Резюме від 13 жовтня 2017 PRO

Тарас

Керівник транспортного відділу (служба безпеки)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший інспектор

з 06.1997 по 04.2012 (14 років 10 місяців)
Державна автомобільна інспекція при Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області (Охорона, безпека, оборона)

1997-2004рр інспектор відділу ДАІм.Львова. 2004-2006рр інспектор відділу розшуку ДАІ м.Львова. 2006-2007рр інспектор відділу розшуку обласного батальйону УДАІ у Львівській області. 2007-2012рр старший інспектор взводу із зібезпечення супроводження роти ДПС УДАІ. Звання- старший лейтенант міліції Організація та контроль роботи добового наряду, контроль ведення добової документації, підготовка звітності про проведену роботу, ведення поточної документації, всілякої звітності, ділова переписка, розгляд заяв і звернень громадян, розгляд адміністративних матеріалів, охорона громадського порядку, організація охорони громадського порядку,спiвпраця з Прокуратурою, Митною службою, Державною службою охорони, робота з автоперевезеннями та документами.

Освіта

Національний університет «Львівська Політехніка»

Організація і регулювання дорожнього руху по кваліфікації «інженер з транспорту», Львів
Вища, з 2001 по 2006 (5 років 3 місяці)

2005 рік Вищі академічні курси Національної академії внутрішніх справ України по фаху «юридична та оперативно-розшукова діяльність»

Додаткова освіта та сертифікати

Національна академія внутрішніх справ. вищі академічні курси по фаху "юридична та оперативна діяльність"

2005 рік

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Email

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Відповідальний, виконавчий, сумлінний, комунікабельний, толерантний, надійний та рішучий, наполегливий та націлений на результат, здатний до швидкого навчання та освоєння інформації.
Стресостійкий, вміння працювати в команді, аналітичний і системний підхід до організації роботи, вимогливість і контроль. Швидко адаптуюся до будь-яких умов, здатний працювати в будь-якій галузі, не побоююся змін, готовий до новаторства, виправданого ризику.
Трудоголік, робота завжди була на першому місці, привчений не рахуватися з особистим часом для досягнення мети, намагаюся вникнути і розібратися у всьому.
Готовність до відряджень. Навики оперативної роботи ...
ГОТОВИЙ МАТИ МІНІМУМ ВІЛЬНОГО ЧАСУ В ОБМІН НА ВИСОКУ ЗАРОБІТНУ ПЛАТУ!
Гарантую порядність.
Захоплення та інтереси - в наявності маю автотранспорт, ‭водійське посвідчення категорії: А, В, С, D, E, досвід водіння - 21 рік. Закордонний паспорт.
На законних підставах зберігаю мисливську зброю. Рибальство та мисливство.
Член мисливського клубу «Карпатське братство Діани».
Нагороди - 2003р - нагрудний знак за відзнаку у службі ІІ-ступеня, 2005р. - медаль за сумлінну службу ІІІ-ступеня, 2007р. - нагрудний знак за відзнаку у службі І-ступеня, 2010р. -медаль за сумлінну службу ІІ-ступеня.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: