Ірина
Директор, администратор, шеф-повар
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 53 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6093811
Опыт работы
Директор , администратор , шеф-повар
с 10.2010 по наст. время
(13 лет 6 месяцев)
Козачек, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)
- управління операційною діяльністю і забезпечення стабільного функціонування ресторану,
- підтримка і контроль рівня сервісу, якості кухні відповідно до встановлених санітарних та інших норм та стандартів,
- ведення управлінської звітності,
- контроль документообігу на підприємстві,
- взаємодія з державними контролюючими органами,
- бюджетування, контроль виконання статей бюджету, контроль собівартості,
- контроль технічного стану ресторану,
- укладання та супровід договорів з ресторанами-партнерами, постачальниками і сервісними організаціями,
- управління персоналом (пошук, відбір, адаптація та орієнтація, навчання, утримання персоналу, забезпечення розвитку),
- складання графіків роботи персоналу,
- маркетингова діяльність (просування бренду, проведення промоакцій),
- організація і проведення презентацій, гастровечерь, винних вечорів, корпоративних «івентів» і приватних заходів,
- взаємодія і пряма комунікація з гостями ресторану,
- розробка меню ресторану і участь в розробці коктейльної і винної карт,
- розрахунок собівартості страв (foodcosting),
- опрацювання та впровадження технологічних карт виготовлення страв,
- рішення конфліктних ситуацій.
Основні результати роботи:
- проведення ребредингу,
- ліквідація заборгованості перед постачальниками,
- скорочення і оптимізація статей витрат, мінімізація списання на виробництві,
- підвищення середнього чека на 25% в перший рік роботи,
- зниження «food cost» після аналізу цін та контрольних закупівель,
- залучення нових гостей (дисконтна програма, робота з гостьової базою),
- впровадження проведення приватних заходів,
- збільшення кількості відвідувачів на 37% по завершенню 3го року роботи на посаді.
Образование
ЕГПИ
Англо-немецкий, Елабуга
Высшее, с 1987 по 1992 (5 лет)
Кулінарна Академія Ігоря Брагіна (2019) Диплом - Сертифікат міжнародного зразку
Кінолог - заводчик (2011) Диплом - Сертифікат міжнародного зразку
Курс практичної психології, кризової психології , курс сексології
Дополнительное образование и сертификаты
Кулинарная Академия Игоря Брагина Член Ассоціації Шеф кухарів України
2019
Знания и навыки
Знание языков
Английский — выше среднего
Дополнительная информация
Водительское удостовериние категории В ( 27 опыт)
Похожие кандидаты
Керівник, заступник керівника підприємства, виконавчий директор, операційний директор
Киев
Начальник виробництва, керівник управління, адміністратор, заступник керуючого магазином, логіст
Киев, Васильков, Удаленно
Директор, заступник директора, начальник відділу, регіональний керівник
Киев
Адміністративний директор, керуюча, заступник директора
45000 грн, Киев
Директор, управляющий, заместитель директора, начальник службы безопасности
Киев
Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Киев, Бровары, Удаленно