Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 сентября 2020

Дмитро

Шеф-кондитер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
34 года
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Одесса, Удаленно, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кондитер

с 08.2019 по наст. время (4 года 9 месяцев)
Ресторан "Jord", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Кондитер, старший кондитер

с 06.2016 по 06.2019 (3 года)
M1 Club Hotel, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка авторських десертів та кондитерських виробів, в тому числі веганських та вегетаріанських. Сезонне регулярне оновлення десертної карти двох ресторанів з різними концепціями.

Кондитер

с 04.2016 по 06.2016 (2 месяца)
Ресторан "Kadorr", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Опановував кондитерську справу як новий для себе напрямок кулінарії.

Су-шеф

с 04.2014 по 06.2016 (2 года 2 месяца)
Ресторани "ЧеховSky", "DaVinci" (Козирна Карта), Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приймав безпосередню участь у запуску ресторану, підборі персоналу, налаштуванні процесів.

Кухар

с 03.2013 по 04.2014 (1 год 1 месяц)
InterContinental Kiev, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Отримав вагомий досвід роботи в міжнародній компанії з високими стандартами якості та умов праці.

Образование

Полтавський університет економіки та торгівлі

Готельно-ресторанна справа, Полтава
Неоконченное высшее, с 2007 по 2012 (4 года 5 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

МК шоколатьє Дімітріса Хронопулоса

2019

МК кондитера Грема Бартоломью (Le Cordon Bleu London)

2019

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Виховую в собі і ціную в інших, в тому числі в роботодавцях, дотримання гуманних якостей: честь, чесність, повагу до кожного, критичне ставлення до себе, адекватне сприйняття критики.
Якщо ви:
- шукаєте кондитера з прогресивним поглядом на кулінарію;
- не шкодуєте вкладати кошти в розвиток та комфорт найманих працівників;
- переглянули і вам сподобалась Instagram-сторінка з моїми роботами ([открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
...тоді прошу зв'язатися зі мною, бажано через Телеграм/Вайбер або ел.пошту.

Похожие кандидаты

Шеф-кондитер
Харьков

Шеф-кондитер
Киев, Удаленно

Шеф-повар, кондитер
Одесса, Ивано-Франковск , еще 8 городов

Шеф-кондитер
Одесса, Днепр , еще 4 города

Шеф-кондитер
30000 грн, Одесса

Шеф-кондитер (консалтинг)
Одесса, Днепр , еще 8 городов

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: