Олег
Технолог харчової промисловості, завідуючий підприємством ГХ
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 57 лет
- Город проживания:
- Харьков
- Готов работать:
- Киев, Полтава, Харьков
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7164500
Опыт работы
Технолог R&D харчового підприємства, Керуючий «Цеху готових та заморожених НФ"
с 06.2021 по наст. время
(2 года 11 месяцев)
"Rocket Delivery"- "Dark Kitchen", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Заготовочне-підприємство "Dark Kitchen" (industrial production) - (виробництво та "Шокова заморозка" н/ф високого ступеня готовності, для доготовки на власних кухнях "Dark Kitchen". Бульйони/крем-супи; соуси масляні, овочеві (холодні, гарячі); овочеві пасіровки; гарніри овочеві, НФ з м'яса / риби – посічена, натуральні (сирі, приготовлені); напої).
- Формування стратегії розвитку власного виробництва.
- Формування стратегії виробництва аутсорсингу.
- Запуск нової продукції з урахуванням плану розвитку та масштабування.
- Зменшення собівартості напівфабрикатів.
- Участь / консультування в проектуванні, відборі та придбання обладнання, монтажу та запуску виробничих ліній.
- Створення нових технологічних процесів.
- Модернізація існуючих виробничих потужностей щодо автоматизації.
- Контроль якості напівфабрикатів, термін продажу сировини та готової продукції на всіх етапах виробництва.
- Організація та контроль за дотриманням затверджених норм та вимог відповідно до ISO 22000 (ХАССП).
- Участь у відборі персоналу, навчання та мотивації команди.
- Участь у розробці та впровадженні нового асортименту темної кухні, компіляції ТК та ЦК.
• Розробляти технології приготування їжі та способи їх введення у виробничий процес:
• Описувати можливі способи приготування страв з урахуванням витрат на оплату праці, час зберігання, якості продукції;
• Проводити тестування для перевірки методів та визначення найкращих варіантів виконання.
Рекомендації:
Юрій Смірнов CEO of «Dark Kitchen», "Rocket",
Єгор Килимнюк HR People Partner, "Rocket".
Образование
Харківський Державний Універсітет Харчування та Торгівлі
Технологія Громадського Харчування, Інженер-технолог, Інженер-дослідник
Высшее, с 2006 по 2010 (4 года)
Знания и навыки
Другие резюме этого кандидата
Киев, Полтава, еще 2 города
Высшее образование · Полная занятость
- Технолог R&D пищевого производства, "Rocket Delivery"- "Dark Kitchen"; Заготовочное предприятие "Dark Kitchen" (industrial project), 6 месяцев
- Технолог пищевого производства, Заведующий производством Фабрики-Кухни, ТМ "Пицца-Квадрат", 1 год 2 месяца
Похожие кандидаты
Технолог харчової промисловості, начальник виробництва, завідувач лабораторії
Киев
Технолог харчової промисловості, розробник, шеф-кухар, зав. харч. виробництвом
30000 грн, Киев
Технолог харчової промисловості, завідувач виробництва продукції, шеф-кухар
Киев
Технолог харчової промисловості, завідувач виробництва
Киев
Технолог харчової промисловості, директор виробництва, керівник
Киев
Завідуючий виробництвом, завідувач складу, технолог з газації бананів (дозарювання)
45000 грн, Киев, Вишневое (Киевская обл.)