Андрій
Менеджер ресторану, 25 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 26 лет
- Город проживания:
- Львов
- Готов работать:
- Львов, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4991420
Опыт работы
Менеджер Бару
с 11.2023 по наст. время
(6 месяцев)
Number 4, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Участь у відкритті бару.
Менеджер ресторану
с 06.2022 по 11.2023
(1 год 5 месяцев)
Ferenc Restaurant, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
- Підключення та організація доставки з агрегаторами.
- Введення нових позицій, прорахунок собівартостей та націнок.
- Організація заходів.
- Пошук Івентів(арт вечори, настільні ігри,стендапи) та організація.
- Пошук шляхів розвитку ресторану, участь у маркетингових стратегіях, бюджеті.
- Складання графіків персоналу, відомостей.
- Замовлення продукції, розхідних матеріалів.
- Проведення щомісячних інвентаризацій.
- Проведення співбесід, навчання та стажування персоналу.
Адміністратор
с 05.2021 по 03.2022
(10 месяцев)
Галерея Лицарів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
- Стандартизація та контроль якості сервісу.
- Контроль за підвищенням якості обслуговування гостей.
- Робота з постачальниками.
- Організація роботи закладу згідно нормативних документів та стандартів.
- Навчання персоналу
- Облік та контроль руху хімії між точками.
Адміністратор
с 02.2020 по 04.2021
(1 год 2 месяца)
Ресторан Atlas, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-Контроль залів
-Робота з постачальниками
-Участь в розробці меню
-Складання графіків персоналу, табелів зарплат.
-Формування звітів.
-Касова дисципліна.
Асистент директора
с 07.2019 по 01.2020
(6 месяцев)
Missis Hudson, Sherlock Holmes, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Участь у запуску кафе з стадії ремонту та планування бару.
- Закупка техніки, посуду, інвентарю.
- Участь у розробці меню та написання технологічних,калькуляційних карт, чек листів.
- Робота з постачальниками та договорами.
- Участь у розробці маркетингових стратегій. Робота з підрядниками,формулювання ТЗ,контроль якості та вчасності, контроль оплат, поліграфія, SMM, crm, seo.
- Контроль адміністраторів готелю на виконання внутрішніх та загальних Стандартів за допомогою Pipedrive crm. Формування звітів дохідності готелю.
-Формування табелів зарплат.
- Підбір та проводження співбесід персоналу(work.ua,robota та інші).
Бармен
с 11.2018 по 07.2019
(8 месяцев)
Готель-ресторан «Панорама», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-Касова дисципліна, звітність
-Інвентаризації
-Складання коктельних, акційних пропозицій
Бармен
с 01.2018 по 09.2018
(8 месяцев)
Split, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-Касова дисципліна
-Швидкість та якість в роботі
-Робота з R-Keaper,1С,Servio
-Комунікабельність
-Відповідальність
-Складання коктельних,технологічних карт.
- Стандарти обслуговування.
-Техніки продаж (прямих в т.ч.)
-Перемога в внутрішньому конкурсі
Кальянщик
с 06.2017 по 12.2017
(6 месяцев)
Split, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
НУ»ЛП»
Захист інформації, Львів
Неоконченное высшее, с 2014 по 2018 (3 года 9 месяцев)
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — средний
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Дополнительная информация
Твердий характер, гнучкість.
Організаторські навички, орієнтація на результат, активна життєва позиція.
Швидко навчаюсь та переналаштовуюсь.
Другие резюме этого кандидата
Похожие кандидаты
Адміністратор ресторану
20000 грн, Львов
Бар-менеджер, керуючий баром
35000 грн, Львов, Винница
,
еще 4 города
Менеджер по снабжению ресторана
25000 грн, Киев, Удаленно
Менеджер ресторану
Львов
Менеджер ресторану, заступник керівника
50000 грн, Львов, Буковель