Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 февраля 2021 PRO

Анастасія

Менеджер, адміністратор ресторану, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор

с 02.2020 по наст. время (4 года 3 месяца)
Тратторія Mario's, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- відкриття та закриття закладу;
- оптимізація використання фінансових, матеріальних та трудових ресурсів в умовахи кризи;
- нарахування заробітної плати працівників;
- контроль за об'ємом використання комунальних послуг;
- організація здійснення доставки замовлень;
- пошук нових постачальників і взаємодія з ними;
- контроль за станом матеріальних цінностей;
- планування фінансових затрат на тиждень\ місяць;
- контроль функціонування та дотримання стандартів роботи усіх процесів у їх взаємодії (зал, бар, кухня, каса);
- контроль виконання планів ТО, рівня середнього чека;
- контроль і закупка достатніх залишків барної продукції, господарчих товарів.
- мотивація перосналу, його підбір, навчання та адаптація;
- відкриття/закриття касової зміни, закриття рахунків, ведення книги РРО, інкасація готівки;
- створення графіків роботи персоналу ( адміністратори, офіціанти, бармени, прибиральниці);
- проведення інвентаризації посуду, барної продукції, господарчих товарів, аналіз їх результатів;
- попередження\вирішення конфліктих ситуацій.

Адміністратор

с 10.2019 по 02.2020 (4 месяца)
Кухня Полі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- організація банкетів, святкувань днів народження, корпоративів, майстер-класів, анімаційних програм (від 10 до 100 людей);
- контроль і закупка достатніх залишків барної продукції, господарчих товарів.
- відкриття та закриття закладу;
- контроль функціонування та дотримання стандартів роботи усіх процесів у їх взаємодії (зал, бар, кухня, каса);
- контроль виконання планів ТО, рівня середнього чека;
- мотивація перосналу, його підбір, навчання та адаптація;
- відкриття/закриття касової зміни, закриття рахунків, ведення книги РРО, інкасація готівки;
- створення графіків роботи персоналу ( адміністратори, офіціанти, бармени, прибиральниці);
- проведення інвентаризації посуду, барної продукції, господарчих товарів, аналіз їх результатів;
- попередження\вирішення конфліктих ситуацій.

Адміністратор

с 05.2019 по 10.2019 (5 месяцев)
Жовток, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- відкриття та закриття закладу;
- контроль функціонування та дотримання стандартів роботи усіх процесів у їх взаємодії (зал, бар, кухня, каса);
- контроль виконання планів ТО, рівня середнього чека;
- мотивація перосналу, його підбір, навчання та адаптація;
- відкриття/закриття касової зміни, закриття рахунків, ведення книги РРО, інкасація готівки;
- створення графіків роботи персоналу ( адміністратори, офіціанти, бармени, прибиральниці);
- проведення інвентаризації посуду, барної продукції, господарчих товарів, аналіз їх результатів;
- попередження\вирішення конфліктих ситуацій.

Адміністратор кафе

с 08.2018 по 05.2019 (9 месяцев)
Studio Cafe, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

* Підбір персоналу, його навчання та адаптація
* Контроль функціонування та дотримання стандартів роботи усіх процесів (зал, бар, кухня, каса, доставка)
* Ведення звітності (касова, облікова, фінансова)
* Створення графіків роботи персоналу
* Формування, здійснення, прийом та облік заявок на господарчі товари, барну продукцію, десерти
* Виконання обов'язків касира ( відкриття/закриття касової зміни, закриття рахунків, ведення книги РРО, інкасація готівки)
* Здійснення систематичної інвентаризації посуду, господарчих товарів, десертної продукції
* Організація банкетів, святкувань днів народження, корпоративів, майстер-класів, анімаційних програм
* Спілкування з гостями, отримання зворотнього зв'язку
* Формування бази постійних гостей, інформування про актуальні акції, пропозиції
* Попередження\вирішення конфліктих ситуацій

Адміністратор ресторану

с 07.2017 по 07.2018 (1 год)
Murakami, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

* Управління персоналом
* Підбір персоналу
* Контроль функціонування всіх процесів(зала, бар, кухня, каса)
* Ведення звітності
* Створення графіків роботи персоналу
* Формування, прийом та облік поставок
* Виконання обов'язків бармена
* Здійснення систематичної інвентаризації

Офіціант

с 07.2016 по 07.2017 (1 год)
Murakami, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- зустріч та розміщення гостей;
- прийом замовлення;
- ведення столу;
- виконання планів продажів;
- підвищення лояльності гостей до закладу;
- продажі страв\напоїв відповідно до хот-листа.

Адміністратор залу

с 07.2015 по 05.2016 (10 месяцев)
ТОВ "Сушия", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- зустріч та розміщення гостей;
- прийом замовлення на напої, передача їх офіціанту;
- підтримання чистоти залу.

Образование

КНТЕУ

Публічне управління та адміністрування, Київ
Высшее, с 2016 по 2018 (1 год 4 месяца)

КНТЕУ

Менеджмент організації торгівлі, Київ
Высшее, с 2012 по 2016 (3 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертификат

Знания и навыки

MS Office R-Keeper iiko Profit Google Google Drive SmartTouch

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

- Позитивне мислення;
- Здатність швидко навчатися;
- Старанність;
- Ініціативність;
- Відповідальність;
- Активна життєва позиція;
- Цілеспрямованість;
- Пунктуальність;
- Наполегливість;
- Комунікабельність;
- Бажання працювати з людьми;
- Грамотна мова.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: