Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 ноября 2021 PRO

Людмила

Оператор 1С, бухгалтер, помічник головного бухгалтера

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город проживания:
Белая Церковь
Готов работать:
Белая Церковь, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бухгалтер

с 05.2019 по 07.2020 (1 год 2 месяца)
ТОВ "ВФ "Оформлювач", Біла Церква (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних. Ведення бухгалтерського обліку. Ведення банку та каси. Кадрове діловодство. Робота з програмами 1С 7.7, MEDok, офісні програми Exel та Word.

Бухгалтер

с 11.2018 по 04.2019 (5 месяцев)
ТОВ "Спецгідротех", Біла Церква (Торгівля та послуги)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних, податкових накладних (з подальшою реєстрацією), Ведення бухгалтерського обліку, зведення та подача податкової, зарплатної та статистичної звітності в електронному та паперовому вигляді. Імпорт. Ведення банку та каси. Навички кадрового діловодства. Робота з програмами 1С 8.3 УТП, MEDok, офісні програми Exel та Word.

Бухгалтер

с 06.2017 по 06.2018 (1 год)
ТОВ "Тібіліт", Біла Церква (виробництво)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних, податкових накладних (з подальшою реєстрацією), Ведення бухгалтерського обліку(від первинної документації до фінансового звіту), зведення та подача податкової, зарплатної та статистичної звітності в електронному та паперовому вигляді. Ведення виробництва. Ведення банку та каси. Навички кадрового діловодства. Робота з програмами 1С 8.3 УТП, MEDok, офісні програми Exel та Word.

Бухгалтер

с 07.2008 по 06.2017 (8 лет 11 месяцев)
ТОВ ЯРЗ, Біла Церква (виробництво)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних, податкових накладних (з подальшою реєстрацією), бухгалтерського обліку(від первинної документації до фінансового звіту), зведення та подача податкової, зарплатної та статистичної звітності в електронному та паперовому вигляді. Ведення виробництва. Ведення банку та каси. Навички кадрового діловодства. Робота з програмами 1С, MEDok, офісні програми Exel та Word.

Головний бухгалтер

с 01.2007 по 07.2008 (1 год 6 месяцев)
ТОВ "Райкомунсервіс", Біла Церква (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних, податкових накладних, бухгалтерського обліку(від первинної документації до фінансового звіту), зведення та подача податкової, зарплатної та статистичної звітності в електронному та паперовому вигляді. Ведення банку та каси. Навички кадрового діловодства. Робота з програмами Exel та Word.

Бухгалтер

с 04.2006 по 12.2006 (8 месяцев)
Громадська організація "Білоцерківський інноваційний бізнес-інкубатор", Біла Церква (Послуги)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних в паперовому вигляді. Ведення банку та каси. Офісні програми Exel та Word.

Бухгалтер

с 07.2002 по 04.2006 (3 года 9 месяцев)
ПП "Агроцентр", Біла Церква (Торгівля)

Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних в паперовому вигляді. Ведення банку та каси. Офісні програми Exel та Word.

Образование

БЦ ДАУ

Економіка, Біла Церква
Высшее, с 2000 по 2005 (5 лет 1 месяц)

Білоцерківський технікум м'ясної та молочної промисловості

Товарознавство та комерційна діяльність, Біла Церква
Среднее специальное, с 1997 по 2000 (2 года 5 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word M.E.Doc 1С УТП

Инвалидность

Третья группа.

Дополнительная информация

Відповідальна, добросовісна, пунктуальна, точна, акуратна. Маю автомобіль, без шкідливих звичок. Інвалід ІІІ-ї групи.

Навички та досягнення: Ведення бухгалтерської документації: виписка первинних документів, накладних, податкових накладних (з подальшою реєстрацією), бухгалтерського обліку(від первинної документації до фінансового звіту), зведення та подача податкової, зарплатної та статистичної звітності в електронному та паперовому вигляді.Ведення виробництва. Ведення банку та каси. Навички кадрового діловодства. Робота з програмами 1С 8.3 УТП; 7.7, MEDok, офісні програми Exel та Word.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: