Резюме від 9 травня 2024 PRO

Альона

Провідний, головний економіст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний спеціаліст з контролю санкційних вимог ГО

з 03.2020 по нині (4 роки 2 місяці)
АТ КБ ПРИВАТБАНК ГО, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Преревірка та аналіз алертів, що виникають в процесі створення вхідних та вихідних платежів, як в національній так і в іностранній валюті, як в готівковій так і в безготівковій формі, в наявності контрагента в санкційних списках або наявносиі в платежі високоризикових країн.

Керівник відділу

з 08.2016 по 10.2019 (3 роки 2 місяці)
ПАТ ЕВРОПРОМБАНК ГО, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Опрацювання платіжних доручень (фізичні / юридичні особи) та їх відправлення по системі SWIFT (RUB, USD, EUR, GBP, PLN). Бекофіс казначейства. Контроль за комісією банків посередників. Формування валютних документів відділу/валютних документів по банку, підготовка на зшив та відправка їх до архіву.

Економіст

з 12.2012 по 09.2016 (3 роки 9 місяців)
ПАТ Універсал банк, Київ, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Зарахування валюти яка надійшла через систему SWIFT. Опрацювання платіжних доручень та їх відправлення в системі SWIFT (RUB, USD, EUR, GBP, PLN). Зарахування валюти на рахунки юридичних та фізичних осіб. Пепевірка реквизитів платежних доручень клієнта, формування документів дня та відправка їх до архіву.

Провідний економіст

з 08.2010 по 12.2012 (2 роки 4 місяці)
АТ"Райффайзен Банк Аваль" Центральний офіс Операційний департамент Управління платів Відділ операцій по Лоро та Ностро рахунках,, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Відображення по балансу банка руху ( зарахування та списання ) коштів за кореспондентськими рахунками, ведення Лоро Ностро рахунків, проведення контролю за виписками від банка кореспондента по рахункам Лоро Ностро, преревірка реквизитів платежних доручень клієнта. Формування документів дня та здача їх в архїв.

Економіст 1 категорії/провідний економіст

з 09.2008 по 08.2010 (1 рік 11 місяців)
ВАТ"Райффайзен Банк Аваль" Печерське відділення №1 КРД, Київ Банки, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Збір та формування пакету документів для заключення Генерального Зарплатного договору, обслуговування , закриття Генеральних Зарплатних договорів. Заключення Додадкових угод до Генерального Зарплатного договору. Збір та формування пакету документів на відкриття зарплатних карт. Відкриття, закриття, подовження строку дії зарплатних карт. Видача карт вилучених банкоматами ВАТ"Райффайзен Банк Аваль".

Касир/економіст 1 категорії

з 10.2005 по 10.2008 (3 роки)
ВАТ "Райффайзен Банк Аваль" Шевченківське відділення №20 КРД, Київ, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Відкриття та закриття карткових, депозитних, поточних рахунків. Відправка SWIFT переказів. Касові операції (відкриття та закриття операційного касавого дня, приймання та відправка переказів АЕ и WU, валютообмінні операції, приймання платежів від физичних та юридичних осіб, поповнення та зняття готівки з депозитних, поточних рахунків, зняття готівка та поповнення карткових рахунків. Прийом та відправка інкасації.

Касир/касир-інкасатор

з 10.2001 по 10.2005 (4 роки)
АППБ Аваль Богуславське відділення Обуховскої філії КРД, Богуслав, Богуслав (Фінанси, банки, страхування)

Касові операції ( Приймання, відправка переказів, валютообмінні операції, приймання платежів від фізичних та юридичних осіб , поповнення депозитних рахунків, зняття готівки з депозитних рахунків, поповнення карткових рахунків та зняття готівки з карткових рахунків. Інкасація відділень Обухівського філіалу ( підкріплення каси готівкою, вивизення залишків готівки).

Освіта

Бориспільський інститут муніципального менеджменту при МАУП

Економічний, Богуслав
Вища, з 2000 по 2006 (6 років)

Бухгалтер-аналітик

Богуславське ПТУ-16

Богуслав
Середня, з 1997 по 2000 (3 роки)

Бухгалтер с/г

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Цілеспрямована, дисциплінована, характер спокійний, врівноважена, стійка в стресових ситуаціях, бистро навчаюсь як роботі в команді так і самостійно.

У вільний час полюбляю вишивати

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: