Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 июня 2018 PRO

Микола

Агроном, заступник директора, директор, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

головний агроном

с 05.2016 по 07.2017 (1 год 2 месяца)
Агротрейд, Харьков (Сільське господарство, агробізнес)

Виконував такі посадові обов’язки: Планування та організація всього технологічного процесу виробництва. Розробка технологічних карт по вирощуванню різних видів с/г культур з метою збільшення урожайності, в залежності від ґрунтових умов, кількості опадів, температурного режиму, наявності техніки на підприємстві. Проведення аналізу сівозміни та визначення структури посівних площ. Здійснення контролю за якісним та своєчасним виконанням технологічних операцій. Розрахунок потреби і забезпечення підприємства посівним матеріалом, ЗЗР, добривами. Аналіз необхідності видів техніки для своєчасної підготовки ґрунту, посіву, догляду за рослинами, збору урожаю. Розробка та забезпечення виконання графіку польових робіт. Підготовка бюджету відповідних витрат та організація звітності виробничої діяльності підприємства. Управління агрономічною службою, участь в організації, підготовці, навчання та атестації персоналу служби.

Образование

ПДАА

Агрономія, Полтава
Высшее, с 1994 по 1999 (4 года 5 месяцев)

Дополнительная информация

Знаю і використовую в роботі біологічні особливості культур, засоби захисту рослин, технології вирощування від класичної до стріп-тіла, різні види техніки, систему супутникової навігації.
Знання іноземних мов: англійська мова – базовий рівень.
Володіння комп’ютером: користувач, програми: World, Exel, частково С1 (8).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: