Резюме від 14 лютого 2022 PRO

Boris

Інженер-теплоенергетик, начальник групи, 25 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

головний інженер проекту

з 04.1996 по нині (28 років 1 місяць)
Энергоресурс-97 (строительство), Киев (енергетика, капітальне будівництво, реконструкція)

проекти реконструкції ЦТП та ІТП промислових та адміністративних об"ектів, потужністю до 24 МВт. Погодження, авторський нагляд та участь в роботі комісії по введенню в експлуатацію.

Освіта

К П І

Енергетичний, Київ
Вища, з 1992 по 1998 (5 років 7 місяців)

Знання і навички

AutoCAD Autodesk Revit

Додаткова інформація

Чол. 41. пунктуальний, висококваліфікований, педантичний. Можу виїхати на об"єкт по Києву та Київськ.обл., зробити обстеження та зібрати дані для отримання технічних умов. Орієнтовна вартість отримання ТУ - від 5000грн.

Проектування теплових мереж. Маю досвід проектування теплових мереж, від отримання техн.умов до розробки профіля, монтажн.схеми, ген.плану тощо, аж до отримання технічного рішення в службах приєднань Київенерго.

Щодо проектування котелень. Отримання рішення міжвідомчої комісії на газ, отримання ТУ на газопостачання, розробка проектної документації на котельню в розділі ТМ,АТМ ( передбачається співпраця з досвідченим фахівцем з газопостачання). Проходження комплексної держекспертизи. Орієнтовна вартість розробленого та погодженого проекту - від 140 до 600 тис.грн.

Стосовно реконструкції ЦТП. Можу вирішити та закрити будь-які проблеми, пов"язані з проектуванням та введенням в експлуатацію об"ектів теплоенергетики, зокрема, -виконання робочих проектів реконструкції, автоматизації та модернізації ТП, ЦТП, отримання техн.рішень, погодження в службі держенергонагляду, в службі приєднаннь (ДПР) ПАТ Київенерго, розробка специфікацій, кошторисної документації з подальшим погодженням в Київдержекспертизі та отриманням експертного висновку (дозволу). Орієнтовна вартість проекту ЦТП або модульного ТП - від 40 тис.грн. ( з урахуванням проекту комерційного вузла обліку)

В разі проектування окремого ВОТЕ вартість проекту складає від 20тис.грн.

Щодо проходження експертиз. Всі проектні рішення в обов"язковому порядку проходять експертну оцінку і отримують позитивний висновок. Маю досвід вирішення будь-яких питань, пов"язаних з експертизою.



Прошу пропозиції надсилати на ел.пошту: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: