Богдан
Керуючий, адміністратор ресторану
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 30 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7941188/
Опыт работы
Адміністратор рестрану
с 05.2024 по наст. время
(4 месяца)
Dediko, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов`язки :
•Зустріч відвідувачів
•Підтримка комфорту та приємної атмосфери для гостей в залі
•Вирішення конфліктних ситуацій
•Організація та проведення банкетів
•Ведення та облік каси
•Замовлення продуктів та хоз товарів
•Контроль технічного стану закладу
•Нарахування та виплата заробітньої плати
•Робота з доставками
•Робота над підняттям продажів та показників середнього чеку
•Контроль якості обслуговування гостей
Адміністратор ресторану
с 04.2024 по 05.2024
(1 месяц)
Gaga, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов`язки :
Зустріч відвідувачів
Підтримка комфорту та приємної атмосфери для гостей в залі
Управління персоналом
Вирішення конфліктних ситуацій
Організація та проведення банкетів
Ведення та облік каси
Взаєморозрахунок з постачальниками
Замовлення продуктів та хоз товарів
Контроль технічного стану закладу
Нарахування / виплата ЗП
Робота з доставками
Адміністратор ресторану
с 10.2023 по 11.2023
(1 месяц)
хачапурі і вино, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов`язки :
Зустріч відвідувачів
Підтримка комфорту та приємної атмосфери для гостей в залі
Управління персоналом
Вирішення конфліктних ситуацій
Організація та проведення банкетів
Ведення та облік каси
Робота з доставками
Керуючий
с 08.2022 по наст. время
(2 года 1 месяц)
Піцерія «Форма», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
•Управління персоналом
-встановлення правил, контроль виконання
- контроль та організація проведення навчання персоналу
- облік робочого часу
- Формування корпоративної культури персоналу
•Розробка меню закладу
•Формування системи матеріальних стягнень та заохочень
•Контроль роботи лінійного персоналу
-контроль кадрових перестановок, набір та звільнення персоналу
• Управління фінансовою діяльністю закладу
- контроль нарахування та виплати заробітньої плати
•Контроль замовлення продукції
-контроль та оптимізація товарних залишків
-замовлення продукції в необхідній кількості
•Контроль товарообігу, робота над підсумковими інвентаризаціями
•Аналіз показників реалізованої продукції
•Формування звітності
•Досвід роботи з доставками (Глово, Болт, Локо)
• Контроль технічного стану закладу
Керуючий рестораном
с 09.2018 по 11.2023
(5 лет 2 месяца)
Портер Паб, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
•Управління персоналом
-встановлення правил, контроль виконання
- контроль та організація проведення навчання персоналу
- облік робочого часу
- Формування корпоративної культури персоналу
•Формування системи матеріальних стягнень та заохочень
•Контроль роботи лінійного персоналу
-контроль кадрових перестановок, набір та звільнення персоналу
-забезпечення коректної взаємодії працівників різних підрозділів закладу
• Управління фінансовою діяльністю закладу
- контроль нарахування та виплати заробітньої плати
•Контроль замовлення продукції
-контроль товарних залишків
-замовлення продукції в необхідній кількості
•Контроль товарообігу, робота над підсумковими інвентаризаціями
•Робота з відгуками
•Формування / дотримання стандартів
•Формування звітності
•Досвід роботи з доставками (Глово, Болт, Локо)
•Допомога в пошуку підрядників та постачальників
•Брендування одягу
•Підбір/закупівля посуду
•Підбір обладнання
• Контроль технічного стану закладу
Адміністратор ресторану
с 12.2017 по 08.2018
(8 месяцев)
Паб Мама не горюй, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов`язки :
Зустріч відвідувачів
Підтримка комфорту та приємної атмосфери для гостей в залі
Управління персоналом
Вирішення конфліктних ситуацій
Організація та проведення банкетів
Ведення та облік каси
Досягнення :
Мінімалізації видатків
Збільшення прибутку
Кар’єрне зростання від адміністратора до керуючого
Образование
НМУ им. А. А. Богомольца
Стоматология, Киев
Неоконченное высшее, с 2011 по 2015 (4 года)
Дополнительное образование и сертификаты
Форум ProРесторан 2024
Березень 2024
Barometr 2024
Вересень 2024
Знания и навыки
- MS Office
- 1С
- R-Keeper
- D2 System
Знание языков
- Английский — выше среднего
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Похожие кандидаты
-
Управляющий, администратор ресторана, автомойки, менеджер бара, начальник техотдела, завхоз
50000 грн, Киев -
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Киев -
Операційний директор, керівник ресторанного комплексу, управляючий рестораном
Киев -
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Львов , еще 2 города -
Управляющий, администратор в кафе, бар, ресторан
35000 грн, Киев -
Администратор, управляющий ресторана, кафе
10000 грн, Киев, Удаленно