Резюме від 27 березня 2024 PRO

Владислав

Начальник технічного відділу, інженер-теплоенергетик, енергоменеджер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Полтава
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник котельні

з 02.2022 по 11.2022 (9 місяців)
ТОВ "Монсанто Насіння" / BAYER, Біла Церква (Сільське господарство, агробізнес)

Відповідав за технічний стан та безпечну експлуатацію обладнання дільниці виробничої котельні (виробничої та побутової котелень та їх тепломереж, зовнішнього та внутрішнього газопроводів, свердловин сирої води, господарсько-побутових водопроводів та обладнання водопідготовки), ведення технічної експлуатаційної документації, підбір виконавців, заключення договорів та контроль виконання робіт з постачальниками та підрядниками на виконання технічного обслуговування та ремонтних робіт

Регіональний представник

з 04.2021 по 12.2021 (8 місяців)
ТОВ «Агросинтез Трейдінг» (Neogas™), Полтава (Послуги для населення та бізнесу)

Інформаційно-консультаційний супровід, підключення нових споживачів (побутових та комерційних) до постачання природного газу; консультування з питань функціонування ринку природного газу для побутових споживачів; юридично-правовий супровід у стосунках з газорозподільними компаніями.

Начальник дільниці з будівництва (реконструкції) теплових мереж

з 09.2020 по 03.2021 (6 місяців)
ТОВ «Група компаній «Термоінжиніринг», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Керівник робіт з капітального ремонту паралельно 2 ділянок внутрішньоквартальних теплових мереж ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» від котельні по вул. Ціолковського, 36 у м. Полтава загальною довжиною близько 600 м у 4-трубному вимірі з попередньоізольованих сталевих труб діаметром 89 – 325 мм (трубопроводи опалення) та з поліетиленових (PE-RT) труб діаметром 50 – 225 мм (трубопроводи гарячого водопостачання) підземного та транзитного (через підвали житлових будинків) прокладання.

Начальник дільниці, регіональний менеджер в Полтавській обл.

з 09.2018 по 07.2020 (1 рік 10 місяців)
ТОВ «Генеруюча компанія «Укрспецтепло», Київ (Енергетика)

Відповідав за безпечну, безперебійну, якісну та ефективну роботу та технічний стан 6-ти об’єктів (твердопаливних котелень) в Полтавській області, виробництво та постачання теплової енергії з метою її подальшої реалізації (збуту) контрагентам в кількості 8 юридичних осіб:
- формування та надання рахунків споживачам, надходження коштів на рахунки підприємства, ведення та погашення дебіторської заборгованості та іншої фінансово-економічної звітності;
- розрахунок та супроводження затвердження тарифів на теплову енергію та проведення тендерних (відкритих державних закупівель) та переговорних процедур з підписанням відповідних договорів;
- раціональне використання ПЕР, своєчасний облік та актування обсягів відпущеної продукції (теплової енергії), приходу, споживання та залишків палива (дрова та брекети) та інших ПЕР;
- організацію роботи та табелювання підлеглих в кількості 37 осіб (4 ІТР та 33 працівників), виконання планово-попереджувальних та аварійних ремонтних робіт.

Змінний майстер теплового району

з 07.2013 по 09.2018 (5 років 2 місяці)
ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго», Полтава (Комунальна теплоенергетика)

Відповідав за безпечну, безперебійну та ефективну експлуатацію районної котельні по вул. Ціолковського, 36 у м. Полтава, встановленою потужністю 250 Гкал/год з водогрійними котлами типу ПТВМ-50 та ПТВМ-100, роботу котельного обладнання, генерацію та відпуск теплової енергії, раціональне використання ПЕР; організовував роботу персоналу зміни в кількості 6 осіб, поточні, аварійні, а також планово-попереджувальні ремонтні роботи; проводив протиаварійні тренування, інструктаж та навчання персоналу. Також кілька разів в період відпусток підміняв інших майстрів теплового району й відповідав за безпечну експлуатацію та технічний стан 4 котелень (2 на газовому паливі, 1 на пелетах (модульної) та 1 на щепі); організовував роботу персоналу та проведення ремонтних робіт; відповідав за збір та передачу показників будинкових теплових лічильників.

Освіта

Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського

Підвищення кваліфікації за курсом «Енергоменеджмент, енергоаудит, сертифікація енергетичної ефективності», Кременчук
Вища, з 2019 по 2019 (менш ніж 1 рік)

Отримав кваліфікаційні атестати та затверджений Державним Агенством енергоефективності та енергозбереження як особа, яка має право провадити діяльність з виконання сертифікації енергетичної ефективності будівель та обстеження інженерних систем будівель.

Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка

Теплогазопостачання та вентиляція, магістр будівництва (інженер в галузі будівництва), Полтава
Вища, з 2008 по 2013 (5 років)

Тема дипломної магістерської роботи: «Дослідження ефективності роботи систем міського теплопостачання». Захист відбувався на відкритому виїзному засіданні на підприємстві ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго».
Досягнення: посів 1-е місце на університетській олімпіаді з енергозбереження.
Учасник всеукраїнської програми «Енергоефективні університетські містечка» в рамках проекту «Реформа міського теплозабезпечення» за підтримки Агентства Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID) спільно з Міністерством з питань ЖКГ України з 2010 р. по 2012 р. Брав активну участь в енергетичному обстеженні та моніторингу 2 будівель ПНТУ імені Юрія Кондратюка (навчального корпусу та їдальні); проводив аналіз енергоспоживання будівель, виконував теплотехнічні розрахунки; розробляв енергозберігаючі заходи, розраховував теплотехнічний та економічний ефект від їх впровадження; виконував звіти з проведення енергетичних аудитів; доповідав на заключних всеукраїнських конференціях про результати роботи команди ПНТУ ім. Юрія Кондратюка в рамках програми.
Досягнення: посів почесне 1-е місце в складі команди ПНТУ ім. Юрія Кондратюка в конкурсі енергоаудитів між ВНЗ України в рамках програми «Енергоефективні університетські містечка».

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінг для досвідчених енергоаудиторів за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ спільно з Фондом ЕЕ

2019 рік, тиждень

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint AutoCAD Водійські права кат. B КОМПАС-3D

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: