Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 апреля 2024 PRO

Олексій

Директор ресторану, 75 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор ресторану

с 08.2023 по наст. время (9 месяцев)
Ресторан 19'ть, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер з розвитку / HoReCa консалтинг

с 10.2020 по 10.2022 (2 года)
Fontegro Ukraine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація та проведення навчальних заходів для кухарів; пошук та робота з навчальними матеріалами; залучення нових партнерів та інвестицій; розробка рекламних матеріалів; контроль роботи відділу продажів; створення та розширення бази контактів відділу продажів; ресторанний консалтинг та рекрутинг на території України та на світовому ринку; створення єдиної бази контактів та системи пошуку шеф‐кухарів;

Помічник керівника

с 10.2020 по 10.2022 (2 года)
"My Home Pizza" Украина/ФОП Авдеев, Київ (Роздрібна торгівля)

Набуття позитивного стажу роботи в створенні та розвитку товарів харчування; покращення якості виробництва; успішна робота з дозвільною документацією; виведення проєкту на високий рівень доходу; аналіз ринку та робота з потенційними покупцями; створення нових пропозицій для підвищення показників; робота з собівартостями; залучення нових партнерів.

Диркетор кафе/Менеджер з розвитку франшизи

с 02.2019 по 03.2020 (1 год 1 месяц)
"Tiger", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у створенні нового закладу: розробка нового меню та концепту; ведення будівельних робіт; робота з дозвільною документацією та установами; повне технічне проєктування кухні та бару; створення стабільної команди працівників; успішне розширення функціоналу закладу. Розвиток франшизи: створення стандартів для її покупців та роботи закладу; пошук партнерів для роботи по франшизі; успішний пошук та продаж шраншизи; позитивний досвід у запуску закладів франшизи в інших містах.

Заступник директора реторану

с 06.2018 по 10.2018 (4 месяца)
Ресторан "Senator", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Успішне ведення двох проєктів одночасно: бістро та лоббі‐бар; оптимізація витрат бюджету; набуття позитивного стажу роботи в рамках бізнес‐центру; участь в оновленні меню; організація роботи одніє кухні на декілька проєктів; покращення показників та підвищення доходу завдяки оптимізації роботи закладів.

Приватний підприємецьий

с 04.2018 по 04.2019 (1 год)
Фуд-трак, вулична їжа, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор ресторану

с 06.2017 по 07.2018 (1 год 1 месяц)
Ресторан "Alaska", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль та робота з командою більш ніж 150 осіб; створення системи навчання та контролю роботи співробітників; позитивний стаж роботи з гостями преміум‐сегменту; створення особистої гостьової бази; успішна організація роботи в якості банкетного менеджера;

Старший менеджер

с 01.2017 по 07.2017 (6 месяцев)
Душа cocktail-espresso bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Здобуття навичок з friendly‐serviсe; досягнення чіткого та якісного контролю і підтримки роботи закладу; набуття нових навичок касової дисципліни, програмою автоматизації підприємства та 1С Підприємство; підвищення до старшого менеджера; повний контроль всіх замовлень та переобліків.

Помічник PR-директора

с 09.2016 по 03.2017 (6 месяцев)
Яна Помазан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Набуття нових професійних навичок в роботі ресторанного маркетингу та PR; співробітницця з 5‐ма проєктами одночасно: Black Market, Savage, Almondo, Casa Nori, Regent Hill; отримання досвіду з організації івентів та залученні партнерів; участь у розробці та організаціі інвентів в честь відкриття ресторану Casa Nori та бутіку One Group; знайомство з постачальниками зовнішньої реклами та виданнями; залучення Regent Hill в якості партнера на щорічний захід "Vogue Fashion Night Out".

Менеджер ресторану

с 04.2016 по 09.2016 (5 месяцев)
Ресторан "Tolstiy&Tonkiy", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Перший досвід у роботі запуску нового проєкту; вдале керування співробітниками залу та процесів (30 чоловік); позитивний досвід пошуку співробітників (проведення співбесід та навчання); досвід роботи з касової дисципліни; набуття роботи з гостями закладів преміум‐сегменту(Table visit, приймання резервів, організація та проведення банкетів); позитивний досвід з пошуку постачальників та моніторингу цін на продукцію; створення робочих графіків, чек‐листів та бланків звітності.

Бармен

с 05.2015 по 05.2016 (1 год)
Ресторан Прага, ТОВ (Київ), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Набуття нових професійних навичок та якостей в роботі закладів преміум‐сегменту; отримання навичок роботи з заготівельним цехом; робота з великими обсягами замовлень та постачань; знайомство з розширенним асортиментом барної продукції.

Бармен

с 04.2014 по 09.2014 (5 месяцев)
Ресторан "Тануки", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Набуття нових професійних навичок та якостей; знайомство з розширенним асортиментом барної продукції.

Бармен

с 09.2012 по 09.2013 (1 год)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підвищення якості та зменшення часу на приготування замовлень; врегулювання замовлень продукції на бар та зменшення показників списання; подяка керівництва за підготовку нових співробітників та допомогу на інших процесах(кухня/суші‐бар).

Офіціант/Старший офіціант

с 02.2012 по 09.2012 (7 месяцев)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підвищення якості обслуговування гостей закладу; вирішення конфліктних ситуацій на вигідних умовах для обох сторін; проходження стажування на процесах для підвищення кваліфікаціі; набуття лідерських якостей та довіри керівницва; підвищення на посаду офіціант‐інструктор; створення особистого та діючого методу підготовки нових співробітників; розвиток самовпорядкування при створенні робочих графіків та проведенні планових тестувань офіціантів.

Образование

Київський Національний Університет Техлогій та Дизайну

Бакалавр, дизайн, фотовідеодизайн, Киев
Высшее, с 2011 по 2013 (2 года)

Колледж Київського Національного Університету Техлогій та Дизайну

Молодший спеціаліст, дизайн, фотохудожник, Киев
Среднее специальное, с 2008 по 2011 (3 года)

Знание языков

  • Английский — средний
  • Французский — начинающий
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Рекомендации

  • Авдєєва Катерина Олександрівна

    Авдєєва Катерина Олександрівна

    Засновник компанії, "Fontegro"

    Контактные данные скрыты
  • Григорян Марина Володимирівна

    Григорян Марина Володимирівна

    Директор ресторану, "Alaska"

    Контактные данные скрыты
  • Єршова Олена

    Єршова Олена

    Керівник лобі-бару, Ресторан "Senator"

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Особисті та професійні якості:
Самокритичний, уважний, працьовитий та самомотивований у розвитку. Впевнений в собі, пунктуальний, тактичний та справедливий, дружелюбний, відкритий до нових знань, готовий як до самостійної, так і до роботи з колективом(у команді).


Хобі:
Теніс, баскетбол, мотокрос, полюбляю піші походи та кемпінг, цікавлюсь ручною роботою(теслярство, меблярство, дизайн інтер'єру), але найголовніше хобі‐кулінарія та гостинність.
За останній рік прочитав такі книги: Paul Freedman “Food. The history of taste”, Irene Kuo “The key to Chinese coocking”, Rene Redzepi and David Zilber “The Nima guide of fermentation”, Гордон Шеперд «Нейрогастрономія», Josh Niland “The whole fish cookbook”, Alex Ayala “Rediscovering Brazilian Ingredients”, Метью Макконахі «Зелене світло», Костянтин Коплєтов «Порядок в хаосі». Також цікавлюсь фантастичною літературою та коміксами.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: