Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 июня 2023 PRO

Андрій

Шеф-кухар, кухар в сім'ю, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар

с 07.2018 по наст. время (5 лет 10 месяцев)
1+1 Media, Dinner"s, Київ (сфера обслуговування)

Розробка меню
Приготування блюд
Меню та обслуговування VIP-бенкетів та заходів
Розробка мотиваційних мір для персоналу

Шеф-кухар

с 09.2017 по 07.2018 (10 месяцев)
Большой Лебовски, Тбілісі (сфера послуг)

Відкриття ресторану з "0" в Грузії, місто Тбілісі. Закупка обладнання та інвентарю. Пошук постачальників. Розробка меню, підбір та навчання персоналу.

Шеф-кухар

с 07.2017 по наст. время (6 лет 10 месяцев)
1+1 Media, Diners, Київ (ЗМІ, медіа)

Розробка меню
Приготування блюд
Меню та обслуговування VIP-бенкетів та заходів
Розробка мотиваційних мір для персоналу

Шеф-кухар

с 07.2016 по наст. время (7 лет 10 месяцев)
Двір Голосіївський, Київ (сфера послуг)

Ресторан на 450 посадочних місць. Підбір та навчання персоналу. Прийом та заказ продукції. Організація та контроль робочого процесу. Складання техкарт. Робота з Jumbo Grill

Шеф-кухар

с 04.2014 по 07.2016 (2 года 3 месяца)
Готельно-ресторанний комплекс "Колиба хаус", Киев (сфера обслуговування)

Ресторанно-готельний комплекс з трьома залами на 260 посадочних місць, 22 номери готелю, 2 VIP котеджа, конференц-зал на 160 місць, а також 14 альтанок. Досвід работи з великою кількістю бенкетів та фуршетів. Створення меню, сезонних меню, калькуляційних карт. Контроль закупки, підбір та контроль персоналу.

Cу-шеф

с 02.2012 по 03.2014 (2 года 1 месяц)
Ресторан "Дежавю", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування гарячих страв, контроль видачі

Старший повар

с 12.2011 по 02.2012 (2 месяца)
Посольство Сполучених Штатів Америки, Киев (посольство)

Кухар холодного процесу

с 09.2010 по 12.2011 (1 год 3 месяца)
Ресторанно-готельний комплекс "Колиба Хаус", Киев (готельно-рестораннийй бізнес)

Приготування холодних закусок , страв, копченостей ( була своя коптильня).

Кухар гарячого процесу

с 10.2007 по 09.2010 (2 года 11 месяцев)
Ресторан "Гетьман Клаб", Чернигов (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Чернігівський комерційний технікум

Технік-технолог харчової промисловості, Чернігів
Среднее специальное, с 2010 по 2012 (2 года)

с 09.2006 по 06.2009
черниговский коммерческий техникум, техник-технолог пищевой промышленности, Чернигов

Чернігівський центр професійно-технічної освіти

Чернігів
Среднее, с 2007 по 2010 (3 года)

Повар 5 розряду, кондитер 4 розряду

Знания и навыки

Знание украинской, европейской, итальянской кухонь, мангал меню. Опыт работы на выездных мероприятиях, частных закрытых вечеринка

Рекомендации

Басмаджан Георгій, Заугольний Володимир

Басмаджан Георгій, Заугольний Володимир

Бренд-шеф

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Досвід роботи з українською, французькою, італійською та європейською кухнями.

Зайняв III місце на конкурсі кухарів II INTERNATIONAL CULINARY FESTIVAL Best Cook Fest 2016, в категорії "Національна кухня".

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: