Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 декабря 2022 PRO

Олег

Технолог харчової промисловості, завідуючий підприємством ГХ

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
57 лет
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Киев, Полтава, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог R&D харчового підприємства, Керуючий «Цеху готових та заморожених НФ"

с 06.2021 по наст. время (2 года 11 месяцев)
"Rocket Delivery"- "Dark Kitchen", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Заготовочне-підприємство "Dark Kitchen" (industrial production) - (виробництво та "Шокова заморозка" н/ф високого ступеня готовності, для доготовки на власних кухнях "Dark Kitchen". Бульйони/крем-супи; соуси масляні, овочеві (холодні, гарячі); овочеві пасіровки; гарніри овочеві, НФ з м'яса / риби – посічена, натуральні (сирі, приготовлені); напої).
- Формування стратегії розвитку власного виробництва.
- Формування стратегії виробництва аутсорсингу.
- Запуск нової продукції з урахуванням плану розвитку та масштабування.
- Зменшення собівартості напівфабрикатів.
- Участь / консультування в проектуванні, відборі та придбання обладнання, монтажу та запуску виробничих ліній.
- Створення нових технологічних процесів.
- Модернізація існуючих виробничих потужностей щодо автоматизації.
- Контроль якості напівфабрикатів, термін продажу сировини та готової продукції на всіх етапах виробництва.
- Організація та контроль за дотриманням затверджених норм та вимог відповідно до ISO 22000 (ХАССП).
- Участь у відборі персоналу, навчання та мотивації команди.
- Участь у розробці та впровадженні нового асортименту темної кухні, компіляції ТК та ЦК.
• Розробляти технології приготування їжі та способи їх введення у виробничий процес:
• Описувати можливі способи приготування страв з урахуванням витрат на оплату праці, час зберігання, якості продукції;
• Проводити тестування для перевірки методів та визначення найкращих варіантів виконання.
Рекомендації:
Юрій Смірнов CEO of «Dark Kitchen», "Rocket",
Єгор Килимнюк HR People Partner, "Rocket".

Образование

Харківський Державний Універсітет Харчування та Торгівлі

Технологія Громадського Харчування, Інженер-технолог, Інженер-дослідник
Высшее, с 2006 по 2010 (4 года)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Windows Производство мясной и рыбной гастрономии Производство плодово-овощной консервации Различная Выпечка

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: