Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 мая 2024 PRO

Андрій

Менеджер ресторану, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
26 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер Бару

с 11.2023 по наст. время (6 месяцев)
Number 4, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у відкритті бару.

Менеджер ресторану

с 06.2022 по 11.2023 (1 год 5 месяцев)
Ferenc Restaurant, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Підключення та організація доставки з агрегаторами.
- Введення нових позицій, прорахунок собівартостей та націнок.
- Організація заходів.
- Пошук Івентів(арт вечори, настільні ігри,стендапи) та організація.
- Пошук шляхів розвитку ресторану, участь у маркетингових стратегіях, бюджеті.
- Складання графіків персоналу, відомостей.
- Замовлення продукції, розхідних матеріалів.
- Проведення щомісячних інвентаризацій.
- Проведення співбесід, навчання та стажування персоналу.

Адміністратор

с 05.2021 по 03.2022 (10 месяцев)
Галерея Лицарів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Стандартизація та контроль якості сервісу.
- Контроль за підвищенням якості обслуговування гостей.
- Робота з постачальниками.
- Організація роботи закладу згідно нормативних документів та стандартів.
- Навчання персоналу
- Облік та контроль руху хімії між точками.

Адміністратор

с 02.2020 по 04.2021 (1 год 2 месяца)
Ресторан Atlas, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Контроль залів
-Робота з постачальниками
-Участь в розробці меню
-Складання графіків персоналу, табелів зарплат.
-Формування звітів.
-Касова дисципліна.

Асистент директора

с 07.2019 по 01.2020 (6 месяцев)
Missis Hudson, Sherlock Holmes, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у запуску кафе з стадії ремонту та планування бару.
- Закупка техніки, посуду, інвентарю.
- Участь у розробці меню та написання технологічних,калькуляційних карт, чек листів.
- Робота з постачальниками та договорами.
- Участь у розробці маркетингових стратегій. Робота з підрядниками,формулювання ТЗ,контроль якості та вчасності, контроль оплат, поліграфія, SMM, crm, seo.
- Контроль адміністраторів готелю на виконання внутрішніх та загальних Стандартів за допомогою Pipedrive crm. Формування звітів дохідності готелю.
-Формування табелів зарплат.
- Підбір та проводження співбесід персоналу(work.ua,robota та інші).

Бармен

с 11.2018 по 07.2019 (8 месяцев)
Готель-ресторан «Панорама», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Касова дисципліна, звітність
-Інвентаризації
-Складання коктельних, акційних пропозицій

Бармен

с 01.2018 по 09.2018 (8 месяцев)
Split, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Касова дисципліна
-Швидкість та якість в роботі
-Робота з R-Keaper,1С,Servio
-Комунікабельність
-Відповідальність
-Складання коктельних,технологічних карт.
- Стандарти обслуговування.
-Техніки продаж (прямих в т.ч.)
-Перемога в внутрішньому конкурсі

Кальянщик

с 06.2017 по 12.2017 (6 месяцев)
Split, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

НУ»ЛП»

Захист інформації, Львів
Неоконченное высшее, с 2014 по 2018 (3 года 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Office CRM SERVIO Маркетинг АСУП Pipedrive Техніки продаж IikoFront IikoOffice Управління рестораном R-Keeper

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Твердий характер, гнучкість.
Організаторські навички, орієнтація на результат, активна життєва позиція.

Швидко навчаюсь та переналаштовуюсь.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: