Резюме від 21 лютого 2023 PRO

Тарас

Механік автоколони, майстер зміни СТО

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний механік по випуску Т.З.

з 02.2019 по 02.2020 (1 рік)
ФГ "Улар", Львів (Автоперевезення.)

Випуск на лінію Т.З. Ведення документації по ремонту, проходженням Т.О та страхуванням автомобілів. Контроль за виконанням ремонту Т.З. Робота з компютером облік в 1С. Проведення ремонту, прийняття належних рішень по виконанню ремонту на СТО компанії. Під моїм керівництвом є 15 слюсарів, зварювальники, токар, та 130 водіїв.

Механік автотранспорту

з 06.2017 по 03.2019 (1 рік 9 місяців)
ТзОВ " Транспортна компанія "САТ", Львів (Транспорт, логістика)

Догляд за експлуатацією автотранспорту компанії. Складання графіку ТО, контроль при виїзді на лінію, контроль та звіт по ГЗМ. Складання звітів щоденних та місячних по ГЗМ та запчастинах. Закупка запчастин та їхнє списування. Знання ПК робота в 1С.

Головний механік

з 01.2017 по 04.2017 (3 місяці)
ТОВ " ЛЕМБЕРГ- ТРАНС", Львів (Керування та огляд за транспортом.)

Повний контроль і ремонт автотранспорту підприємства.Володіння конструктивних особливостей і технічних характеристик автотранспорту. Знання правил технічної експлуатації автотранспорту. Проведення планових інструктажів БДР, пожежної безпеки та охорони праці. Методи планування і контроль виконання ТО і планово-попереджувальних ремонтів. Контроль роботи СТО. Контроль за підготовкою транспорту до міжсезонного періоду.Навикі роботи з персоналом понад 50 чоловік.

Майстер зміни СТО.

з 12.2012 по 11.2013 (11 місяців)
Транс Сервіс-1, Львів (Ремонт автотранспорту)

СТО с. Ставчани. Прийняття належних рішень по ремонту автотранспорту. Планування послідовності ремонту автотранспорту і правильне виконання робіт автослюсарів. Переобладнання автопричіпів. Відкривання та закривання нарядів по ремонту автотранспорту. Робота в програмі 1С.

Начальник філії

з 04.2010 по 12.2012 (2 роки 8 місяців)
Компрофбуд, Київ (Транспортномеханічне обслуговування)

Керування механічною та будівельною технікою компанії. Повне керування філією в місті Києві. (ДЕТАЛІ НА СПІВБЕСІДІ) Будівництво будинків ...

Начальник Автотранспорту.

з 09.2005 по 09.2010 (5 років)
Бетонбуд, Львів (виробництво і доставка бетону)

Володіння конструктивних особливостей і технічних характеристик автотранспорту. Знання правил технічної експлуатації автотранспорту. Проведення планових інструктажів БДР, пожежної безпеки та охорони праці. Методи планування і контроль виконання ТО і планово-попереджувальних ремонтів. Контроль роботи СТО. Контроль за підготовкою транспорту до міжсезонного періоду.Навикі роботи з персоналом понад 50 чоловік.

Водій охоронник

з 05.2000 по 07.2005 (5 років 2 місяці)
Хома-Транс, Львів (перевезення і супровід.)

Зустрічати персон належного рівня з усіх регіонів України у аеропортах та на вокзалах міста Львова і забезпечити їх пересування через кордон по країнах Європи в справах ведення бізнесу. Відповідно повернення як таких на Україну. Оформлення документів при перевезенні вантажу ,(якщо була потреба ), належним чином .

Начальник філії

з 02.1995 по 09.2001 (6 років 7 місяців)
ВУКАВТО (Доставка авото із Європи)

Закупка, та доставка автомобілів з країн Європи. Оформлення документів в МРеВ ДАЇ та розмитнення як таких. Реалізація автомобілів по авторинках та напрацьованій своїй базі по Україні.

Водій-експедитор

з 08.1988 по 09.1992 (4 роки 1 місяць)
АТП -24662, Львів (доставка продуктів по торг-точках м. Львів)

Експедиція і доставка товару по торгових точках.

Освіта

автодорожний технікум

Обслуговування та експлуатація автотранспорту, Львів
Середня спеціальна, з 1984 по 1987 (2 роки 8 місяців)

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК MS Office Користувач Internet Продаж 1С:Підприємство Правильний підхід і порозуміння з підлеглими

Знання мов

Польська — середній

Додаткова інформація

Пройшов підвищення кваліфікації за програмою "Контроль за технічним станом коліснихтранспортних засобів". Є закріплена за мною печатка по випуску автомобілів на лінію. Водій експедитор стаж 15 років, стаж роботи механіком 12 років, стаж роботи начальником транспортного цеху ТзОВ "Бетонбуд" 3,5 роки, начальник виробництва ПП "КОМПРОФБУД" в місті Києві 2 роки. Є своє авто. Водійські права категорії В,С,Е. Повна зайнятість. є загранпаспорт . Освіта Львівський автодорожній технікум, закінчив в 1987 році.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: