Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 июля 2018

Роман

Шеф-повар, су-шеф, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Су-шеф

с 03.2018 по 07.2018 (4 месяца)
Р-н «Сейф» (Наша карта), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 07.2017 по 02.2018 (7 месяцев)
Р-н «Trappist», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу, робота з хоспером та грилем, тайський процес.

с 03.2016 по 03.2017 (1 год)
Р-н «Coin», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу (паназіатська кухня).

с 11.2015 по 03.2016 (4 месяца)
Р-н «TOUCH CAFE», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу (хоспер, пицца).

с 06.2015 по 10.2015 (4 месяца)
Р-н «Very Well Café», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший зміни, су-шеф.

с 06.2013 по 06.2015 (2 года)
Р-н «Пивний Сад», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу ( м’ясного і рибного процесу).

с 05.2011 по 05.2012 (1 год)
Р-н «Апрель» (Наша карта), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу, робота на мангалі.

с 05.2011 по 09.2011 (4 месяца)
Р-н «Olmeca Plage» (Наша карта), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

КНТЕУ

Магістр. Спеціальність - Виробництво харчової продукції, інженерія та технологія. Інженер-технолог., Киев
Высшее, с 2011 по 2016 (4 года 11 месяцев)

Дополнительная информация

Ключова інформація:
–знання української, європейської, італійської, азіатської кухні;
–виконання організаційних обовязків су-шефа та шефа;
–ідеальне знання та техніка базових навичок кухаря (обробляння та зберігання продуктів; приготування їжі; сервірування страв);
–особисті якості: вміння працювати в команді, відповідальність, акуратність, пунктуальність, швидкість та здібність.
Додаткові інтереси:
активна участь в кулінарних конкурсах серед молодих та професійних шеф-кухарів і кухарів; професійний інтерес та відвідування майстер-класів з приготування класичних та сучасних технологій страв.
Учасник міжнародного конгресу шеф-кухарів «Fontegro». Призер кулінарного конкурсу « Без кителей но в фартуках» ( ІІ місце) серед ста молодих професіоналів-кухарів України.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: