Резюме від 17 липня 2019 PRO

Наталія

Администратор ресторана, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Буча

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бариста

з 06.2018 по 05.2019 (11 місяців)
Rad Berry, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер залу

з 08.2017 по 01.2018 (5 місяців)
The Keyolhu, Мальдіви (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення кавового меню. Пропрацювання кавових напоїв та безалкогольних напоїв. Навчання персоналу. Координація роботи персоналу.

Адміністратор

з 11.2014 по 05.2017 (2 роки 6 місяців)
LEMBERG, Київ (Паб/Ресторан)

Підбір і навчання персоналу. Координація роботи персоналу, аналіз результативності роботи. Зустріч і розміщення гостей, резервація столів. Організація і контроль масових заходів (банкети, фуршети). SMM(реклама в соціальних мережах та сайтах, ведення сайту ресторану). Звітність, бюджетування. Робота з фірмами постачальниками. Ведення первинної бухгалтерії.

Адміністратор

з 07.2014 по 10.2014 (3 місяці)
"Green" (Вегетаріанське кафе)

Контроль роботи офіціантів (в підпорядкуванні 10), зустріч і розміщення гостей, резервація столів,прийом замовлень "на виніс", комп'ютером, контроль якості продукції, робота з грошима (прийом каси)

Адміністратор

з 01.2014 по 08.2014 (7 місяців)
"Цукерня", Львів (Кафе-кондитерська)

Контроль роботи офіціантів (в підпорядкуванні 15-20 чоловік), зустріч і розміщення гостей, робота з телефоном, касою, комп'ютером, прийом замовлень кондитерської продукції, робота з грошима (розрахунок гостей)

Офіціант

з 05.2010 по 01.2014 (3 роки 8 місяців)
"Цукерня" (Кафе-кондитерська)

Прийом замовлень від клієнта ресторану.Подача страв і напоїв згідно встановленим правилам обслуговування.Вживання заходів по вирішенню проблем, що виникли у клієнта, в рамках своєї компетенції.Розподіл замовлень за місцем їх виконання між барменом і кухарем.Контроль своєчасності приготування і товарного виду блюд перед подачею на стіл.Подача замовлених страв гостям.Надання рахунки гостям.Отримання і контроль оплати за рахунками.

Освіта

Львівський державний університет безпеки життєдіяльносі

Практична психологія, практична і екстримальна психологія, Львів
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси баристи

2013

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Email Internet Explorer Opera Mozilla Firefox R-Keeper Profit Абак

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Чесність, сумлінність, відповідальність, комунікабельність, стресостійкість, прагнення навчатися новому, вміння працювати в колективі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: