Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 июля 2021

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/1538143

Завідувач харчопереробним виробництвом

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Ивано-Франковск, Киев, Луцк, Львов, Тернополь, Ужгород, Черновцы

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділу логістики

с 12.2018 по наст. время (5 лет 5 месяцев)
Харчова промисловість

- координація та планування роботи виробництва, транспортного відділу відділу постачання та відділу збуту;
- управління системою логістики компанії (логістичні прогнози, плани, координація робіт по системам логістики, розробка і складання максимально допустимого бюджету на здійснення логістики, впроваджує логістичні системи на підприємстві);
- управління постачанням матеріального і технічного типу в компанії, а також закупівлями (планування закупівель, координація постачальників і їх пошук, укладання договорів на поставку, організація плану доставки та ін.);
- складання планів випуску продукції, контроль за тим, щоб продукція випускалася своєчасно, була високої якості і була проведена раціонально, організація заходів по присвоєння продукції сертифікатів і знаків якості;
- управління запасами на підприємстві, поточне обслуговування, оцінка витрат на запаси, інвентаризація та контроль за станом запасів;
- організація складської діяльності (визначення типів складів, і місця розташування, способів і технологій зберігання продукції);
- розподіл виробленої продукції (розробка каналів для розподілу і їх раціональності, управління продажами, координація прийому продукції, її доопрацювання і подальшої відправки);
- транспортування продукції і контроль за найбільш раціональними шляхами для доставки (оцінка тарифів на транспорт, дальність і відстань, шлях і дорога з точки зору логістики);
- організація обробки товарів на митниці (розмитнення, замитнення);
- управління основними ризиками в логістиці (страхування устаткування, транспортних засобів, продукції, заходи щодо збереження товарів і відповідальності перевізників);
- управління персоналом відділу .підбір та навчання.


досягнення:
- розроблення та впровадження складської системи обліку та прогнозу, що дозволила скоротити складські запаси на 80%.

Завідувач м’ясним виробництвом

с 03.2015 по 12.2018 (3 года 9 месяцев)
ТзОВ ТВК “Львівхолод”, Львів (виробництво та продаж харчових продуктів)

- організація, координація роботи і технологічний контроль круп’яного та м'ясного виробництва ;
- організація і контроль руху ТМЦ ;
- забезпечення випуску продукції в заданому асортименті і об’ємі;
- розроблення і впровадження нових продуктів в виробництво;
- контроль за якістю продукції і виходами, технологічними процесами, дотримання рецептур;
- аналіз і планування виробничого завдання в номенклатурі для виконання в повному об’ємі всього асортименту готової продукції;
- контроль за забезпечення виробничих підрозділів всіма необхідними матеріалами і обладнанням;
- контроль за своєчасним проведенням ТО та позапланових ремонтів виробничого обладнання;
- співпраця з контролюючими органами.
досягнення:
- зменшення трудових затрат на 12%
- проектування та запуск лінії обвалювання ВРХ та свиней;
- проектування та запуск цеху по виготовлення ковбас та копченостей;
- проектування та запуск лінії по пакуванню м'яса на базі автоматичного запайщика лотків “Нenkovaс”;
- розробив та впровадив проект по доставці в магазини м'ясних виробів в терморолах. проектування та запуск цеху для пакування цукру та круп;
- проектування та запуск лінії для смаження насіння та арахісу;
- являюсь членом робочої групи по впровадженню систему контролю якості ISO 9001:2008 та ISO 22000:2005 на виробництвах та НАССР (ХАССП) у на магазинах компанії.

Начальник відділу збуту

с 09.2007 по 03.2015 (7 лет 6 месяцев)
ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбіна", холдинг "хлібні Інвестиції", Івано-Франківськ (Виробництво та продаж хлібопекарських та кондитерських виробів)

- координація та планування роботи виробництва, транспортного відділу відділу постачання та відділу збуту
- планування, визначення, контроль та організація роботи відділу збуту, фірмової торгівлі, відділу виїзної торгівлі, експедиції комбінату, транспортного відділу;
- участь в організації взаємодії роботи виробничих цехів та структурних підрозділів з відділом збуту та експедицією комбінату;
- вивчення та аналіз ринків збуту,їх розвиток, моніторинг конкурентного середовища, ;
- організація збуту продукції підприємства, розроблення плану продаж та дистриб’юції продукції;
- забезпечення виконання відділом планів продаж, виконання бюджету відділу, планів реконструкції приміщень, обов’язків перед замовниками та постачальниками ;
- розроблення та реалізація комплексу заходів по просуванню продукції, розроблення та реалізація заходів, стимулюючих продажі ;
- контроль виконання фінансової дисципліни з боку контрагентів, забезпечення своєчасного надходження коштів за реалізовану продукцію;
- контроль реалізації комерційної політики компанії
- вчасний розрахунок з підрядниками за виконану роботу пов’язану з роботою відділу збуту;
- проведення переговорів з ключовими клієнтами компанії;
- аналіз та контроль ефективності торгової команди, маршрутизація;
- бюджетування витрат, контроль виконання бюджету відділу збуту;
- управління персоналом, підбір, адаптація та навчання персоналу та торгової команди, робота з персоналом на покращення економічних і фінансових результатів ;
- розроблення та впровадження асортиментної політики;
- участь у розробленні нових видів продукції та контролі якості продукції;
- розроблення цінового позиціонування, контроль ціноутворення;
- проведення тендерів з зовнішніми організаціями;
- документообіг, звітність.

Образование

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького

Технологія зберігання, консервування та переробки мяс'а, Львів
Высшее, с 1999 по 2003 (4 года)

Київський державний університет харчових технологій

Інженер-механік машин та апаратів харчової промисловості (спеціалізація: хлібопекарська та кондитерська промисловість), Київ
Высшее, с 1989 по 1996 (7 лет)

Львівський технікум харчової промисловості

Технік-механік машин та апаратів харчової промисловості (спеціалізація: хлібопекарська та кондитерська промисловість)., Львів
Среднее специальное, с 1985 по 1989 (4 года)

Отримав диплом з відзнакою

Знания и навыки

Бухгалтерський облік СПРУТ-ТП ФМС Qlik

Знание языков

  • Польский — продвинутый
  • Русский — свободно
  • Немецкий — начинающий
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Вмію організувати якісну роботу виробництва;
Отримав:
- великий досвід роботи з персоналом та контролюючими органами;
- теоретичні та практичні знання в області харчового виробництва , проектування та запуск виробничих об’єктів будь-якої складності.
Вимогливий, легко сприймаю і вчусь новому.
Права водія категорії «В» ( навики водіння з 1988р.),
Закордонний паспорт.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: