». Контроль та мотивація персоналу, визначення структури штатного розкладу, підбір персоналу, навчання персоналу. Моніторинг відповідних параметрів фінансової діяльності підприємства та інше.
Згодна працювати випробувальний термін.
Причина пошуку нової роботи:
Невідповідність умов початкової домовленості.
Додаткова інформація:
Володію англійською ( розмовна ), болгарською, сербською, македонською мовами.
Володію комп’ютером, Word, Internet explorer та іншими необхідними програмами.
Маю власний автомобіль.
.
Другие резюме этого кандидата
Винница, Киев
Полная занятость
До 1995 року працювала офіціантом, кухарем, кухарем-кондитером, барменом, метрдотелем у різних ресторанах міста Вінниці (паралельно з навчанням). Починаючи свою професійну кар’єру, я здобула необхідні знання у сфері...
Винница, Киев
Высшее образование · Полная занятость
- управляющий, ресторанно-отельный комплекс, 17 лет 5 месяцев
Похожие кандидаты
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Киев
Керуючий рестораном, кафе, пабом, менеджер
Киев
Менеджер ресторана, управляющий гостинично-ресторанным комплексом
30000 грн, Киев, Винница
,
еще 2 города
Product manager, методолог продуктів та бізнес-процесів, travel-менеджер
Киев, Ирпень, Удаленно