Резюме від 31 березня 2024 PRO

Юрій

Директор, менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор , менеджер

з 03.2017 по нині (7 років 2 місяці)
ПП, Хмельницький (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виконання монтажних та інсталяційних робіт в сфері опалення, вентиляції , каналізації , водопостачання , сантехніки, систем автоматичного та капельного поливу. Пошук об"єктів та їх реалізація.

Комерційний директор

з 08.2016 по 02.2017 (6 місяців)
ІБК "Захід", Хмельницький (Опалення, вентиляція , каналізація , водопостачання , кондиціювання , сантехника, системи автоматичного та капельного поливу)

Комерційна діяльність в сфері будівництва ,ведення переговорів у сфері опалення, водопостачання, каналізації, кондиціювання (будівельний напрямок). Пошук об'єктів та реалізація їх. Розв'язання різнопланових завдань у сфері інжинірингу. Підготовка та участь у тендерах. Проходження планових навчань у різних компаніях та отримання відповідних сертифікатів.

Директор

з 04.2011 по 03.2016 (4 роки 11 місяців)
ТОВ "Клімат Поділля", Хмельницький (Опалення, вентиляція , каналізація , водопостачання , кондиціювання , сантехника, системи автоматичного та капельного поливу)

Організація та управління усіма процесами виробництва та постачання обладнання. Участь у великих тендерах із позитивним результатом. Ведення переговорів із забудовниками висотних будинків та торгових центрів з виробництва внутрішніх та зовнішніх мереж: опалення, водопостачання, каналізація, вентиляція. Величезний досвід у вирішенні різного плану завдань, що стосуються будівельних об'єктів. Відвідування багатьох виставок та виробництв як в Україні, так і в Європі. Отримання багатьох сертифікатів.

Директор філіала

з 05.2009 по 11.2010 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "Техекс" (Харків), Хмельницький (Торгівля, інсталяційні процеси (робота з інсталяторами))

Організація продажів та інсталяції у сфері сантехніки, опалення, каналізації, систем поливу. Ведення переговорів із закупівлі та продажу з різноманітними комерційними структурами. Формування клієнтської бази, а також залучення різних інсталяторів для вирішення завдань у сфері опалення, водопостачання та каналізації.

Директор

з 09.2004 по 04.2009 (4 роки 7 місяців)
ПП "СантехЭліт", Хмельницький (Оптові та роздрібні продажі, виконання інсталяційних робіт)

Відкриття двох магазинів сантехнічного напряму . Оптова та роздрібна торгівля . Торгівля комплектуючими для басейнів , а також будівництво басейнів. , фітинги, радіатори), сантехнічного матеріалу (ванни, змішувачі, спа-басейни тощо). Ведення ділових переговорів з керівниками приватних та державних підприємств (організацій) різного рівня. Взаємодія із будівельними організаціями. Установка, обслуговування проданого обладнання.
Підготовка та проведення презентацій.

Заступник директора (комерційний директор)

з 01.2003 по 08.2004 (1 рік 7 місяців)
ПВКП "Євростандарт", Севастополь (Оптова та роздрібна торгівля сантехнічними матеріалами. Кондиціювання.Басейни.Опалення.Системи автоматичного поливу)

Ведення переговорів різного рівня з торговими представниками України, Польщі, Німеччини, Італії. Робота зі збуту продукції в регіоні Криму, включаючи приватний сектор, зони відпочинку та об'єкти держструктур. Закупівля сантехнічного матеріалу, опалювальної техніки, кондиціонерів та багато іншого супутнього товару. Організація семінарів з продажу та роботи з VIP клієнтами. Отримання кредитних ліній багатьох фірм постачальників. Ведення переговорів з будівельними фірмами та отримання контрактів на постачання обладнання.

Директор філіала

з 01.2002 по 01.2003 (1 рік)
ТОВ "Деанте Україна", Сімферополь (Продаж сантехніки)

Організація фірми, складу та офісу. Ведення переговорів із сантехнічними магазинами, розширення ринку збуту продукції. Встановлення експозицій. Вихід на великих споживачів. Веде ділові переговори. Складання та підписання договорів. Облік коштів. Формування звітності.

Регіональний менеджер

з 12.2001 по 01.2002 (1 місяць)
ТОВ"Деанте Україна", Хмельницький (Продаж сантехніки)

Ведення переговорів щодо встановлення продукту в регіоні Криму (мережа магазинів «Голландський дім», магазини сантехнічного напрямку в Ялті, Сімферополі, Євпаторії, Севастополі, Керчі). Проходження навчання у Польщі, отримання сертифікатів.

Вчитель

з 08.1994 по 08.2000 (6 років)
Школа, Хмельницький (Освіта, наука)

Викладання в школі математики, фізики та інформатики.

Освіта

Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка

Фізико-математичний факультет., спеціаліст ( математика та інформатика), Тернопіль
Вища, з 1989 по 1994 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Організація складу, фірми и побудова продаж

2000-2001, Польща

Теплотехнічне устаткування фірми Vaillant

2008 .

Знання і навички

MS Office Користувач Internet 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік База даних

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — середній
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Вміння та навички
-Ефективне керування процесами.
-Організація роботи персоналу результат.
-Ведення ділових переговорів.
- Середнє знання англійської, польської мов.
-Чудово володію російською та українською мовами.
-Наявність водійських прав.

Особисті якості
Енергійний, комунікабельний, виконавчий.
Цілеспрямований, легко сприйнятливий до інформації.
Наполегливий у виконанні поставлених завдань.

Сімейний стан: одружений, маю сина.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати