Резюме від 15 травня 2017

Роман

Региональный менеджер, директор филиала

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Інші країни, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е
Прізвище, ім’я,
по-батькові Гедзун Роман Григорович
Дата народження:30 липня 1982 року
Адреса проживання:м. Львів, вул. Б.Хмельницького, буд. 267, кв. 98

Контакти: E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Skype: gedzun_roman моб.т. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Громадянство:українець
Водійський стаж:Категорія (В) від 2002р.
Мета пошуку роботи: Гідна оплата праці.
Сімейний стан:Одружений
Освіта:-1997-1999рр. - Лаборант хімічного аналізу - ЛНУ"Львівська Політехніка" за спеціальністю "Основи хімічного аналізу".
- 1999-2002 рр., - Молодший спеціаліст – Львівський кооперативний коледж економіки і права – за спеціальністю «Технологія харчування» кваліфікація – «Технік-технолог»;
- 2005-2006 рр., – Молодший спеціаліст – Рівненський державний технікум економіки та підприємництва – за спеціальністю «Бухгалтерський облік» - кваліфікація «спеціаліст з бухгалтерського обліку».
Знання мов:російська ; польська – на розмовному рівні.
Професійний досвід:- З 20.04.2006 р., по 19.11.2006 р., – працював на посаді торгового агента у ТзОВ «Гал - Леобуд» - алкогольна продукція (розвиток дистрибуції). HoReCa
- З 21.11.2006 р., по 20.11.2008 р., - Менеджер зі збуту ТД ”Арда” - алкогольна продукція (розвиток дистрибуції у сегменті HoReCa на ввіреній території, збільшення представленості продуктів в ТРТ ( лістинг нової продукції), контроль поставок, контроль ДЗ, проведення маркетингових акцій в ТРТ, залучення нових клієнтів, підписання договорів поставки, переговори з ключовими клієнтами.
- З 20.11.2008 р., по 31.08.2010 р., - Менеджер-технолог ПП ”Доміно-С” – хімічна продукція, розвиток дистрибуції з нуля, презентації та навчання працівників клієнта, контроль дебіторської заборгованості, створення клієнтської бази, представлення продукції на галузевих виставках. (розвиток дистрибуції в меблевій, деревообробній та будівельних галузях на Західній та Південній Україні).
- З 15.09.2010р по 20.09.2013р. – Регіональний менеджер ТзОВ «Хілал Алюмініум Юкрейн». Організація збуту у західному регіоні України. Управління продажів трьох філій. Контроль за веденням складської логістики трьох складів продукції. Ведення переговорів на вищому рівні.
- з 10.2015 по сьогодні – Приватний підприємець (відкриття відділення страхової компанії у м. Львові).
- з 04.2016 по сьогодні – відкриття філії у м.Львові ТОВ«Джокер-Сервіс» (служба таксі 3933). Підбір та адаптація персоналу. Організація промо акцій. Організація реклами. Моніторинг активності конкурентів.

Суб’єктивно про себе:Якісно, сумлінно і в строк виконую свою роботу. Ввічливий, дисциплінований, пунктуальний, організований, акуратний та відповідальний при виконанні обов’язків, комунікабельний тактовний у спілкуванні з людьми, здатний приймати обґрунтовані рішення.
Життєві пріоритети:Чесність, надійність, наполегливість, лідерські якості, відповідальність.
Користувач ПК:Добре володіння: Word, Excel, Internet, Outlook;1С-бухг.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: