Сергій
Керуючий рестораном, керівник мережі ресторанів
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 47 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4568543
Опыт работы
Директор ресторану Craft&Kumpel
с 06.2018 по 02.2020
(1 год 8 месяцев)
Kumpel Group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
•Відкриття ресторану з «нуля»
•Розробка та впровадження стандартів спільно з командою
•Участь у підборі та адаптації персоналу
•Оцінка роботи персоналу
•Приймав участь у розробці та впровадженні системи оплати праці, мотивації працівників
•Організація та контроль роботи закладу згідно стандартів
•Проведення банкетів, фуршетів, івентів тощо.
•Організація складання бюджету, дохідної та витратної частин
•Аналітика продажів та контроль за дотриманням показників food cost, маржинальності, середнього чеку, ФГТ та KPI.
•Організація, проведення та аналіз інвентаризацій товарних запасів, МШП та основних засобів
•Акцептація руху коштів
•Підготовка та подання звітності інвесторам
Керуючий рестораном, регіональний менеджер
с 11.2008 по 03.2018
(9 лет 4 месяца)
Концерн Галнафтогаз, Львов (мережа ресторанів швидкого обслуговування «А la minute» та «Pasta Mia»)
Керівник ресторану
•Забезпечення повного та безперебійного функціонувуння закладу на усіх ланках. Формування замовлень, контроль і управління товарними залишками;
•Аналітика продажів та контроль за дотриманням показників food cost, маржинальності, середнього чеку, конверсії, ФГТ та KPI.
•Планування та дотримання, розхідної та прихідної складової, бюджету.
•Приймав участь у розробці та впровадженні систем оплати праці, мотивації працівників, маркетингових заходів, програм лояльності для туристичних груп
•Підбір, розвиток і навчання персоналу. Ведення обліку робочого часу працівників, нарахування заробітної плати персоналу, подання пропозиції/приймання рішення щодо поточної мотивації працівників (преміювання, накладення стягнень).
•Подання пропозицій щодо покращення комерційної та фінансово-господарської діяльності, раціонального використання матеріальних, трудових та фінансових ресурсів.
У період з 2011 по 2016р обіймав посаду Регіонального Директора
•Становлення мережі ресторанів та керівництво нею, діяльність яких направлена на забезпечення високої якості виготовляння їжі та обслуговування Гостей.
•Навчання персоналу, адміністраторів та керівників ресторанів.
•Перевірка фінансово-економічної діяльності ресторанів.
•Контроль своєчасності поставки продовольчих товарів та сировини згідно замовлень.
•Контроль за виконанням працівниками правил експлуатації торговельно-технологічного обладнання та холодильного устаткування, посуду, меблів тощо.Створення умов для забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей, грошей у касі, технологічного обладнання, меблів, посуду та інших матеріальних цінностей, що знаходяться на підприємстві.
•Контроль та ведення облікової, статистичної та іншої встановленої звітності, контроль складання та своєчасне подання працівниками відповідної звітності.
Директор ресторану
с 07.2006 по 11.2008
(2 года 4 месяца)
ДП «Центр» при ТзОВ «Фірма Турист», Львов (Ресторанний бізнес, мережа закладів громадського харчування)
Організація повного функціонування закладу : проведення капітального ремонту у залах та виробничих приміщеннях, підбір та придбання виробничого обладнання, організація виробничого процесу, розробка та калькуляція нових страв, підбір постачальників та налагодження співпраці з ними, облік та контроль за обігом матеріально-виробничих ресурсів, створення фінансово-аналітичних звітів про діяльність закладу, а також керування грошовими потоками, підбір персоналу, організація та контроль роботи персоналу, організація та проведеня банкетів, виїзних фуршетів.
Образование
Державний Університет”Львівська Політехніка”
Механіко-технологічний факультет, кафедра фізики металів и матеріалознавства, інженер-технолог, Львов
Высшее, с 1994 по 1999 (5 лет 2 месяца)
Знания и навыки
Дополнительная информация
Володіння іноземними мовами:
Російська – на рівні носія мови
Англійска – читаю із словником
Польска - читаю із словником
Водійське посвідчення: категорії A,B,C.
Наявність автомобіля.
Похожие кандидаты
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Львов, Днепр
,
еще 8 городов
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Львов, Киев
,
еще 2 города
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Львов, Винница
,
еще 8 городов
Операційний директор (ресторанна галузь), управляючий мережею ресторанів
100000 грн, Львов, Днепр
,
еще 2 города
Операційна директорка мережі закладів харчування, керуюча кафе, баром, sales, project manager
Львов, Киев
Управляющий розничной сетью, директор представительства, руководитель проектов
Львов, Киев, Другие страны