Наталія
Администратор ресторана, 10 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 32 роки
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Буча
Контактна інформація
Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2556787
Досвід роботи
Бариста
з 06.2018 по 05.2019
(11 місяців)
Rad Berry, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер залу
з 08.2017 по 01.2018
(5 місяців)
The Keyolhu, Мальдіви (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення кавового меню. Пропрацювання кавових напоїв та безалкогольних напоїв. Навчання персоналу. Координація роботи персоналу.
Адміністратор
з 11.2014 по 05.2017
(2 роки 6 місяців)
LEMBERG, Київ (Паб/Ресторан)
Підбір і навчання персоналу. Координація роботи персоналу, аналіз результативності роботи. Зустріч і розміщення гостей, резервація столів. Організація і контроль масових заходів (банкети, фуршети). SMM(реклама в соціальних мережах та сайтах, ведення сайту ресторану). Звітність, бюджетування. Робота з фірмами постачальниками. Ведення первинної бухгалтерії.
Адміністратор
з 07.2014 по 10.2014
(3 місяці)
"Green" (Вегетаріанське кафе)
Контроль роботи офіціантів (в підпорядкуванні 10), зустріч і розміщення гостей, резервація столів,прийом замовлень "на виніс", комп'ютером, контроль якості продукції, робота з грошима (прийом каси)
Адміністратор
з 01.2014 по 08.2014
(7 місяців)
"Цукерня", Львів (Кафе-кондитерська)
Контроль роботи офіціантів (в підпорядкуванні 15-20 чоловік), зустріч і розміщення гостей, робота з телефоном, касою, комп'ютером, прийом замовлень кондитерської продукції, робота з грошима (розрахунок гостей)
Офіціант
з 05.2010 по 01.2014
(3 роки 8 місяців)
"Цукерня" (Кафе-кондитерська)
Прийом замовлень від клієнта ресторану.Подача страв і напоїв згідно встановленим правилам обслуговування.Вживання заходів по вирішенню проблем, що виникли у клієнта, в рамках своєї компетенції.Розподіл замовлень за місцем їх виконання між барменом і кухарем.Контроль своєчасності приготування і товарного виду блюд перед подачею на стіл.Подача замовлених страв гостям.Надання рахунки гостям.Отримання і контроль оплати за рахунками.
Освіта
Львівський державний університет безпеки життєдіяльносі
Практична психологія, практична і екстримальна психологія, Львів
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 8 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Курси баристи
2013
Знання і навички
Знання мов
Англійська — середній
Додаткова інформація
Чесність, сумлінність, відповідальність, комунікабельність, стресостійкість, прагнення навчатися новому, вміння працювати в колективі.
Схожі кандидати
Адміністратор готельно-ресторанного комплексу
Буча, Ірпінь, Ворзель
Адміністратор ресторану, готелю
30000 грн, Буча, Ірпінь
,
ще 2 міста
Адміністратор ресторану
25000 грн, Буча, Ірпінь
Менеджер ресторану
Буча
Менеджер ресторану
Буча