Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 13 апреля 2024 PRO

Юлія

Керуючий рестораном

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Другие страны, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор кафе ( 2 заклади )

с 01.2022 по 03.2023 (1 год 2 месяца)
Illy Espresso Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Підбір, адаптація, навчання, мотивація персоналу;
- Складання графіків роботи, нарахування та виплата заробітної плати;
- Доопрацювання та впровадження стандартів роботи ресторану, правил внутрішнього розпорядку;
- Складання технологічних карт, формування меню, ціноутворення;
- Вибір постачальників, укладання договорів, контроль постачання;
- Аналіз фінансової діяльності, подання щоденних та щотижневих звітів, контроль витратної частини;
- Постійна робота з оптимізацією витрат;
- Робота з контролюючими органами;
- Забезпечення своєчасного ремонту обладнання та іншої техніки;
- Контроль якості обслуговування гостей;
- Проведення інвентаризацій, переобліків, санітарних днів, їх аналіз.
- Управління грошовими потоками та бюджетом;
- Розробка, прорахунок та впровадження меню;
- Розробка акцій та маркетингових стратегій;
- Введення первинних докуменів в систему Айко

Директор ресторана

с 07.2021 по 01.2022 (6 месяцев)
Ресторан "Барсук", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Дотримання стандартів франчайзингу
- Управління фінансово-господарською діяльністю ресторану.
- Підбір, адаптація та навчання персоналу.
- Контроль забезпечення установи необхідними матеріалами, продуктами та засобами для ефективного функціонування.
- Вирішення адміністративно та господарських питань.
- Контроль запасів, інвентаризація.
- Оптимізація витратної частини.
- Звітність та прогнозування.
- Аналіз. Мінімізація та оптимізація витрат.
- Підбір, адаптація, навчання, мотивація персоналу;
- Ведення та обробка первинної документації (прибуткові та видаткові накладні, переміщення ТМЦ, акти списання, інвентаризація за складами та підрозділами, робота з калькуляційними та технологічними картами). Робота з контрагентами (взаєморозрахунок, аналіз цін, заявки на постачання товару). банківська виписка, прихід товару)

Керуючий пекарнею

с 09.2020 по 06.2021 (9 месяцев)
Пекарня Good Bread for Good People, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація та контроль роботи всіх підрозділів закладу.
- Розробка та покращення своєї служби доставки в даному сегменті.
- Контроль та координація роботи персоналу. (Люди з ментальною інвалідністю)
- Бюджетування та планування.
- Оптимізація food costa.
- Проведення переговорів із постачальниками, укладання контрактів.
- Планування та контроль фінансової діяльності.
- оперативне управління діяльністю пекарні.
- Контроль за дотриманням стандартів якості обслуговування кухня, сервіс.
- Контроль фінансовою та бухгалтерською звітністю.
- Складання та контроль графіків персоналу, табелювання.
- Контроль адміністративно-господарської діяльності ресторану.
- Участь у проведенні інвентаризацій планових та поза плановими.
- Щомісячна аналітика роботи закладу (продаж, собівартість, оптимізація).
- Контроль санітарного стану закладу.
- Робота з перевіряючими та дозвільними інстанціями.

Керуючий кафе ( 2 заклади )

с 09.2019 по 08.2020 (11 месяцев)
Salatnik, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Підбір, адаптація, навчання, мотивація персоналу;
- Складання графіків роботи, нарахування та виплата заробітної плати;
- Доопрацювання та впровадження стандартів роботи ресторану, правил внутрішнього розпорядку;
- Складання технологічних карт, формування меню, ціноутворення;
- Вибір постачальників, укладання договорів, контроль постачання;
- Аналіз фінансової діяльності, подання щоденних та щотижневих звітів, контроль витратної частини;
- Постійна робота з оптимізацією витрат;
- Робота з контролюючими органами;
- Забезпечення своєчасного ремонту обладнання та іншої техніки;
- Контроль якості обслуговування гостей;
- Проведення інвентаризацій
- Управління грошовими потоками та бюджетом;
- Розробка, прорахунок та впровадження меню;
- Розробка акцій та маркетингових стратегій;

Керуючий рестораном

с 10.2018 по 05.2019 (7 месяцев)
Кафе Diner ( работа на время открытие и первое введение ресторана ), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація запуску ресторану з нуля.
- Координація та обслуговування проектно-будівельних робіт.
- Адаптація та навчання персоналу.
- Контроль роботи установи за всіма напрямками діяльності.
- Контроль за забезпеченням закладу необхідними матеріалами, продукцією та засобами для ефективного функціонування.
- Вирішення адміністративних та господарських питань.
- Розробка та впровадження посадових інструкцій та системи мотивації персоналу.
- Пошук і укладення договорів з постачальниками.
- Контроль запасів, інвентаризація.
- Оптимізація витратної частини.
- Розробка та впровадження меню та технологічних карт.
- Розробка та оформлення меню, візиток, банерів, флаєрів.
- Звітність та прогнозування.
- Підтримка соціальних мереж.
- Просування закладу на різних рекламних майданчиках
- Організація служби доставки

Відриття кав'ярень ( 2 кав'ярні )

с 12.2017 по 04.2018 (4 месяца)
Royal Coffee, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація запуску кав'ярень з нуля.
- Координація та обслуговування проектно-будівельних робіт.
- Адаптація та навчання персоналу.
- Контроль роботи установи за всіма напрямками діяльності.
- Контроль за забезпеченням закладу необхідними матеріалами, продукцією та засобами для ефективного функціонування.
- Вирішення адміністративних та господарських питань.
- Розробка та впровадження посадових інструкцій та системи мотивації персоналу.
- Пошук і укладення договорів з постачальниками.
- Контроль запасів, інвентаризація.
- Оптимізація витратної частини.
- Розробка та впровадження меню та технологічних карт.
- Розробка та оформлення меню, візиток, банерів, флаєрів.
- Звітність та прогнозування.
- Підтримка соціальних мереж.
- Просування закладу на різних рекламних майданчиках

Керуючий рестораном та магазином

с 12.2016 по 09.2018 (1 год 9 месяцев)
Ресторан "Мясторія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація, контроль та забезпечення взаємодії всіх служб ресторану (кухні, працівників зали, служби безпеки, бухгалтерії)
- Підбір, адаптація, навчання, мотивація персоналу;
- Управління виробництвом: керування кухнею; організація та контроль закупівель, зберігання та списання продуктів; організація та контроль взаємодії кухні та зали; контроль за дотриманням санітарних норм;
- Розробка та впровадження заходів щодо збільшення рівня рентабельності ресторану
- Складання графіків роботи, нарахування та виплата заробітної плати;
- Ефективне вирішення питань із контролюючими органами
- Проведення інвентаризацій
- Ведення внутрішньої документації та бухгалтерії ресторану;
- Контроль за наявністю необхідної для процесу сировини та товарів.
- Організація банкетів, фуршетів, виїзних заходів.

Заступник директора

с 04.2016 по 01.2017 (9 месяцев)
Лапша Бар Noodle Doodle, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація запуску ресторану з нуля.
- Координація та обслуговування проектно-будівельних робіт.
- Адаптація та навчання персоналу.
- Контроль роботи установи за всіма напрямками діяльності.
- Контроль за забезпеченням закладу необхідними матеріалами, продукцією та засобами для ефективного функціонування.
- Вирішення адміністративних та господарських питань.
- Розробка та впровадження посадових інструкцій та системи мотивації персоналу.
- Формування бюджету ;
- Контроль запасів, інвентаризація.
- Оптимізація витратної частини.
- Підбір, адаптація, навчання, мотивація персоналу;

Заступник керуючого ресторана

с 04.2015 по 04.2016 (1 год)
Ресторан "Веранда на Мельникова", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер готельно - рестораного комплекса

с 01.2013 по 03.2015 (2 года 2 месяца)
Готельно-рестораний комплекс "Княжий Двір", Броварской р-н (Готельно-ресторанний бізнес)

Банкетний менеджер ресторану

с 04.2011 по 11.2012 (1 год 7 месяцев)
Ресторан "Пітер", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант,бармен,адміністратор

с 03.2008 по 03.2011 (3 года)
Ресторан "Монте Карло", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

НПУ імені М.П. Драгоманова

Практична психологія, Київ
Высшее, с 2020 по 2022 (2 года)

Киевский Университет Туризма,Экономики и Права

Туризма,гостиничного и ресторанного бизнеса,Специальность менеджер гостинично-ресторанного бизнеса, Киев
Высшее, с 2006 по 2011 (4 года 10 месяцев)

Обучение по специальности 5 лет на стационаре.Прохождение практик в гостиницах города Киев.

Дополнительное образование и сертификаты

Тренинг Станиславы Стефановской: Подбор персонала

2 дня

Тренинг Станиславы Стефановской: Личность руководителя: выявление сильных сторон и зон развития

4 дня

Тренинг Станиславы Стефановской: Достижение результатов: сферы ответственности руководителя

2 дня

Тренинг Станиславы Стефановской: Адаптация персонала

2 дня

Знания и навыки

MS Excel MS Word Пользователь ПК MS Outlook Windows Outlook Express R-Keeper Знание офисных программ iiko Poster Express

Знание языков

  • Английский — средний
  • Французский — начинающий

Дополнительная информация

 ПЕРСОНАЛЬНЫЕ КАЧЕСТВА:
Ответственная и трудолюбивая, успешно работаю в команде единомышленников, инициативная, пунктуальная, общительная. Умею принимать решения и нести за них ответственность. Обладаю хорошими навыками коммуникаций с людьми разных характеров и социального положения.

Семейное положение: в разводе, детей нет

Рекомендательные письма предоставлю по запросу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: