Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 октября 2023 PRO

Оксана

Бренд-шеф (розробка меню, запуск ресторана, ребрендинг)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
45 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Киев, Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бренд-шеф

с 10.2021 по 02.2023 (1 год 4 месяца)
Пивниця, Микуличин (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск з нуля.Після запуску контроль виробничого процесу.

Бренд Шеф

с 02.2020 по наст. время (4 года 2 месяца)
Вілла Віта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню

Бренд-Шеф

с 08.2018 по 03.2020 (1 год 7 месяцев)
ресторан "Франкова кузня", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск ресторану з нуля ,розробка меню та технологічних карт,підбір та навчання персоналу.Участь у проекті 13 Шефів та нагорода у номінації "Креативність 2019".

Шеф-кухар

с 02.2017 по 06.2017 (4 месяца)
ресторан "Paradox", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану з нуля,розробка меню та техкарт,підбір персоналу,навчання ,контроль після запуску.

Шеф-кухар

с 06.2016 по 10.2016 (4 месяца)
Premier Dnister Hotel, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 04.2015 по 06.2016 (1 год 2 месяца)
Galushko, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Окрім основної роботи мною було проведено більш як 60 кулінарних майстеркласів для діток.

Cу-шеф

с 10.2014 по 12.2014 (2 месяца)
Mons Pius Львов, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 06.2014 по 10.2014 (4 месяца)
"Перлина Карпат", Буковель, Поляниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 10.2013 по 06.2014 (8 месяцев)
Aroma cafe Lviv, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка техкарт,навчання персоналу,контроль технологічних процесів.

Шеф-повар

с 05.2013 по 10.2013 (5 месяцев)
Гостиничный комплекс"Шале",Россия,, Туапсе (Туризм)

Разработка меню,организация технологического процесса ,обучение персонала ,приготовление блюд.

Шеф-кухар

с 09.2012 по 05.2013 (8 месяцев)
туристична база відпочинку "Зелена Дача", Ясіня (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню,техкарт,контроль технологічних процесів.

Су-шеф

с 09.2008 по 10.2011 (3 года 1 месяц)
"Bohemia Bagel " ,Praha, Praha (Готельно-ресторанний бізнес)

7 років пропрацювала у Празі в ресторанах з різними напрямками .Були ресторани мексиканської кухні,американської,чешської,італійської.Останні три роки свого перебування була на посаді су- шефа .

Кухар

с 08.2007 по 09.2008 (1 год 1 месяц)
Ресторан "Pod Hrazi" Прага, Praha (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар,піцайоло

с 07.2006 по 07.2007 (1 год)
Піцерия "Sklipek", Прага (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Університет бізнесу та права

Ресторанний сервіс, Львів
Высшее, с 2020 по 2024 (4 года)

СПТУ18

Львов
Среднее специальное, с 1995 по 1996 (1 год)

Дополнительное образование и сертификаты

училась и работала поваром в Праге

2005-2012

Знания и навыки

Знание офисных программ

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Чешский — продвинутый
  • Английский — средний
  • Украинский — свободно

Рекомендации

  • Наталья Пишая

    Наталья Пишая

    Владелец, Парк -отель "Вилла Витта","Фортеця",Киев

    Контактные данные скрыты
  • Марченко Александр Степанович

    Марченко Александр Степанович

    Владелец гостинничного комплекса, "Шале"

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Більше 20 років досвіду в Україні,Європі,Грузії.Працювала як в невеликих ресторанах,так і у великих готельних комплексах. Керувала колективом більше 35 осіб.Спеціалізуюсь на українській кухні ,мексиканській,американській,грузинській ,європейській.Призер всеукраїнських та міжнародних конкурсів.В 2016 році уійшла в 10 кращих шефів Львова .Відкривала ресторани з нуля під ключ ,від замовлення обладнання до повного функціонування. Участь в проекті 13 Шефів та нагорода за "Креативність 2019 ".Веду кулінарний блог на Фейсбуці "Кулінарний блог від шеф кухаря Оксани Вознюк ".
Останнім часом займаюсь розробкою меню по всій території України.Мої страви можна спробувати в ресторанах Києва,Львова,Рівного,Луцька,Миколаєва,Вінниці...
P.S :фото моїх страв можна подивитись в Instagram під ім'ям Chef Oksi Vozniuk

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: