Анастасія
Менеджер, адміністратор ресторану, 20 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 29 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2939884
Опыт работы
Адміністратор
с 02.2020 по наст. время
(4 года 3 месяца)
Тратторія Mario's, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- відкриття та закриття закладу;
- оптимізація використання фінансових, матеріальних та трудових ресурсів в умовахи кризи;
- нарахування заробітної плати працівників;
- контроль за об'ємом використання комунальних послуг;
- організація здійснення доставки замовлень;
- пошук нових постачальників і взаємодія з ними;
- контроль за станом матеріальних цінностей;
- планування фінансових затрат на тиждень\ місяць;
- контроль функціонування та дотримання стандартів роботи усіх процесів у їх взаємодії (зал, бар, кухня, каса);
- контроль виконання планів ТО, рівня середнього чека;
- контроль і закупка достатніх залишків барної продукції, господарчих товарів.
- мотивація перосналу, його підбір, навчання та адаптація;
- відкриття/закриття касової зміни, закриття рахунків, ведення книги РРО, інкасація готівки;
- створення графіків роботи персоналу ( адміністратори, офіціанти, бармени, прибиральниці);
- проведення інвентаризації посуду, барної продукції, господарчих товарів, аналіз їх результатів;
- попередження\вирішення конфліктих ситуацій.
Адміністратор
с 10.2019 по 02.2020
(4 месяца)
Кухня Полі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- організація банкетів, святкувань днів народження, корпоративів, майстер-класів, анімаційних програм (від 10 до 100 людей);
- контроль і закупка достатніх залишків барної продукції, господарчих товарів.
- відкриття та закриття закладу;
- контроль функціонування та дотримання стандартів роботи усіх процесів у їх взаємодії (зал, бар, кухня, каса);
- контроль виконання планів ТО, рівня середнього чека;
- мотивація перосналу, його підбір, навчання та адаптація;
- відкриття/закриття касової зміни, закриття рахунків, ведення книги РРО, інкасація готівки;
- створення графіків роботи персоналу ( адміністратори, офіціанти, бармени, прибиральниці);
- проведення інвентаризації посуду, барної продукції, господарчих товарів, аналіз їх результатів;
- попередження\вирішення конфліктих ситуацій.
Адміністратор
с 05.2019 по 10.2019
(5 месяцев)
Жовток, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- відкриття та закриття закладу;
- контроль функціонування та дотримання стандартів роботи усіх процесів у їх взаємодії (зал, бар, кухня, каса);
- контроль виконання планів ТО, рівня середнього чека;
- мотивація перосналу, його підбір, навчання та адаптація;
- відкриття/закриття касової зміни, закриття рахунків, ведення книги РРО, інкасація готівки;
- створення графіків роботи персоналу ( адміністратори, офіціанти, бармени, прибиральниці);
- проведення інвентаризації посуду, барної продукції, господарчих товарів, аналіз їх результатів;
- попередження\вирішення конфліктих ситуацій.
Адміністратор кафе
с 08.2018 по 05.2019
(9 месяцев)
Studio Cafe, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
* Підбір персоналу, його навчання та адаптація
* Контроль функціонування та дотримання стандартів роботи усіх процесів (зал, бар, кухня, каса, доставка)
* Ведення звітності (касова, облікова, фінансова)
* Створення графіків роботи персоналу
* Формування, здійснення, прийом та облік заявок на господарчі товари, барну продукцію, десерти
* Виконання обов'язків касира ( відкриття/закриття касової зміни, закриття рахунків, ведення книги РРО, інкасація готівки)
* Здійснення систематичної інвентаризації посуду, господарчих товарів, десертної продукції
* Організація банкетів, святкувань днів народження, корпоративів, майстер-класів, анімаційних програм
* Спілкування з гостями, отримання зворотнього зв'язку
* Формування бази постійних гостей, інформування про актуальні акції, пропозиції
* Попередження\вирішення конфліктих ситуацій
Адміністратор ресторану
с 07.2017 по 07.2018
(1 год)
Murakami, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
* Управління персоналом
* Підбір персоналу
* Контроль функціонування всіх процесів(зала, бар, кухня, каса)
* Ведення звітності
* Створення графіків роботи персоналу
* Формування, прийом та облік поставок
* Виконання обов'язків бармена
* Здійснення систематичної інвентаризації
Офіціант
с 07.2016 по 07.2017
(1 год)
Murakami, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- зустріч та розміщення гостей;
- прийом замовлення;
- ведення столу;
- виконання планів продажів;
- підвищення лояльності гостей до закладу;
- продажі страв\напоїв відповідно до хот-листа.
Адміністратор залу
с 07.2015 по 05.2016
(10 месяцев)
ТОВ "Сушия", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- зустріч та розміщення гостей;
- прийом замовлення на напої, передача їх офіціанту;
- підтримання чистоти залу.
Образование
КНТЕУ
Публічне управління та адміністрування, Київ
Высшее, с 2016 по 2018 (1 год 4 месяца)
КНТЕУ
Менеджмент організації торгівлі, Київ
Высшее, с 2012 по 2016 (3 года 9 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
Дія. Цифрова освіта
1 день
Сертификат
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — начинающий
- Русский — свободно
Дополнительная информация
- Позитивне мислення;
- Здатність швидко навчатися;
- Старанність;
- Ініціативність;
- Відповідальність;
- Активна життєва позиція;
- Цілеспрямованість;
- Пунктуальність;
- Наполегливість;
- Комунікабельність;
- Бажання працювати з людьми;
- Грамотна мова.
Похожие кандидаты
Управляющий, админ. ресторана, автомойки, менеджер бара, нач. техотдела, завхоз
30000 грн, Киев
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Киев
Керуючий рестораном, кафе, пабом, менеджер
Киев
Управляющий, администратор в кафе, бар, ресторан
35000 грн, Киев
Администратор кафе, ресторана, паба
17000 грн, Киев