Нас вже понад 1600 і ми вже найбільша українська ІТ компанія. І, що важливо, це число щодня збільшується. Думаю, що жодна інша компанія не може пишатися такою кількістю висококваліфікованих, талановитих і креативних людей, які до того ж прагнуть навчатися, рости і розвиватися. Саме тому, ми докладаємо усіх зусиль, щоб наші колеги переймали досвід у найкращих. 

Для того, щоб SoftServe безперервно удосконалювався і випереджав усі ринкові тенденції ми запрошуємо визнаних у світі консультантів, які допомагають нам удосконалити внутрішні процеси компанії.

Тільки восени наші співробітники мали змогу пройти Certified Scrum Master Courses  Майка Бідла та Бізнес тренінг Еда Кохена, взяти участь у міжнародних конференціях та тренінгах і майстер-класах від  SoftServe University.

Цього року наша компанія почала активніше підтримувати корисні розробницькі ініціативи, одними з них є львівські .Net User Group та Java User Group, керманичами яких є наші колеги.

Усе це не могло пройти повз увагу ІТ спільноти і наша компанія визнана "Найкращим Роботодавцем України - 2010" серед ІТ компаній за версією Hewitt Associates і HR Center.
Всі ці чинники формують позитивний імідж нашої компанії, що дає свої результати. Протягом цього року у нас з’явилися більш ніж 20 нових замовників та  ряд нових проектів від існуючих клієнтів.

Також, повинні згадати дві важливі іміджеві події. Одна з них – це вже третя клієнтська конференція присвячена інноваціям “2010 Innovations Conference”, яка відбулася у жовтні у Флориді й зібрала разом наших існуючих та потенційних клієнтів, партнерів та спеціалістів з розробки програмного забезпечення. Інша – відкриття нового україномовного веб-сайту компанії, який став нашою електронною візиткою.

Усе це і ще безліч подій і фактів є доброю основою, з якої ми розпочнемо 2011 рік. Нам пощастило, ми стаємо свідками того, як наша компанія розвивається і виходить на новий рівень. Цього року ми сформували 7 стратегічних напрямів розвитку компанії, які реалізуємо протягом наступних років. Наразі, найпріоритетнішим напрямом є - становлення SoftServe, як міжнародної компанії. Адже глобальність - спільна риса усіх світових лідерів IT-індустрії.

Президент компанії SoftServe,

Тарас Кицмей