Ігор
Кухар, су-шеф, 15 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 24 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5143372
Опыт работы
Су-Шеф
с 01.2020 по 10.2020
(9 месяцев)
Український Рибний Дім, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Мої обов'язки на посаді Су-Шефа:
1) Контроль якості виготовлених напівфабрикатів і готових страв.
2) Контроль дотримання норм і правил зберігання продуктів і напівфабрикатів.
3) Контроль дотримання порядку і чистоти на виробництві.
4) Контроль приходу-відходу співробітників.
5) Робота по «Stop» і «Go» листам.
6) Замовлення продукції, прийом продукції, контроль якості.
7) Проведення інвентаризації по продуктам і ТМЦ.
8) Складання робочих графіків.
9) Опрацювання нових страв і %% відходу на нову сировину.
10) Заповнення санітарних журналів і по ТБ.
Кухар-універсал; Су-Шеф
с 11.2018 по 12.2019
(1 год 1 месяц)
"Mister Cat", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Мої обов'язки на посаді Су -шеф:
1) Контроль якості всіх продуктів і готових страв.
2) Навчання нових співробітників.
3) Заповнення журналів по чистоті і ТБ.
4) Замовлення, прийом продуктів і устаткування.
5) Проведення переобліку і інвентаризації.
Мої обов'язки як Кухаря - універсала:
1) Приготування страв в відповідно до калькуляційних і технологічних карток.
2) Робота на всіх процесах кухні:
- Суші -бар;
- Піцце -бар;
- Гарячий процес (Хоспер, WOK, Пасти, Супи, М'ясо, Риба);
- Холодний процес (Салати, Закуски).
3) Підтримка чистоти і порядку на робочому місці.
4) Контроль якості продукції та готових страв.
5) Дотримання правил FIFO і товарного сусідства.
6) Своєчасне приготування заготовок для роботи і передачі зміни.
7) Дотримання правил техніки безпеки і охорони праці.
Кухар-універсал
с 09.2016 по 10.2018
(2 года 1 месяц)
"Мафія" Мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Мої обов'язки як Кухаря - універсала:
1) Приготування страв в відповідно до калькуляційних і технологічних карток.
2) Робота на всіх процесах кухні:
- Суші -бар;
- Піцце -бар;
- Гарячий процес (Хоспер, WOK, Пасти, Супи, М'ясо, Риба);
- Холодний процес (Салати, Закуски).
3) Підтримка чистоти і порядку на робочому місці.
4) Контроль якості продукції та готових страв.
5) Дотримання правил FIFO і товарного сусідства.
6) Своєчасне приготування заготовок для роботи і передачі зміни.
7) Дотримання правил техніки безпеки і охорони праці.
Образование
КОВПУ ХарчовихТехнологій та Ресторанного Сервісу
Кухар;офіціант, Киев
Среднее специальное, с 2016 по 2018 (1 год 5 месяцев)
Знание языков
- Английский — средний
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Похожие кандидаты
Шеф, су-шеф
40000 грн, Киев
Шеф-повар, су-шеф
Киев
Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Киев, Бровары, Удаленно
Су-шеф, шеф-повар
Киев
Шеф-повар, су-шеф, старший смены
30000 грн, Киев
Шеф-кухар, су-шеф
Киев, Житомир