Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 апреля 2022 PRO

Ігор

Кухар, су-шеф, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
24 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Су-Шеф

с 01.2020 по 10.2020 (9 месяцев)
Український Рибний Дім, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Мої обов'язки на посаді Су-Шефа:

1) Контроль якості виготовлених напівфабрикатів і готових страв.

2) Контроль дотримання норм і правил зберігання продуктів і напівфабрикатів.

3) Контроль дотримання порядку і чистоти на виробництві.

4) Контроль приходу-відходу співробітників.

5) Робота по «Stop» і «Go» листам.

6) Замовлення продукції, прийом продукції, контроль якості.

7) Проведення інвентаризації по продуктам і ТМЦ.

8) Складання робочих графіків.

9) Опрацювання нових страв і %% відходу на нову сировину.

10) Заповнення санітарних журналів і по ТБ.

Кухар-універсал; Су-Шеф

с 11.2018 по 12.2019 (1 год 1 месяц)
"Mister Cat", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Мої обов'язки на посаді Су -шеф:

1) Контроль якості всіх продуктів і готових страв.

2) Навчання нових співробітників.

3) Заповнення журналів по чистоті і ТБ.

4) Замовлення, прийом продуктів і устаткування.

5) Проведення переобліку і інвентаризації.


Мої обов'язки як Кухаря - універсала:

1) Приготування страв в відповідно до калькуляційних і технологічних карток.

2) Робота на всіх процесах кухні:

- Суші -бар;

- Піцце -бар;

- Гарячий процес (Хоспер, WOK, Пасти, Супи, М'ясо, Риба);

- Холодний процес (Салати, Закуски).

3) Підтримка чистоти і порядку на робочому місці.

4) Контроль якості продукції та готових страв.

5) Дотримання правил FIFO і товарного сусідства.

6) Своєчасне приготування заготовок для роботи і передачі зміни.

7) Дотримання правил техніки безпеки і охорони праці.

Кухар-універсал

с 09.2016 по 10.2018 (2 года 1 месяц)
"Мафія" Мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Мої обов'язки як Кухаря - універсала:

1) Приготування страв в відповідно до калькуляційних і технологічних карток.

2) Робота на всіх процесах кухні:

- Суші -бар;

- Піцце -бар;

- Гарячий процес (Хоспер, WOK, Пасти, Супи, М'ясо, Риба);

- Холодний процес (Салати, Закуски).

3) Підтримка чистоти і порядку на робочому місці.

4) Контроль якості продукції та готових страв.

5) Дотримання правил FIFO і товарного сусідства.

6) Своєчасне приготування заготовок для роботи і передачі зміни.

7) Дотримання правил техніки безпеки і охорони праці.

Образование

КОВПУ ХарчовихТехнологій та Ресторанного Сервісу

Кухар;офіціант, Киев
Среднее специальное, с 2016 по 2018 (1 год 5 месяцев)

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Похожие кандидаты

Шеф, су-шеф
40000 грн, Киев

Шеф-повар, су-шеф
Киев

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Киев, Бровары, Удаленно

Су-шеф, шеф-повар
Киев

Шеф-повар, су-шеф, старший смены
30000 грн, Киев

Шеф-кухар, су-шеф
Киев, Житомир

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: