Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 сентября 2023 PRO

Максим

Food and Beverege manager, керуючий рестораном

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Киев, Львов, Одесса, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий

с 02.2021 по 02.2022 (1 год)
GARDEN BAR, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу з нуля ( концепція, обладнання, дизайн, меню)
- коригування ремонтних робіт;
-робота з дозвільними документами
-підбір персоналу, навчання, контроль;
-безпосереднє укладання договорів з усіма постачальниками;
-формування маркетингового відділу;
-ведення внутрішньої документації;
-проведення аналізу продукції від різних постачальників, з наступним укладанням договорів, оптимізації цін та умов поставок на користь підприємства (витратних матеріалів).
- виявлення точок зловживання персоналу.

F&B manager

с 05.2019 по 01.2021 (1 год 8 месяцев)
M1 Club Hotel, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

•Досвід роботи в HORECA 16 років.
•Операційне управління ресторанною службою (2 ресторани, лобі бар, room servive, шведська лінія).
•Вибудовування ефективної взаємодії із суміжними підрозділами.
•Фінансове планування (витратна частина) з урахуванням сезонних коливань, контроль виконання показників, фінансової дисципліни та ФЗП.
•Формування ефективної команди з оптимальною чисельністю персоналу, залежно від сезону. Управління командою від 50 до 100 осіб.
• Навчання та розвиток персоналу, контроль виконання стандартів якісного обслуговування, підтримка високого рівня сервісу.
• Аналіз цінової політики, робота над збільшенням середнього чека, участь у розробці ціноутворення.
•Робота з постачальниками: вивчення пропозицій, пошук вигідних умов, укладання договорів.
•Контроль закупівель та якості страв, дотримання санітарних норм.
•Аналітика продажів, оптимізація витрат.
•Проведення та аналіз інвентаризацій та списань, контроль облікового процесу.
•Участь у розробці нового меню.
•Участь у розробці концепції івентів.
•Робота з відгуками гостей.
•Організація заходів: банкети, конференції до 600 осіб.

Банкет менеджер, заступник F&B Manager

с 05.2017 по 05.2019 (2 года)
M1 Club Hotel 5*, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор

с 05.2014 по 05.2017 (3 года)
M1 Club Hotel, ночной клуб "Palladium", пляжный комплекс "Итака", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант, старший офіціант, в.о адміністратора

с 05.2007 по 05.2014 (7 лет)
нічний клуб "Palladium", пляжний комплекс "Итака""СТАРТ", "МАРНИКА", " У ФОНТАНА", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Одеська національна академія харчових технологій

Товарознавство, та експертиза товарів в митній справі, Одесса
Высшее, с 2009 по 2015 (6 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Тренінги з майстерності продажів, ведення переговорів, роботи з запереченнями, ефективній комунікаціїй.

2018, 2019, 2021

Участь у конференціях, які проводяться для менеджерів у сегменті HORECA

2019, 2020,2021

Знания и навыки

MS Office R-Keeper iiko БарБосс B52 MICROS

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: