Резюме від 20 травня 2019

Александр

Су шеф-повар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заместитель заведующего производством

з 03.2012 по 02.2018 (5 років 11 місяців)
ГК Русь, Киев (Общественное питание и гостинничное хозяйство)

Заведующий производством

з 12.2010 по 11.2011 (11 місяців)
ООО Фастфуд Украина, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф повар

з 12.2009 по 02.2011 (1 рік 2 місяці)
р-н Гриль рум (Гостинично-ресторанный бизнес)

открытие ресторана с нуля. Составление калькуляционных и технологических карт. Организация рабочего процесса,обучение персонала. Составление закупок. Контроль качества продуктов и готовых блюд.

Шеф повар

з 05.2009 по 10.2009 (5 місяців)
р-н Санчо Панса (общественное питание, ресторанный бизнес)

Шеф повар

з 06.1998 по 04.2006 (7 років 10 місяців)
р-н Золотой берег (гостиннично ресторанный бизнес)

Освіта

КНТЭУ

Технология общественного питания и гостинничного хозяцства, киев
Вища, з 1989 по 1995 (5 років 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

поварские курсы при отеле Rits в Париже

2002 7дней

международная поварская академия Le Cordon Blue в Париже

2005 70дней

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: