Роман
Шеф-повар, су-шеф, 25 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4915669
Опыт работы
Су-шеф
с 03.2018 по 07.2018
(4 месяца)
Р-н «Сейф» (Наша карта), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 07.2017 по 02.2018
(7 месяцев)
Р-н «Trappist», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар гарячого процесу, робота з хоспером та грилем, тайський процес.
с 03.2016 по 03.2017
(1 год)
Р-н «Coin», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар гарячого процесу (паназіатська кухня).
с 11.2015 по 03.2016
(4 месяца)
Р-н «TOUCH CAFE», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар гарячого процесу (хоспер, пицца).
с 06.2015 по 10.2015
(4 месяца)
Р-н «Very Well Café», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший зміни, су-шеф.
с 06.2013 по 06.2015
(2 года)
Р-н «Пивний Сад», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар гарячого процесу ( м’ясного і рибного процесу).
с 05.2011 по 05.2012
(1 год)
Р-н «Апрель» (Наша карта), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар гарячого процесу, робота на мангалі.
с 05.2011 по 09.2011
(4 месяца)
Р-н «Olmeca Plage» (Наша карта), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
КНТЕУ
Магістр. Спеціальність - Виробництво харчової продукції, інженерія та технологія. Інженер-технолог., Киев
Высшее, с 2011 по 2016 (4 года 11 месяцев)
Дополнительная информация
Ключова інформація:
–знання української, європейської, італійської, азіатської кухні;
–виконання організаційних обовязків су-шефа та шефа;
–ідеальне знання та техніка базових навичок кухаря (обробляння та зберігання продуктів; приготування їжі; сервірування страв);
–особисті якості: вміння працювати в команді, відповідальність, акуратність, пунктуальність, швидкість та здібність.
Додаткові інтереси:
активна участь в кулінарних конкурсах серед молодих та професійних шеф-кухарів і кухарів; професійний інтерес та відвідування майстер-класів з приготування класичних та сучасних технологій страв.
Учасник міжнародного конгресу шеф-кухарів «Fontegro». Призер кулінарного конкурсу « Без кителей но в фартуках» ( ІІ місце) серед ста молодих професіоналів-кухарів України.
Похожие кандидаты
Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Киев, Бровары, Удаленно
Шеф-повар, су-шеф
Киев
Помічник кухаря, кухонний працівник, кухар, бариста, бармен-касир
10000 грн, Киев, Белая Церковь
Шеф-кухар, су-шеф
Киев, Житомир
Су-шеф, шеф-повар
Киев
Су-шеф, універсал, кухар
25000 грн, Киев