Резюме від 1 листопада 2017 PRO

Олег

Шеф-повар, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Запоріжжя, Київ, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 04.2017 по нині (7 років 1 місяць)
La Famiglia, Львов (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

з 12.2016 по 03.2017 (3 місяці)
гірсько- лижниї комплекс Плай, готель Карпатська Ружа, Львов (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

з 12.2014 по 05.2015 (5 місяців)
Паб Микулинецький, Львов (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 10.2013 по 05.2014 (7 місяців)
ресторан мафия (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

з 11.2012 по 10.2013 (11 місяців)
р-н Манускрипт, Львов (винний ресторан)

Шеф-повар

з 07.2012 по 11.2012 (4 місяці)
golden crown (ресторан отель)

Шеф-повар

з 10.2010 по 02.2011 (4 місяці)
р-н Казанова (ресторан клуб)

Шеф-повар

з 06.2009 по 12.2009 (6 місяців)
ресторан Бурбон (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

ВТЕК-КНТЕУ

Повар-технолог, Винница
Середня спеціальна, з 2005 по 2009 (3 роки 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

школа менеджмента. Киев

2013,2месяца

Знання і навички

Ultra

Додаткова інформація

Резюме

Шрамко Олег Виталиевич
14 октября 1990 г. рождения
Украина, город Винница
Образование: среднее техническое (повар технолог 5-го розряда)
Претендируемая должность: Шеф-повар, заведуюший производства
Опший робочий стаж: 10 лет
Места роботи: ресторан Шоколад (Винница),ресторан Европа (Винница),отель ресторан Сказка (Винница), ресторан Рафинад piople (Львов), ресторан-бистро kreyzi town(Львов)(повар, старший смены).шеф-повар: ресторан Руский чай (Винница),кафе Бурбон (Винница),база отдыха Клёвое место (Винница),ресторан Казанова (Трускавец), отель-ресторан Golden crown (Трускавец).
Про себя: молодой, амбицеозный, ответственный, комунекабельный.
Опыт и достижения: владею европейской, японской, китайской и украинской кухнями. Открыл ресторан Казанова и отель Golden crown. Розработки меню, технологичных и калькуляционных карт. Имею базовие знания в роботе с программой 1С и Ultra .
Желемая зарплата:25000 грн.
Контактний номер телефона [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») електронная почта.

Схожі кандидати

Шеф-кухар
35000 грн, Київ

Шеф-повар
40000 грн, Київ

Шеф-повар
Одеса

Шеф-повар
25000 грн, Івано-Франківськ, Київ , ще 8 міст

Шеф-повар
Київ

Шеф-повар
Одеса

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: