Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 марта 2023 PRO

Олександр

Технолог м'ясо-ковбасного виробництва

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город проживания:
Кропивницкий
Готов работать:
Другие страны, Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головгний технолог

с 01.2017 по наст. время (7 лет 4 месяца)
ТОВ Хай рок, Кропивницкий (Випуск м'ясо-ковбасних виробів.)

Запуск підприємства, підбір обладнання та персоналу, розроблення асортименту ковбасних, та м'ясних делікатесів, сосисок та сардельок впровадження у виробництво та відпрацювання. Розробка економ сигменту продукції, що конкурентно спроможна на ринку.

Технолог

с 03.2015 по 01.2017 (1 год 10 месяцев)
Тов "Мясний стандарт", Кропивницький (Випуск м'ясо-ковбасних виробів.)

Впровадження снекової групи з мяса (мясні чіпси), ковбасок без оболонковими. Виробництво шинок з курячого мяса, та свинини дешевого сегменту.

Технолог

с 08.2013 по 03.2015 (1 год 7 месяцев)
ТОВ "Тавр плюс", Бахмут (Випуск м'ясо-ковбасних виробів)

Розробка та впровадження сирокопчених та сиров'ялених ковбасних виробів та виробів з м'яса.

Технолог

с 05.2013 по 08.2013 (3 месяца)
АПК "Бекон", Донецьк (Випуск м'ясо-ковбасних виробів)

Готувач фарша

с 01.2013 по 05.2013 (4 месяца)
Мк Соколовский мясокомбинат, Кировоград (Випуск м'ясо-ковбасних виробів)

Апаратник термокамер

с 08.2011 по 01.2013 (1 год 5 месяцев)
МК Ятрань, Кропивницький (Випуск м'ясо-ковбасних виробів)

Образование

Сумський Національний Аграрний Укніверситет

Інженер технолог зі зберігання та переробки та консервування м'яса, Суми
Высшее, с 2005 по 2011 (5 лет 10 месяцев)

Знания и навыки

Наявність досвіду та знань по запуску підприємств.

Знание языков

Английский — продвинутый

Дополнительная информация

Наявність досвіду та знань по запуску підприємств (розстановка приміщень згідно норм, підбір обладнання, прорарухунок собівартості продукції, підбір та навчання персоналу).

Досвід в організації та проведенні заходів щодо усунення випуску браку готової продукції на харчовому підприємстві, а так само досвід у вивченні та впровадженні в промислове виробництво нових видів готової продукції з вимог ринку.

Розробка та впровадження ковбасних виробів, снекової групи та напівфабрикатів які відповідають ринковій тенденції.

Знання інноваційних методик виробництва ковбасних виробів.

Розробка та впровадження нормативної документації (ТУ, ТІ), знання норм НASP та впровадження їх виробництво.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: