Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 января 2023 PRO

Ярослава

Менеджер, керуюча рестораном

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
26 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Буча, Ирпень, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Помічник директора

с 01.2021 по наст. время (3 года 4 месяца)
Sleep & enjoy, Київ (Текстильні вироби)

Sleep & enjoy - це невеличке виробництво моєї сім’ї та магазин, який спеціалізується на турецькому текстилі. Моя роль була в тому, що я займалась закупкою тканин, спілкувалась з клієнтами, вела всі таблиці, займалась переобліком, набір персоналу та проведення співбесід. Також займаюсь таргетованою рекламою та маркетингом.
Наразі можу делегувати ці повноваження іншій людині, тому відкрита знову для закладів громадського харчування і маю невпинне бажання повернутись в цю сферу.

Керуюча закладом

с 05.2020 по 07.2020 (2 месяца)
Illy Espresso bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Контроль касової дисципліни;
2. пропонувати та втілювати або делегувати втілення ідей щодо розвитку закладу;
3. участь та контроль у проведенні інвентаризацій;
4. складати та узгоджувати штатний розклад;
5. покращувати та оптимізувати робочі процеси закладу закупівлі, робота залу, тощо

Звільнилась з роботи по причині сімейних обставин, у зв‘язку з якими переїхала на пів року в іншу країну. З власниками закладу залишилась в хороших стосунках.

Головний адміністратор/керівник підрозділу ресторан

с 05.2019 по 05.2020 (1 год)
Готельно-ресторанний комплекс «Оново», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід в готельно-ресторанній сфері 3 роки.

Обов'язки на діючій роботі:

1.управління персоналом ресторану ;

2.інвентаризація;

3.складання графіку роботи персоналу,ведення табелю обліку відпрацьованих годин робітників ресторану та кухні;

4.організація та проведення банкетів,фуршетів,корпоративів та інших івентів;

5.ведення документації(звіти,статистики);

6.вирішення конфліктних ситуацій;

7.звортній зв'язок з гостями.

Досягнення:

пропрацювавши менше місяця адміністратором ресторану була підвищена на посаду головного адміністратора. Також в даному закладі певний період була виконучою обов'язки операційного директору комплексу (1.5 місяця)

Хостес-адміністратор

с 04.2018 по 05.2019 (1 год 1 месяц)
Tsarsky city resort, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Хостес

с 03.2016 по 04.2018 (2 года 1 месяц)
Tiesto Grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Будучи хостес директор закладу надавала мені можливість приймати банкети.

Образование

НПУ ім.М.П Драгоманова

Педагогіки і психології, Київ
Высшее, с 2015 по 2019 (3 года 8 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Курси першої невідкладної медичної допомоги

6 місяців

2019 Треніг Оксани Марусич

«Сервіс, який продає"; 2. "Взаємодія і управління в команді"; 3. "Секрети якісного обслуговування

2018 тренінг Оксани Марусич

1.Азбука ідеального сервісу"; 2."Секрети письмової комунікації" 3. "Мастер телефонних комунікацій".

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Професійні навики:

1.знання стандартів сервісу та обслуговування;

2.впевнений користувач R-keeper, Profit, С1, Excel;

3. знання касової дисципліни;

4. вміння швидко і якісно обслужити гостя;

5. вміння працювати при великій завантаженості залу;

6.розглядання скарг споживачів, визначаю їх обгрунтованість та вживаю заходи щодо усунення порушень та недоліків у роботі персоналу;

7. контроль забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, залів відповідно до вимог санітарних норм і правил;

8.досвід організації різних івентів з 100% позитивним фідбеком;

9. швидке вирішення адміністративно-організаційних питань;

10. контроль дотримання стандартів обслуговування та якості страв та
якості обслуговування гостей

10. вміння швидко вирішувати конфліктні ситуації з гостями та конфліктами, які виникають в середині колективу;



Риси характеру:

комунікабельна,чесна, ввічлива, трудолюбива, відповідальна та наполеглива. Присутні організаторські та лідерські здібності. В людях ціную чесність та щирість.

Готова працювати над собою, розвиватись та мотивувати інших це робити. Досвід роботи в готельно-ресторанному бізнесі 3 роки.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты