Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 февраля 2024 PRO

Тетяна

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Буковель, Другие страны, Киев, Львов, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник готелю

с 11.2022 по 02.2024 (1 год 3 месяца)
П'яти зірковий готель в курортному місті, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор готелю Запуск и організація рентабельної роботи готелю, управління всім комплексом готельного господарства;
збільшення завантаження готелю,
загальний контроль фінансової діяльності готелю,
впровадження загально корпоративних стандартів.
Контроль, та дотримання якості обслуговування, ведення та контроль графіка роботи персоналу, постановка завдань та контроль їх виконання, вирішення конфліктних ситуацій.
Підбір, навчання та управління персоналом готелю.

Директор

с 11.2021 по 11.2022 (1 год)
Дитячого розважального комплексу, Польщі (Готельно-ресторанний бізнес)

Повне відкриття підприємства з 0 дитячого розважального комплекса, контроль будівельних робіт, керівництво виробничо-господарською діяльністю,організація отримання технічної, дозвільної і нормативної документації; Організація планування, обліку і складання звітності про виробничу діяльність. Розробка організаційної структури, штатного розпису, посадових інструкцій, систем мотивації персоналу. Впровадження правил по техніці безпеки, санітарних норм, в дитячому розважальному комплексу, а також запуск послуг і меню комплексу.

Керівник проектів заміських комплексів.

с 01.2015 по 11.2021 (6 лет 10 месяцев)
Заміский комплекс на березі київського моря, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Операційний директор.
Керівник проектів заміських комплексів.
Будівництво комплексів , ресторанів, реабілітаційного центру, СПА-зони, зон відпочинку, конференц-залів з 0, дозвільна система. Комплектація готелів, РЦ центру, ресторанів, барів : меблями, інвентарем, устаткуванням. технічний нагляд під час будівництва за підрядними організаціями; управління економічною діяльністю(планування доходів, витрат, експлуатація і поточна оцінка ТМЦ і ОС, складання і управління бюджетом готелю); спілкування і робота з представниками перевіряючих органів, управління виробництвом; забезпечення готелю кваліфікованим персоналом; розробка організаційної структури, штатного розпису, посадових інструкцій, систем мотивації персоналу; контроль за якістю обслуговування гостей, обліком, розподілом і правильним використанням житлових номерів і вільних місць, а також дотриманням паспортного режиму; забезпечення рентабельного ведення готельного господарства, своєчасного і якісного надання послуг; контроль усіх внутрішніх фінансових операцій з питань розрахунку з постачальниками, дебіторським розрахункам, нарахування заробітної плати, операцій з готівкою, оформленням замовлень; впровадження командного методу роботи, робота на результат і досягнення цілей; аналіз і затвердження надання знижок і компенсацій, а також найбільш доцільної сітки тарифів для забезпечення максимального завантаження готелю; розробка і організація заходів, спрямованих на збільшення завантаження готелю, підвищення його рентабельності, просування послуг, залучення нових клієнтів і утримання постійних; реклама і просування готелю; аналіз відгуків Гостей; аналіз конкурентоспроможності готелю; робота з електронними каналами продажів( Booking.com, Expedia, Agoda, NewLogic і т. п.)

Образование

Київська Державна Академія водного транспорту

"Облік і Аудит"., Київ
Высшее, с 2001 по 2006 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

курси "Школа ресторанного бізнесу"

1999,3 місяця

Знания и навыки

Знання програм: MS Excel MS Word SERVIO HMS Fidelio R-Keeper ProHotel 1С-Звіт Знання законодавчої бази і юридичних нюансів підприємства громад Ведення документації Фінансової і економічної документації Планування доходності підприємства Маркетингові дослідження ринку

Дополнительная информация

Вся додаткова інформація в індивідуальній переписці.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: