Дмитро
Шеф-кондитер
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 34 года
- Город проживания:
- Одесса
- Готов работать:
- Одесса, Удаленно, Харьков
Контактная информация
Соискатель указал эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5541442
Опыт работы
Шеф-кондитер
с 08.2019 по наст. время
(4 года 9 месяцев)
Ресторан "Jord", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Кондитер, старший кондитер
с 06.2016 по 06.2019
(3 года)
M1 Club Hotel, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка авторських десертів та кондитерських виробів, в тому числі веганських та вегетаріанських. Сезонне регулярне оновлення десертної карти двох ресторанів з різними концепціями.
Кондитер
с 04.2016 по 06.2016
(2 месяца)
Ресторан "Kadorr", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Опановував кондитерську справу як новий для себе напрямок кулінарії.
Су-шеф
с 04.2014 по 06.2016
(2 года 2 месяца)
Ресторани "ЧеховSky", "DaVinci" (Козирна Карта), Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Приймав безпосередню участь у запуску ресторану, підборі персоналу, налаштуванні процесів.
Кухар
с 03.2013 по 04.2014
(1 год 1 месяц)
InterContinental Kiev, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Отримав вагомий досвід роботи в міжнародній компанії з високими стандартами якості та умов праці.
Образование
Полтавський університет економіки та торгівлі
Готельно-ресторанна справа, Полтава
Неоконченное высшее, с 2007 по 2012 (4 года 5 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
МК шоколатьє Дімітріса Хронопулоса
2019
МК кондитера Грема Бартоломью (Le Cordon Bleu London)
2019
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — средний
- Русский — свободно
Дополнительная информация
Виховую в собі і ціную в інших, в тому числі в роботодавцях, дотримання гуманних якостей: честь, чесність, повагу до кожного, критичне ставлення до себе, адекватне сприйняття критики.
Якщо ви:
- шукаєте кондитера з прогресивним поглядом на кулінарію;
- не шкодуєте вкладати кошти в розвиток та комфорт найманих працівників;
- переглянули і вам сподобалась Instagram-сторінка з моїми роботами ([
...тоді прошу зв'язатися зі мною, бажано через Телеграм/Вайбер або ел.пошту.
Похожие кандидаты
Шеф-кондитер
Харьков
Шеф-кондитер
Киев, Удаленно
Шеф-повар, кондитер
Одесса, Ивано-Франковск
,
еще 8 городов
Шеф-кондитер
Одесса, Днепр
,
еще 4 города
Шеф-кондитер
30000 грн, Одесса
Шеф-кондитер (консалтинг)
Одесса, Днепр
,
еще 8 городов